İNSANIN İLK EŞİ,İLKİ. .NASIL UNUTULUR..?

Ayağımın altını öptügünü biliyorum :KK43:

şimdi başkasının ayağının altını öpüyor.. kendine acı çektirmek istiyorsan buyur çektir.. buraya kadar olan yorumlarını okudum sen belli ki biz ne dersek diyelim acı çekmeye devam etmek isteyeceksin..
kanamak istiyorsan devam et elbet biyerde bitecek.. ama inançlı biriysen kendine ettiğin eziyet ile en büyük günahı işliyorsun bunu da unutma..

Profosyonel destek almalısın sana iyi gelecektir. Herkesin sınavı başka başka Allah'a sığın bol dua et kendine yeni bir hayat kurmaya başla.

Bu noktada artık sevmiyo muydu diye düşünmenin manası yok ki işaretler ortada işte, bir yorumunda nişanlıyken bile ailesi aramazdı ben uğraşırdım gibi bi yorumun var, adam kız bakmaya gidiyor falan, bunlar hep işaret işte

Acını anlıyorum anlamadığım şey sanki dün terkedilmişsin gibi davranman, evliliğin süpermişte pat diye bitmiş gibi davranman
On bn de anlamıyorum. ..kendime anlam veremiyorum. .bazen iyi oluyorum. .bazen kötü. .bir de feyste görüyorum resimlerini üzülüyorum. .acaba engel mi koysam. .Bu seferde esim beni görsün mutluyum onsuz da yapabilirim diye görsün istiyorum. .Çünkü sen bensiz yapamazsın diyordu..hatta ayrıldıktan sonra da gelirim seni görmeye diyordu..
Sizce engellesem mi??

herkes ilk olmak ister. ilk aşk,ilk öpücük. oysa ilk geçicidir (herkes için değil tabi)
sahip olduğunuz hangi ilk sizin?
ama kimsenin istenmediği son farklıdır. çünkü onun ötesi yoktur. heyecandan avuçlarınızın tuttuğu 'ilk' elle değil, GÜVENEREK SIMSIKI TUTTUĞUNUZ SON ELLE GİRERSİNİZ MEZERA...

ÖNÜNÜZE BAKIN HAYAT ÇOK GÜZEL VE YAŞAMAYA DEĞER.. HAYATININ ALTI ,ÜSTÜNDEN DAHA GÜZELDİR BELKİDE...

On bn de anlamıyorum. ..kendime anlam veremiyorum. .bazen iyi oluyorum. .bazen kötü. .bir de feyste görüyorum resimlerini üzülüyorum. .acaba engel mi koysam. .Bu seferde esim beni görsün mutluyum onsuz da yapabilirim diye görsün istiyorum. .Çünkü sen bensiz yapamazsın diyordu..hatta ayrıldıktan sonra da gelirim seni görmeye diyordu..
Sizce engellesem mi??

Ayrıldıktan sonra da gelirim ne demek anlamını kavrayabiliyo musun resmen gene birlikte oluruz sen bensiz yapamazsın diyo pes

Ayağımın altını öptügünü biliyorum :KK43:
İnsan eşinin nerelerini öpüyor :KK71: neyse mesele bu değil. Kendinizi toplayın artık. Terkettiniz veya terkedildiniz. Üzerinden 1,5 sene geçmiş. Bu kadar melankolik, aciz olmanın ne anlamı var? Şunu anlayın artık; bu evlilik bitti.

Öyle bir unutuluyor ki...
Hemen her kavgamızın başrolündeki annesi ile Kemeraltı'nda karşılaştığında "ben bu kadını daha önce nerede gördüydüm acep?" diye bir sigara yakıp istemsizce kadına doğru üflersin...:KK14:

LAALE SEN CANSINNNNN....

sevmekten ziyade aliskanlik olur bence..mesela ortak paylasimlar olan yerler seyler sana onu hatirlatir ister istemez..ama iste kimine sevdigi olarak kimine dusmani olarak..

şimdi başkasının ayağının altını öpüyor.. kendine acı çektirmek istiyorsan buyur çektir.. buraya kadar olan yorumlarını okudum sen belli ki biz ne dersek diyelim acı çekmeye devam etmek isteyeceksin..
kanamak istiyorsan devam et elbet biyerde bitecek.. ama inançlı biriysen kendine ettiğin eziyet ile en büyük günahı işliyorsun bunu da unutma..
Allah'ima çok yalvardim. .unuttur diye..ağlayarak yalvardim. .çok şükür inancliyim. .yoksa dayanamazdim. .

sevgili konu sahibi. açtığın konulardan anlıyorum ki tüm hayatını bu değmeyen adama adamışsın her şeyini buna bağlamışsın peki neden?
sen kendin söylüyorsun davan daha devam ederken başkasını bulmuş, kendini kandırma ''unutmak için mi onla beraber acaba'' diye.
adam rengini en baştan belli etmiş bırak artık kurtul şu durumdan.
sen de hayatını yaşa, davayı da uzatma anlaşın tek celsede bitirin.
böyle yaptıkça kendi kendini yiyorsun. yani bazı bayanlar da bayılıyor adamlarda bir iyilik aramaya. yok kardeşim işte adam terketmiş başkasını bulmuş daha şöyle midir böyle midir demenin hiç bir anlamı yok.
kendini yıpratıyorsun at kafandan sen de hayatına bak sosyal faaliyetler bir şeyler yap.
insanlar evlat acısına alışıyor, böyle adamların yokluğu mu koyacak insana

hiç sevmemiş evet zorla evlenmiş zorla sizi evden yollamış zorla boşanmaya çalışıyor ve hayatına birinin girmesi dahi size bunu hala kabullendirememiş... şimdi bu ikinci kadın değilmi eşinizin hayatındaki yani takriben öyle oluor. hani şu ikinci kadınları kandırmak için adamlar diyorya sevmiyorum boşanamıyorum boşanma aşamasındayım falan filan ilk defa bunun doğru olduğu bir konu görüyorum sayenizde. yapmayın demeyeceğim belliki çok fazla psikolojiniz bozulmuş ama bir yardım falan alın hayat böyle geömez 1 bucuk yıl ayrı kaldığınız sizi evinize binbir dolapla yollamış boşanmak için biyerlerini yırtan adamdan bahsediyorsunuz sizi o kadar iyi tanımışki ayrılalım bile dememiş dürüstçe. şu adamı haklı çıkarmayın allah yardım etsin size...

Yosun. Başka anaların da başka oğulları var. Yeter, yedin bitirdin kendini. Adam seni sevmiyor, bacım. Başkasını seviyor. Çok acımasızca gelebilir söylediğim ama ne yazık ki durum basit ve açık olarak bu.
Kendine başka bir uğraş bul. Git bir hobi falan edin, yeni arkadaşların olur hem. Evde durup sosyal medyadan resimlerine baktıkça badem gözlü olacak bu adam.

Back
X