- 25 Aralık 2015
- 2.626
- 2.424
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke o yavruya kiymasaydiniz![]()
pişmanım
Tecavüz eden adamdan mi hamile kalmis bn bn başka biri olarak anladımBence yaptığınız en doğru şey. Sevgisiz büyütülmüş, tecavüzcüsüyle birlikte olan, akıl sağlığı yerinde olmayan bir annenin büyüteceği çocuk da maalesef sağlıklı olmuyor.
Tecavüz eden adamdan mi hamile kalmis
Kesinlikle öyle konuya girişi ve sonuç bambaşka sorun cilt lekesi şaka gibi ya psikolojik tedavi almaliTecavüzcüyle, hamile kaldığı farklı sanırım ama bence ikisi de bktan heriflerdi. Zorla hamile bıraktı falan yazmış, bu kız da zayıf ve akıl sağlığı yerinde değil işte. Bir erkeğe bel bağlayayım da kurtulayım diye bakıyor her şeye. Bu kadar yazmış yazmış sonuna da keşke kocam olsaydı yazmış yani, kendimi kurtarmalıyım diye düşünemiyor. Kendine bakamayan çocuğa nasıl baksın?
Ne kadar sağduyulu, vicdanlı, merhametli bi insansınız. Belki büyüksünüz benden belki küçük bilemiyorum ama çok olgun birisiniz.Anlaşılmayı bekleme çünkü buradaki bir kısım insan seni anlamayı geç empatinin asını bilmiyor senin için gerçekten üzüldüm ve dua edeceğim bence en yakın zamanda ücretsiz psikolojik tedavi almanın bir yolunu bulmalısın ve herşeyin geçmişte kalacağına inanmalısın içini dökmek istediğin zamanlarda bana yazabilirsin lütfen üzülme dediğin gibi herkes hata yapabilir yarın kimin başına ne gelebilir bilemeyiz umutlu ve inançlı ol.
Kesinlikle öyle konuya girişi ve sonuç bambaşka sorun cilt lekesi şaka gibi ya psikolojik tedavi almali
Nasıl Dikkat cekeceklrini biliyorlarVeya troll ama yine de kendi içinde tutarlı bir troll, fantastik bir kafa. Tebrik ederim trollse, Banu Berberoğlu gibi kilitliyor insanı gereksizce...
Daha önce birikim yapmıştım o parayı kullanıyorum şimdi çalışıyorum zaten ama mutsuzum çalışamıyorumCalismiyorsaniz kendi ihtiyaclarinizi nasil karsiliyorsunuz?
Allah razı olsun çok teşekkür ederim evet sizden büyüyüm zaman içinde olgunlaşıyor insan bazen herşeyi kabullendikçe daha hızlı oluyor bu süre bende öyle bir dönemden geçtim yakın zamanda.Bahsettiği yaş aralığı ne yazık ki birçok insanın hatalar yaptığı yaş aralığında çoğu kişi anlam verememe görünümünde olsada onlarda o yollardan geçti belki daha hafif zararlarla.Büyük konuşmanın yüksekten bakmanın başa fena şeyler getirdiğine şahit olmuş biriyim ve yarınımdan emin değilim.Allah herkesi vicdanlı merhametli imanlı insanlarla karşılaştırsın.Allah inşallah hakkımızda hayırlı olanı versin gönlümüzden geçen herşey hayırlı olmayabiliyor yeniden çok teşekkür ederim umarım sizde çok güzel günler görür mutlu olursunuz.Ne kadar sağduyulu, vicdanlı, merhametli bi insansınız. Belki büyüksünüz benden belki küçük bilemiyorum ama çok olgun birisiniz.
Gönlünüzün güzel olduğuna inanıyorum İnşallah Allah gönlünüze göre verir.
Konu sahibi sizin için bende dua edicem.
Yok ben kotu bir sey demedim,merak ettim nasil gecindiginizi. Zor zamanlar gecirmissiniz, ama toparlanmaniz lazim. Psikiyatriye gittiniz mi hic? Bir sure kimseyle sevgili olmayin,kafanizi toplayin. Siz iyi olmazsaniz size bagli hic bir sey olmazDaha önce birikim yapmıştım o parayı kullanıyorum şimdi çalışıyorum zaten ama mutsuzum çalışamıyorumkafam rahat değil ne okur kötü söylemeyin ben çok ağladım çok pişman oldum ama bilemedim
![]()