- 4 Eylül 2017
- 581
- 1.884
- 28
varsa öyleleri ne güzel çok sevindim. Ben denk gelmedim.
Çalışmıyosunuz, ailenizin yanında değilsiniz. Ve o insan da yanınızda değil bi geliriniz var mı? Ailenizle sorununuz neydi acaba? Dönemez misiniz tekrar?Merhaba ben .6.7 yıldır yalnız yasıyorum ailevi sorunlar psikojik sorunlar .tecavüze uğradım 19 yaşımda .hayatımdan çıkmadı .başka biri girdi hayatıma o kişiyi çıkarttı hayatımdan sevmiyorum git dedim o da gitmedi .hep kaçtım .gitmeyeyim diye hamile bıraktı beni .şimdi acaleye gelir dedi düğün falan tadı olmaz dedi hap kullandım düşük yaptım kürtaj oldum yüzümde lekelr im çıktı sonra beni bıraktı o psikojiyle siyah maske yaptım çok şeyler denedim tuyler uzadı daha kötü oldu suratım ..bu tekrar geldi hep gitti.ben çalışamıyorum bile çok canım yanıyor çok mutsuzum kimsem yok ailemin birsey den haberi yok yaşım 27 oldu .kötü biri olamıyorum eve gidiyorum ağlıyorum hep ölümü düşünüyorum ne yapicam bilmiyorum çalışamıyorum insanların yüzüne bakamıyorum .ne yapicam bilmiyorum başımı alıp gidesim var ama nereye .güzel gunlerimi yasayip mahvedip ortada bıraktı beni .yeminler etti sözler verdi birakmayacagina ölmek istiyorum Allahtan korkuyorum kıyamıyorum kendime .evli olmuş olsam canım bu kadar yanmaz kimse de bakmıyor artık
böyle yazıyoruz ama psikolojik destek de kolay alınmıyor ülkemizde.
malesef en uygunu bile bi seans 100 tl. Aşağı yukarı ayda 300 tl kadar bayılmak gerekiyor en uygunu Yani.
gerçekten çok sevindim bende gidiyorum düzenli. Ama öyle bi teklif almadım :) inşallah benim psikolog da durumu iyi olmayanlara yapıyordur böyle uygulamalar. Kendisinden herkesin faydalanmasını isterdim :)Kendi muayenehaneleri olanlar özellikle. Ben 2 ay gitmiştim mesela bana normalde şu kadar aldığını, benim verebileceğim miktarın ne olduğunu sormuştu. Aynı kadına annem gitti mesela yıllar sonra ona indirim yapmadı. Durumuna bakıyor herhalde.
Ama arkadaşlarımdan da duydum bunu yaygın bir şeymiş.
var devlette ama tanılı rahatsızlık yoksa bakmadan dinlemeden yolluyor :) konu sahibine bakarlar heralde gitse bilemedimÜlkemizde ruh sağlığı ve hastalıkları bölümü olan hastaneler yok mu?
Açın mhrs'den bakın bu bölümü olmayan hastane yok gibidir.
Bende anskiyete var ve devlette tedavi görüyorum.
Lekelerim için maske yaptım karbonat yoğurt limon maskesi tahriş etti yüzümüMaske ne alaka
Lekelerim için maske yaptım karbonat yoğurt limon maskesi tahriş etti yüzümü
Babam küfür ediyordu şiddet falan dayanamadimÇalışmıyosunuz, ailenizin yanında değilsiniz. Ve o insan da yanınızda değil bi geliriniz var mı? Ailenizle sorununuz neydi acaba? Dönemez misiniz tekrar?
keşke sadece bunu sorsaydın
tüm acı geçmişini anlatmış en son yüzündeki lekelere bağlamışsın
Babam küfür ediyordu şiddet falan dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?