Insanın hiç mi uyuşmaz ailesiyle kafası ya

diğer konularınada bakın karşısına geçin çay demleyin:)
dikkate almıyorum bile söylediği lafları ben,çünkü buna değmeyecek karakterde..
verdiği cevaba bakın
bu kadar terbiyesiz birini hangi koca olsa öpmez dudişinden:)))))
çok güldümmmm:)))

Siz önce ağzınızı temizleyin sonra ailenizin temizliğinden şikayet edin.
çıktığı kabuğu beğenmemek bu olsa gerek.

yöneticiler nerde :44: resmen küfür etmiş.terbiyesizliğin alası.ailene acıdım senin gibi bir evlada sahip oldukları için.

Maşallah ağzınızdan lağım damlıyor..! Ne terbiyesiz birisiniz.. Aileniz için de konuştuklarınız iğrenç, üsbulunuz da iğrenç... Sizin gibileri neden barındırırlar kk da acaba?!

kımse sızı evınıze arabsıyla bırakmak zorun da degıl .
karsılıkla gıtmıyıorsunuz yaa anne babanızı zıyarete .
ayrıca cıktıgınız kabugu begenmemenız de oldukca uzucu .
annenızın lavobasını pıs bulduysanız da yıkarsınız .
o sızın annnenız cekınecek degılsınız .
elden ayaktan dusmusdur kadın yapamıyor olabılır .
bunu yadırgamak yerıne yardımcı olabılrdınız bır evlat olarak .
tabı vıcdan mesellesı bu bıraz da .sız evlenıp gıdınce kendı aılenızı yabancı
el gorup horlamıssınız .
benım annem cok sukur elden ayaktan dusmedı tıtz kadındır ama ,ıkı hafta da bır ev de dıp kose
buyuk temızlık yapılır .o zaman ablam da gelır temızlıge .hıc de gocunmaz .
bır bayan olarak da uslubunuz hıc hos degıl .
allah aılenıze ve esınıze yardım etsın .

Son düzenleme:
kusura bakma arkadas ama sen kocaman bır yalancısın...yemıyor artık kımse...

beyinsiz misin sen ya anca güldürür sizin gibiler beni sen enrden tanıyorsunki beni yalancılıkla suçluyorsun ya çok aptalsın sen ya adam yerine koyup sizin gibilere cvp vermicem asalaklar sizde

yakında zaten bize değil hiç bir yere cevap veremiceksin grili günler seni bekliyor çünkü.

anca boş konuşun siz ya tabi konuşacak konu çıktı demi size hadi sallayın durun boş ağızlar sizi adam yerine koydumda cvp yazdıyorum birde boş ağızlara bak

ta-nem...öncelikle üslubunu tasvip etmediğimi belirtmek istiyorum.
Bir kadın,ne kadar kızarsa kızsın,bu şekilde konuşmamalı.

Ve eleştiren üyeler...
Konu sahibinin,temizlik takıntısı varmış.
Zaten daha önce açtığı birçok konu temizlik konusuyla alakalı.

Ayrıca...Burada kaynanam çok pis diye nice konular açıldı.
Kimse bu konuda anneyi savunduğu gibi,kayınvalideyi savunmadı.
Kayınvalide de anne sonuçta.
Kayınvalideler pis olur,anneler olamaz mı ?

e o cicim s.... yiyince yanında çaymı içmek istedin iyi hadi sana afiyet olsun bakayım ona göre konuşursun bundan sonra sana kapak olsun bu kıyağımıda unutma

Konu sahibi arkadaşım üslubuna biraz dikkat et. Bak burada kimse sana hakaret etmiyor ama sen maşallah herkese saydırıyorsun. Ayıp yahu, 25 yaşındaymışsın yakışıyor mu bu üslup sana?

senin gibi konuşsalar can kurban saçma sapan şeyler yazıldı ben zaten belirttim temizlik takıntı hastalığım var dedim ama hale iş olsun diye yazıyorlar ya

e o cicim s.... yiyince yanında çaymı içmek istedin iyi hadi sana afiyet olsun bakayım ona göre konuşursun bundan sonra sana kapak olsun bu kıyağımıda unutma

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.

sitenin vermiş olduğu bu yukarıdaki yazıya istinaden;
senin ıp ni tespit ettirmek ve hakkında bilişim suçları mahkemesine başvurmak için tüm yazdıklarını kayıt ettim..
pazartesi günü sabah ilk işim dilekçemi savcılığa vermek olucak..
bu konuda asla şakam olmadığını sana ispatlıcamı belirteyim..!!!
maddi manevi tazminat açıp gereken her ne ise yaptıracağım.
hakaret ve küfürün hapis cezasıda var araştır öğren dicem ama çok zamanın olmayacak bunları öğrenmek için..
mahkemede yüzüme karşıda bunları söyleyecekmisin merak ediyorum..
laf olsun diye yazmadım bu mesajımı kesinlikle pazartesi ilk işim bu..!

Son düzenleme:
konu sahibinin ailesinden şikayet etmiş olması ve ağzını bozması banada doğru gelmedi ama bazı hanımlarda çok üstüne gitmiş konu sahibinin

kesinlikle üslubu çok çok çirkin.argo kimseye yakışmaz hele bir kadına asla
ama konuyu okurken aynı şeyi bende düşündüm kaynanalar için onca hakaret ediliyor.pis,pasaklı densiz gibi yüzlerce kelime kullanılıyor ama bir kişide çıkıp ne diyorsun demiyor.
konu sahibi madem annenin evi pis gittikçe az az temizlik yap,faydan olsun,pis deyip oturmanın manası yokj

gercekten mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…