Insanın hiç mi uyuşmaz ailesiyle kafası ya

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
kızlar bazen diyorumki acaba bunlar benim öz ailemmi okadar kızıyorum yani kısacık anlatayım çok öfkeliyim onlara ya of artık ben evliyim 10 aylıkta kızım var ailemle aramızda 30 dk bir mesefa var 15 günde bir oturmaya gidiyorum babam demiyorki kızım seni ben bırakırım arabamla demiyor ya rezillikle otobüslerde zorlanıyorum çocukla ailem durumu iyi 4 senelik evliyim annemin doğru düzgün bir hediyesini hatırlamıyorum ufak tefek hariç banada kızımada birde annemlere gidince sinir oluyorum ev leş gibi arkadaş ben nasıl yaşamışım bu evde diyorum yada ben çok titizim bana öyle geliyor ama yok ya resmen pis kardeşim ev o lavaboda el yıkamak içimden gelmedi dün erkenden kalktım evime geldim resmen sinirden koptum varlık içind eyokluk çekiyorlar ya cimrilikten ben kime çektim anlayamadım

siz kim oluyorsunuzda bana hakaret ediyorsunuz haddinizi bilin lütfen terbiyesizliğin ne lüzumu var luzumsuz şeyler yazmayın ya
niye işinize gelmeyen şeyler söylediğim içinmi?
:) komik olmayın..
bu atasözünden haberiniz yokmuş bakın sayemde öğrenmiş oldunuz..!
1-bu bir atasözüdür!
2-buraya konu açıyorsanız her türlü eleştiriye açık olacaksınız
3-kendi yaşadığınız anne babanızın olduğu evi evlendikten sonra beğenmiyor olmanız ilginç..
o evde zamanında sizde yaşadınız demekki sizde pasaklısınız,anneniz temizlemiyormuş sizde temizlemiyormuşsunuz..!

Son düzenleme:
kusura bakmayın fakat cıktıgınız kabugu begenmıyorsunuz. bu yasınıza kadar buyutmus yetıstırmısler sızı ne babanız sızı eve bırakmak zorunda nede aılenız sızı el ustunde tutmak zorunda asıl bu yasınızdan sonra hele kı annede olmussunuz onların kıymetını daha ıı anlayıp sız onları el ustunde tutucaksınız. lavabodan tıksındıysenız hemen cıflı bı sunger yapıp temızlersınız elınıze yapısmaz. kusura bakmayın fakat asırı derecede terbıyesız buldum sızı. cok cok dua edın ılerıde Rabbım evlatlarınızı sızden tıksındırmesın gun ola devran done. ınsallah hıcbır zamn sızde elden ayakdan dusmessınız

madem cok pis temizlersiniz olur biter bu insanlar yabancı degil sizin aileniz neticede bence abarttıgınız gibide degildir siz asırı titizlikten boyle yapıyorsunuz

kusura bakma arkadas ama sen kocaman bır yalancısın...yemıyor artık kımse...

O ev neden eskiden neden temizdi biliyor musun? Çünkü sen orda yaşıyordun,o ev senindi ve temizlemek zoruna gitmiyordu,Ailen oldukları için de yabancılamıyordun ne onları ne de yaptıklarını.Boş vaktinde,gördüğünde sürekli temizlemişsindir.Sen gittikten sonraki durumsa ortada işte.Yadırgaman gayet normal.Herkes kendi ailesini başkalarının ailesiyle eş tutmasın lütfen.O kız hem kendi evini hem annesinin evini hem kayınvalidesinin evini temizlemek zorunda mı? Evlat mı hizmetçi mi,bunun ayrımına varalım.Arada dağınık olabilir,kirlide olabilir ,yaparsın,yapıyorsundurda zaten ama süreklilik arz ediyorsa sıkıntılı bir durum var demektir.

annesinin babasının arkasından bu şekilde konuşan bir insan en pis yeri hakeder.maddi temizlikle uğraşacağınıza biraz manevi temizliğe bakınız.

burada şugüne kadar gördüğüm en saygısız,en düşüncesiz,en vicdansız konu ve mesaj bu.şaşkınlıkla ve kalbim acıyarak okudum yemin ederim.

ve temiz değil ise gidin temizleyin..burada bu konuyu açmak nasıl bir manasızlıktır.. gündem oluşturmak mı amaç? eğer öyle ise ne olur az olur

şeylerle gelin bu nedir ya? annem pis midem almadı babam cimri yazıklar olsun.

Hiç kimseden beni eve bırakmasını beklemem annem babam bile olsa. nasıl gediysem öyle giderim.... annemin evi pisse temizler toplarım. yapamıyorsam da yapacak birini bulur parasını veririm. nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz şaşırdım açıkçası. onlar sizin aileniz. Allah korusun eşinizle ayrılsanız onlara gideceksinz, onlar size sahip çıkacak destek olacak....

evlat mı hizmetçi mi? şaşkınlıkla okuyorum.gerekirse hizmetçide olunur.ki onun adı o temizlik yapıldı diye hizmetçilik olmaz.olmaz... olursada gocunmam.annemdir babamdır.

evlat mı hizmetçi mi? şaşkınlıkla okuyorum.gerekirse hizmetçide olunur.ki onun adı o temizlik yapıldı diye hizmetçilik olmaz.olmaz... olursada gocunmam.annemdir babamdır.

_Mevsim duyarlı anne baba yiyip içip kirletip kız gelsin de temizlesin diye beklemez.O kızın küçük bir bebeği de varken hiç beklemez.Gittiğimizde yapmıyormuyuz,bazen kendi evimize yapmadıklarımızı yapıyoruz,demek istediğim süreklilik arz etmesi.Tekrar söylüyorum herkesin anne babasını kendi ebeveynleriniz gibi düşünmeyin.

*** KK 'ya yakışmauan üslup***

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem tiksiniyorsunuz, pis diye yargılıyosunuz. O zaman sizde temizleyinde bir işe yarayın

anasını babasını beğenmiyo gelmiş bide şikayet ediyo töbe töbe ya
pislermiş keşke seni de görsek

bu kadar terbiyesizlik görmedim hayatımda
konu sahibinin yazdıklarını sanırım yönetim görücektir ve üyeliği hakettiği yere gidecektir..
ben çok şey yazardım aslında bu sözüne karşılık ama ne desem nafile anlayamacak..
aynı kulvarlarda değiliz çünkü!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…