Kızlar tek tek cvp yazmak yerine toplu yazayım;
Çilekciğim iyi olmuş esneme hareketlerine başlaman kuzum, ilk gün çok yorucu, ben ertesi gün acayip kas ağrıları çekmişdim yarım gün. Ama çok etkili hareketleri var. Şuda var ki pilates tarzı hareketler hem esneme hemde kasları gererek uzatıp incelten hareketler olduğundan kas ağrısı ve zorlanma oluyor. Yoga hareketleri sonrası masaj yaptırmış gibi oluyor insan, ağrın falan varsa geçiyor. Belki arada güzel bir yoga programı bulursak hafta da bir veya iki gün esnemeyle yer değiştiririz inş.
Kız uçuyosun anacım, hiç kıskanmıyorum ki bana ne bana ne

Betülüm sende hissedeceksin kaslarını meraklanma biraz sabır tatlım. Kilo vermende hızlanacak inş. Spor öncesi detox yaptın, dikkat de ediyorsun, önümüzdeki günler sende eksileri görmeye hızlı şekilde başlıyacaksın inş. Kiloya yansıma eksi ya da artı 4,5 bazen bir haftayı buluyor. Yediklerimize dikkat edince ille düşecek.. Yeşilçay kürünü devam ediyor musun, ona devam et, gerçekden işe yarıyor kuzum.
Annaperannacığım kaslarını taş gibi hissetmen çok güzel. İşe yaradığını farkedince insan daha bir keyifle yapıyor değil mi canım . Hem max30 hemde esneme çok güzel oldu ikisi bir arada..
Ha çilekciğim bugün programın yokdu ama esneme programını Max30 dan hemen sonra yapınca vücut ısınmış olduğu için daha kolay yapıyorsun ve kas ağrın olmuyor, 2. Gün ben öyle yapmışdım daha iyi gelmişdi..bakalım bugün nasıl geçecek :)