Bunu yazmaktan çok hoşlanmıyorum aslında ama benim derdim annemle..
O kadar ama o kadar kaprisli ki ne yapacağımı şaşırdım :/
iki hafta kadar önce nedenini de bilmediğim bir şey yüzünden bana küstü. telefonlarımı açmıyor, benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor.
sebebini sorduğumda ise söylemiyor çekip gidiyor.. inanın ne yapacağımı şaşırdım artık bu ilk kez olan bir şey de değil üstelik :/
istiyor ki haklı da olsam haksız da olsam özür dileyeyim hatta neredeyse ayaklarına kapanayım. onu da yaptım zamanında birçok kez, ama artık benim de sabrım tükendi.. ne yapsam
haklısınız tabi de işte sürekli olunca, bir de neye kızsa sinirini benden çıkarır benim de dengem bozuldu insan ister istemez takıyor kafasına, üzülüyor..
iki hafta kadar önce nedenini de bilmediğim bir şey yüzünden bana küstü. telefonlarımı açmıyor, benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor.
sebebini sorduğumda ise söylemiyor çekip gidiyor.. inanın ne yapacağımı şaşırdım artık bu ilk kez olan bir şey de değil üstelik :/
istiyor ki haklı da olsam haksız da olsam özür dileyeyim hatta neredeyse ayaklarına kapanayım. onu da yaptım zamanında birçok kez, ama artık benim de sabrım tükendi.. ne yapsam
Bir de kendisi her türlü sinir bozucu davranışı yapar ağzına geleni söyler senin sinirlerinle oynar sen de kendini tutamayıp bir cevap verdin mi Allaaaah kurtul kurtulabilirsen dilinden. Sen bana şöyle dedin de bana annene böyle dedin de diye o kavgadaki bir sözü cımbızla çeker her zaman ama herrr zaman önüme sürer. Bazı anneler böyle işte. Çok iyidir hoştur ama bu huyları insanı çileden çıkarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?