seninle bir konuda ortak noktamız var.
benimde gecen yıl görüştüğüm arkadaşım vardı avukat..
tüm dikkatleri üzerine çeken gayet yakışıklı egosu yüksek
benden hoşlanıyordu. benimle olmak istiyordu etrafımdaydı. onun çabalarınla tanışmıştık zaten
ama evlilik istemiyormuş, ertelemek gerekiyomuş, hazır değilmiş te bilmem ne, böyle dokunduruyordu bana
bende uzaklaştım ondan onun zaafı olmak istemedim
ama fece te gördüm ki tesadüfen. pat diye nişanlanmış.o evliliği düşünmeyen adam
hiç evliliği düşünücek biri değildi gerçekten.bana hem şaşırtıcı hemde komik geldi. ve gram üzülmedim..
ama neden acaba benimle evlenmekten kaçtı diyede kendime sordum
erkekler ne yazıkki böyleler bunu ya ilk görüşte düşünürler yada ölsen düşündürtürmezsin
seni gayet iyi anlıyorum yaş olarak benden biraz büyük olsanda bunu bir nasihat olarak algılama lütfen haddime değil zaten
ama gerçekten uzak dur bunu kendin için yap senin vaktinden zamanından çalıyor
Aslında bu konuda çok tutarsız kararları var. Birkaç ay önce iş ortağı olan kıza benimle evlenmeyi düşündüğünü söylemiş.
Çok sevinmiştim. Ama bana bu konuda kendisi bişey söylemedi. Birgün evlenmeyi düşünüyorum ama kimsenin tanımadığı kimsenin bilmediği biriyle dedi. Sonra o kızla konuştum ortağıyla bana yemin ediyor kendisine benimle evlenmeyi düşündüğünü söylediğini; ki ondan başka kimse beni çekmez demiş. Ve dünkü son sözü şu an evliliği düşünmüyorum en geç 40 yaşımda evlenecem hayatımı yaşayacam dedi..
Söylediklerin çok doğru Canım
Ama yukarda yazdıklarım da onun sözleri malesef