Insanın hiç mi uyuşmaz ailesiyle kafası ya

bu uslupla değil ailenizle bir tek kişiyle uyuşabiliyorsanız hayret edeceğim..

üyelere takındığınız bu tavır terbiyesizliktir başka birşey değil.özellikle elossaya söylediğiniz çirkef laf size yakışıyor olabilir yalnız bu foruma,bizlere yakışmıyor.esefle kınıyorum.

sende bukadar acımasız şeyler yazmasaydın sana dedim hstalık bu ben neler çekiyorum bilmeden konuşuyorsun sen ben bu hastalık yüzünden intiharı düşündüm sen en konuşuyorsun neyse nereye şikayet edeceksen et ama bu dünyanın öteki dünyası var sen beni üzdün ağlattın kul hakkına girdin tamam bende son derece haklıyım demiyorum evet o küfür yakışmadı herşeyden önce anneyim ben neyse ya çok uzadı bu mevzu o küfürüm için özür dilerim bu arada istediğin yere şikayet et korkum yok ama sadece hakkını helal et üzdümse

duygu sömürüsü yapacak yanlış insanı seçtin
daha cevap vermeyeceğim senin muhatabın bu saatten sonra ben değilim

uğraştığınız şeyler hakikaten çok boş çok sıkıcı çok saçma çok uyduruk... bir başlık açılmış saygıyla okumayı bilmiyorsunuz koşullarını bilemezsiniz kadın temizlik hastasıyım demiş üzerine gidince de küfür yemişsiniz ki küfür etmemesi gerekirdi burda her can sıkana küfür edecek olsak gün yüzü görmemiş küfürleri duyardık herkesten kimse 'argo konuşmam küfür etmem' ayağına yatmasın bal gibi de konuşurdunuz üzerinize bu kadar gelinse.öbürü de tutmuş mahkemeye vereceğim diye o kadın da sana manevi olarak tazminat açar bu kadar bilgiliysen bunu da bilmen gerekir ortada kışkırtma var.
velhasıl iki kelimeyi konuşmak hepinize nasıl bu kadar zor geliyor anlamış değilim artık cidden sıkılıyorum keşke kayıt olmasaydım dediğim anlar oluyor bir yanda da çok tatlı arkadaşlar edindim onlar için hesabımı kullanmaya devam ediyorum ama gerçekten yazık ediyorsunuz harcadığınız vakte ... biz de böyle izleyip okuyup acaba yarın ne olacak diye elimizde çekirdek sizi bekliyoruz.(sizden kastım kimse değildir herkestir!)
iyi akşamlar daha duyarlı daha empatili saygılı küfürsüz günler dileklerimle ...

Bence de şikayet etmeyin..İnsanız iyi halimiz de var kötü halimiz de..

Son düzenleme:

kesinlikle argo kullanmam ve kesinlikle küfür etmem,genellemeyiniz

neye göre boş...?size göre!
ama bana göre değil!
arkadaşım ne diyorsunuz Allah aşkına..kimi savunuyorsunuz neyin maneviyatının davasını açıcakmış..buyursun karşı dava açsın o zaman..
ben hayatımda küfür etmedim kimseye,kendimede ettirmem..
söylediği s..... kelimesini anlamadınız sanırım..!
bana daha eşim afedersiniz (manyak-salak) kelimesini kullanmamıştır bu zamana kadar..
o nasıl küfür etme cesaretini kendinde bulur..
karşısındaki insanlarıda kendi seviyesinde seçmesi lazım pohpohlanması için..
burası her ileştiriye açık bir platform..
konu açan herkes,bende dahil düşüncelerimizin aksi fikirlere saygı duymak zorundayız..
kendimize yandaş aramak için açılmıyor konular..
madem temizlik hastası o zaman ailesinin evinide temizler olay biter..
buraya gelipte açılacak konular değil bunlar (bana göre!)
ona hakaret eden yok,küfür eden yok gelmiş burda belden aşağı ağza bir erkeğin bile almayacağı şeyler söylüyor..hemde şahsıma ait..
asla bırakmam peşini..
ben vericem dilekçemi,bulunsun ıp sinden kimliği adresi gerisini o halletsin..
böylelerine taviz vere vere ortada çoğalıyorlar ürüyorlar kendi içlerinde
sonra sosyal olucam faal olucam diye geliyorlar çoğunluğun olduğu paylaşım sitelerine
kendilerine yandaş bulamayınca aksi bi düşünceyle karşılaşıncada vuruyorlar belden aşağı..
ben buna müsade etmem,etmeyeceğimde..!!!
zaten yönetim üyeliği kapattı
bundan sonrası onunla benim aramızda şahsileşti konu
hepsi bu!!

Son düzenleme:
kesinlikle argo kullanmam ve kesinlikle küfür etmem,genellemeyiniz

canımsın üstüne alınma şimdi 2 kişi çeker mesajı bana mı söyledin diye atlar uzar da uzar o yüzden genelleme yaparak yazayım artık böyle tatsızlıklar görmeyelim anlamında yazdım ...

bakın herkesin yetişme tarzı kullandığı kelimeler kendisine ait evet küfürü haketmediniz o konuda haklısınız birşey diyemem ama çok abartıldı gibi geldi ne diyeyim artık burdan alırız haberlerinizi ... biraz sakin olunsa daha iyi olurdu ama ne diyeyim

hepımız zaman zaman gerılıyoruz .hepımızın ustune zaman zaman bırılerı gelıyor .
ama hıc bırmız kufur etmıyoruz .
yonetım dıye bırsey var .yonetıme sıkayet eder olur bıter .kufur etmek de ne oluyor.

evet diyorum ya edecek olsak gün yüzü görmemiş küfürler havada uçuşurdu heralde etmek gibi bi hakkı yok kimsenin ... of of böyle şeyler çok sık yaşanır oldu bu sitede çok can sıkar bi hal aldı ...

Elossacım özürde dilemiş, bence bundan sonra böyle hakaret edemeyecektir, mahkeme işine filan girme boşver büyüklük sende kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…