• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsaniz hatalar yapabiliriz :( ne olur fikir

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sln46
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadasin konusu kadar profil mesajida sacma

Tecavüz ve kürtaj... Bir kadının kolaylıkla atlatabileceği şeyler değil ikisi de büyük travma sebebi. Acil bir şekilde psikiyatriste başvurun

Doğru düzgün konuyu anlatmazsan sana yardımcı olamayız. Tecavüz dediğinin gerçek bi tecavüz olduğuna inanmıyorum. Kimse tecavüzcüsüyle ilişkisine devam etmez yada kendisini terk etti diye üzülmez. Büyük ihtimal ben seninle evlenicem zatenvs vaatlerle kandırarak sen pek gönüllü olmasan da karşılıklı yaşanmış ilişki. Yada böyle değilse açıklar mısın? Şimdi de derdin ortada kalmak öyle mi?

Bi de çalışmıyorsan ayrı evde yaşıyorsan geçimini kim sağlıyor?

Bence yaptığınız en doğru şey. Sevgisiz büyütülmüş, tecavüzcüsüyle birlikte olan, akıl sağlığı yerinde olmayan bir annenin büyüteceği çocuk da maalesef sağlıklı olmuyor.
Tecavüz eden adamdan mi hamile kalmis bn bn başka biri olarak anladım :KK43:

Tecavüz eden adamdan mi hamile kalmis

Tecavüzcüyle, hamile kaldığı farklı sanırım ama bence ikisi de bktan heriflerdi. Zorla hamile bıraktı falan yazmış, bu kız da zayıf ve akıl sağlığı yerinde değil işte. Bir erkeğe bel bağlayayım da kurtulayım diye bakıyor her şeye. Bu kadar yazmış yazmış sonuna da keşke kocam olsaydı yazmış yani, kendimi kurtarmalıyım diye düşünemiyor. Kendine bakamayan çocuğa nasıl baksın?

Tecavüzcüyle, hamile kaldığı farklı sanırım ama bence ikisi de bktan heriflerdi. Zorla hamile bıraktı falan yazmış, bu kız da zayıf ve akıl sağlığı yerinde değil işte. Bir erkeğe bel bağlayayım da kurtulayım diye bakıyor her şeye. Bu kadar yazmış yazmış sonuna da keşke kocam olsaydı yazmış yani, kendimi kurtarmalıyım diye düşünemiyor. Kendine bakamayan çocuğa nasıl baksın?
Kesinlikle öyle konuya girişi ve sonuç bambaşka sorun cilt lekesi şaka gibi ya psikolojik tedavi almali

Anlaşılmayı bekleme çünkü buradaki bir kısım insan seni anlamayı geç empatinin asını bilmiyor senin için gerçekten üzüldüm ve dua edeceğim bence en yakın zamanda ücretsiz psikolojik tedavi almanın bir yolunu bulmalısın ve herşeyin geçmişte kalacağına inanmalısın içini dökmek istediğin zamanlarda bana yazabilirsin lütfen üzülme dediğin gibi herkes hata yapabilir yarın kimin başına ne gelebilir bilemeyiz umutlu ve inançlı ol.
Ne kadar sağduyulu, vicdanlı, merhametli bi insansınız. Belki büyüksünüz benden belki küçük bilemiyorum ama çok olgun birisiniz.
Gönlünüzün güzel olduğuna inanıyorum İnşallah Allah gönlünüze göre verir.
Konu sahibi sizin için bende dua edicem.

Kesinlikle öyle konuya girişi ve sonuç bambaşka sorun cilt lekesi şaka gibi ya psikolojik tedavi almali

Veya troll ama yine de kendi içinde tutarlı bir troll, fantastik bir kafa. Tebrik ederim trollse, Banu Berberoğlu gibi kilitliyor insanı gereksizce...

Bende çok küçük yaşlarda cinsel istismara uğradım
Benim baykuş gibi gözlerini oyasım varken o şahsiyetin
Ama bırakın beni alıkoyabilmek için hamile bırakmayı siz neden gitti diye vahlanıyorsunuz
Benim içimdeki yanardağla sizin içinizdeki tepeler , patikalar hiç bir değil mesela
Siz bırakın aldırdığınız çocuğa üzülmeyi yüzümde lekelerim var ve artık kimsre yüzüme bakmaz diye yakınanlardansınız
Hani atılacak birşey varsa dahi destekli atında inanalım
Yoksa böyle iğrenç şeyleri , kadınları , çocuklatı yaralayan şeyleri eğlenmek için piyon yapmayın

Calismiyorsaniz kendi ihtiyaclarinizi nasil karsiliyorsunuz?
Daha önce birikim yapmıştım o parayı kullanıyorum şimdi çalışıyorum zaten ama mutsuzum çalışamıyorum :( kafam rahat değil ne okur kötü söylemeyin ben çok ağladım çok pişman oldum ama bilemedim :(

Ben kötü biri değilim yaşadıkarım gerçek ailemin birsey den haberi yok 19 yaşında bilmiyorum birsey biraz içe kapanık biriyim .ne olur kötü konuşmayın vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum ama hayatıma baştan başlamam gerek peşimi bırakmıyor geçmişim yalnızım açık saçık geniş biri degilim hayatım psikojim alt üst oldu .böyle olacağını bilsem yaparmiyim güvendim ona seviyordu düştüm işte oldu ne yapayım :KK42:

Ne kadar sağduyulu, vicdanlı, merhametli bi insansınız. Belki büyüksünüz benden belki küçük bilemiyorum ama çok olgun birisiniz.
Gönlünüzün güzel olduğuna inanıyorum İnşallah Allah gönlünüze göre verir.
Konu sahibi sizin için bende dua edicem.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim evet sizden büyüyüm zaman içinde olgunlaşıyor insan bazen herşeyi kabullendikçe daha hızlı oluyor bu süre bende öyle bir dönemden geçtim yakın zamanda.Bahsettiği yaş aralığı ne yazık ki birçok insanın hatalar yaptığı yaş aralığında çoğu kişi anlam verememe görünümünde olsada onlarda o yollardan geçti belki daha hafif zararlarla.Büyük konuşmanın yüksekten bakmanın başa fena şeyler getirdiğine şahit olmuş biriyim ve yarınımdan emin değilim.Allah herkesi vicdanlı merhametli imanlı insanlarla karşılaştırsın.Allah inşallah hakkımızda hayırlı olanı versin gönlümüzden geçen herşey hayırlı olmayabiliyor yeniden çok teşekkür ederim umarım sizde çok güzel günler görür mutlu olursunuz.

Daha önce birikim yapmıştım o parayı kullanıyorum şimdi çalışıyorum zaten ama mutsuzum çalışamıyorum :KK43: kafam rahat değil ne okur kötü söylemeyin ben çok ağladım çok pişman oldum ama bilemedim :KK43:
Yok ben kotu bir sey demedim,merak ettim nasil gecindiginizi. Zor zamanlar gecirmissiniz, ama toparlanmaniz lazim. Psikiyatriye gittiniz mi hic? Bir sure kimseyle sevgili olmayin,kafanizi toplayin. Siz iyi olmazsaniz size bagli hic bir sey olmaz

Back
X