• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SANALDAN TANIŞIP EVLENMEYİ DÜŞÜNMEK

Evet ama hiç bir zaman bana bu muameleyi eden olmadı 😆 kimseye yalvaran mesaj atmadım mesela. Hatta şaşıracaksın ama benim ayrıldıklarım da oldu😂😂 2 haftalık şey için elaleme yalvaran mesaj atmışsın. Kendini rezil etmişsin
Abla sende erkeklerin eğlencesi olmuşsun. Ağzımi daha fazla açma fena bozarım seni. Amacın sadece kinayıp dalga geçmek. Lütfen daha fazla yazma yardımcı olmayacaksan

Evlilik deyince ıy derdik ama başka şeylere gelince demiyoruz. Üniversiteler olmuş genelev. Gelmiş bana eğlenceden bahsediyor. 🤣
Yazık çok cahilsin. Kendin gibi birini bulursun evlenirsin sonra da kendin gibi tipler yetiştirirsin işte. Sonra neden hala genç kadınlar böyle evlilik için saçma sapan adamlara razı oluyor diyoruz. Bu tipler yüzünden kadınlara hala mal muamelesi yapılıyor.

Abla sende erkeklerin eğlencesi olmuşsun. Ağzımi daha fazla açma fena bozarım seni. Amacın sadece kinayıp dalga geçmek. Lütfen daha fazla yazma yardımcı olmayacaksan
Eğlenceyi sen yalvararak vermişsin hangi eğlence 😂😂
İki haftada evlilik dedi engelledim hala yalvarıyor ezik diye anlatıyordur seni. Malzeme bu mesela

Sen genelev modunda takılmış olabilirsin, kullanımı dışında yani, biz gayet amacına yönelik kullandık, senin gibiler yüzünden böyle yaftalaniyor zaten.
Univestesitlye gitmedim merak etme. Bunu gidenler söylüyor. Hatta kadınlar çok erkelere teklif ediyormus 🤣🤣 sende o eğlenmek isteyenlerden birisin galiba. Anlattıklarına bakarak söylüyorum. Kendimden birşey ilave etmedim bsk

Erkeklerin eğlencesi olan o mu, yoksa iki haftalık adama beni bırakma diye yalvaran sen mi, bı düşün istersen, karşındaki adam sen yalvarinca bu beni seviyor mu dedi yapışkan hareketlere bak diye güldü mü hangisi olabilir.

Univestesitlye gitmedim merak etme. Bunu gidenler söylüyor. Hatta kadınlar çok erkelere teklif ediyormus 🤣🤣 sende o eğlenmek isteyenlerden birisin galiba. Anlattıklarına bakarak söylüyorum. Kendimden birşey ilave etmedim bsk
Belli zaten gitmediğin 😂
Vizyon sıfır.
Yalnız okumayanlar erken evlenir genelde sen nasıl bulamadın da internetten arıyorsun hala.
Yazık. Son bir umut oradan bulursam diye her internetten gördüğüne yapışmandan belli umutsuzluğun

Erkeklerin eğlencesi olan o mu, yoksa iki haftalık adama beni bırakma diye yalvaran sen mi, bı düşün istersen, karşındaki adam sen yalvarinca bu beni seviyor mu dedi yapışkan hareketlere bak diye güldü mü hangisi olabilir.
Geldi yancısı. Ulan tüm kadınlar böylesiniz işte. Kendisi bizzat eğlenmekten bahsediyor. Benim hiçbir zaman niyetim böyle olmadı

Ah anlamaliydik gitmediğini, gitsen bı çevren olurdu, kadın ve erkeklerin gayet normal ilişkiler kurabildigini görürdun, cevrende bikac erkek olurdu da böyle ilk bulduğuna ayran budalası gibi yapismazdin. Cevrendeki gidenler de amacına yönelik gitmemiş demek ki, cahil cahil konuştuklarını göre hiç fayda görmemişler.

Belli zaten gitmediğin 😂
Vizyon sıfır.
Yalnız okumayanlar erken evlenir genelde sen nasıl bulamadın da internetten arıyorsun hala.
Yazık. Son bir umut oradan bulursam diye her internetten gördüğüne yapışmandan belli umutsuzluğun
Sen gitmişsin ne olmuş ben bir farkındalık göremiyorum. Sende bu sitede millete bok atıyorsun. Birde pro üye olmuş skfkdmsmdmsm millete bok atmaktan ödül de versinler sana

Bunu belirtmene gerek yok anladik cahil okumamis biri oldugunu

Sen gitmişsin ne olmuş ben bir farkındalık göremiyorum. Sende bu sitede millete bok atıyorsun. Birde pro üye olmuş skfkdmsmdmsm millete bok atmaktan ödül de versinler sana
Bak baska seyler de oldu bu site de hakaret Eden bir kullanici anonimim bana ulasamazlar diyip en son davani cek param yok diye yalvarmisti hani diyorum ayagini denk al

Üniversite okumadığın hemen anlaşılıyor zaten. Cehaletin ekrandan insanın yüzüne fırlıyor.

Bütün düşünce ve nasihatlerinize açığım.

İki haftadır sanaldan konuştuğum biri var. Yaşı büyük olgun ferasetli biri. Tanışınca gerçekten dedim kaderimde ki kişi, hayal ettiğim kişi. Mesajlara geç dönmesi, evlenmeyi istediği halde benim kadar evliliği dile getirmemesi, akışına bırak demesi ve başka sebeplerden de ötürü bende güvensizlik oluşması sebebiyle benim triplerimi bahane ederek beni engelledi. Kaygılı bağlanan bir insanım. O yüzden çok fazla üzülüp ağlıyorum. Bende başka yerden yazdım beni bırakma lütfen kötüyüm yazdım. Belki de hiç dönüş yapmaz. Ama çok üzülüyorum elimde değil. Böyle durumlarda mantığımı kenara koyuyorum ve kalbimde ki acıyla hareket ediyorum. İki haftada ne bağlanması demeyin kafamda aradığım kişiyle bu kadar örtüşmesi ona çok bağlanmama sebep oldu. Kesin bu kişi dememe sebep oldu. O halde çok fazla konuşmadan hemen birbirimizi ciddi tanımamız gerektiğine inandım. Hep kaygılı bağlanan biriyim. Hayatımda insanların çıkması bende büyük çöküşe sebep oluyor. Özellikle evli ablalar bana yardımcı olursa sevinirim.
İki hafta içinde kiminle nereden tanışırsınız tanışın bu tavırda olmanız ve yaklaşımınız çok yanlış. Sizi engellemis iletişim kurmak istemeyen birine ısrarla ulaşmaya çalışmanız taciz. Lütfen terapi alın. İyileşmeden de kimseyle ilişki kurmayın, hem kendinizi üzersiniz hem de üzülüyorsünüz. Bu yaklaşımınız hiç sağlıklı değil. Kötü birine denk gelirseniz sizi dolandırır, maddi ve manevi zarar görürsünüz.

Back
X