Cok zor gercekten... Ama dunyanin sonu mu? Degil. Tek care zaman. Ailesi yuzunden oldu diye dusunme seni yeterince sevseydi herkesi karsisina alirdi. Bosver seni istemeyeni sen hic isteme. Elbet bir gun sana yazacak, lutfen bu kez engelleyen sen ol
evet ben de öyle düşündüm ama inan bu insan bana ayrılmadan bi gün önce hayallerden bahsediyordu hadi fotoğraf at diyordu onu geçtim kıskançlık fazlasıyla yapıyorduBu kadar zorluğa göğüs gerip,şimdi aileyi bahane eden insana inanmam,ya sıkıldı,ya başkasını buldu.
E bizde zamanında normal ilişkileri ciddi düşünürdük dün sonsuzum diyen adam öbür gün ayrılırdı,yani o laflara her insanın karnı tok...evet ben de öyle düşündüm ama inan bu insan bana ayrılmadan bi gün önce hayallerden bahsediyordu hadi fotoğraf at diyordu onu geçtim kıskançlık fazlasıyla yapıyordu
dediğin gibi de olabilir tabiki aklıma gelmiyor değil..
Anlıyorum sizi. Acı bir durum. İnsanın içi acıyor. Ama şu olmalı. Kadınlar güçlü ve dik olmalı. Bırakın bir erkek gitmek istiyorsa gitsin. Canınız yansın içiniz yansın. Ama onurunuz incinmesin. Hiç bir erkeğin onurunuzu incitmesine izin vermeyin
E bizde zamanında normal ilişkileri ciddi düşünürdük dün sonsuzum diyen adam öbür gün ayrılırdı,yani o laflara her insanın karnı tok...
kıyamam ya okurken tüylerim diken diken oldu. Allah yardımcın olsun
En kötü anım senin olayın gibiydi arkadaşıma demiştim ki;öyle tabi insan zamanla öğreniyor bazı şeyleri..
Baska is var bunda ....
Her ciddi ilişki evliliğe dönüşseydi herkes ergenlik aşkıyla evlenirdi.
Kaybettiğin değil kazandığın zamana bak.
Adam şahane olsa bile o aileyle ömür geçmezmiş
En kötü anım senin olayın gibiydi arkadaşıma demiştim ki;
Şuan sana nasıl bi boşlukta olduğumu anlatamam yemin ederim.
İçimdeki her yeri, kafamdaki bütün düşünceleri onunla doldurmuştum.
Onun gitmesiyle bomboş bi beden kaldı burda.
İster ölü de, ister yaşıyo.
Sanırım hayaller böyle yıkılıyor.
Sanırım tükenmek bu.
Onu hayatımda sonsuza kadar var etmeyi o kadar çok istemiştim ki.
Ondan başka isteyecek, bekleyecek, sevinecek başka hiç bişeyim yok gibi.
Onu yaşamak buydu işte."
Ama her masalın bir sonu var mutlu ya da mutsuz,hayatına dön ,önüne bak ben yeterince yas tuttum ama o dışar da takılırken sen bu halde olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?