Herkese selamlar,
Dun maruz kaldigimiz bir durumu sizlerle paylasmak istedim.
Yurtdisinda yasiyoruz ve dun aksam ustu oglumuzu, esimle beraber parka goturmustuk.
Parkta bir bayan surekli bizim oldugumuz tarafa bakip, yanindaki bayan arkadasiyla gulusup, konusuyordu.
Ilk baslarda istemsizce oluyordur diye dusunup onemsemedim, esimle sohbet ediyorduk.
Sonra bize bakan bayanin arkadasi yanimiza gelip Turk musunuz diye sordu.
Kendisi Iran vatandasiymis ve fakat ailesi 30 yil once Turkiye'ye yerlesmis.
Bizimde Turkce konustugumuzu duyunca tanismak istemis vs vs.
Biraz sohbet ettik ancak oglum 2 bucuk yasinda ve parkta surekli kosturuyordu, bende bayanla sohbet ettigim icin oglumla esim ilgilendi.
Fakat sohbet ettigim bayanin arkadasi surekli esime bakip,onun oldugu tarafa gidip,tebessum ediyordu.
Bir yandan sohbet edip bir yandan esim ve cocugumda oldugu icin gozlerim,sahit oldum bu hareketlere.
Esimde farketmis olacak ki , oglumuda alip yanima geldi.
Bende rahatsiz oldugum icin konusmayi bitirdim, tam biz gidecekken o bayan gelip direkt esime merhaba nasilsiniz dedi.
Esimden once ben,biz iyiyiz tesekkurler dedim.Tam parktan ayrilirken Iran kokenli bayan bana burada hic Turk arkadasim yok numaranizi alabilir miyim dedi.
O bayanin direkt kotu bir davranisini gormedigim icin ve parktan biran evvel uzaklasmak adina, asla gorusmeyecek olsamda numarami verdim ve ayrildik.
Ancak yapilan bu ahlaksiz davranisi iki cocuk annesi olan ve parkada esiyle beraber gelmis olan bir bayana(iki bayaninda esleri ayni parkin icinde yuruyus yapiyorlarmis) hic yakistiramadim.
Ve hatta olayin sokuyla sadece parktan uzaklasabildim,aslinda boylesi bir durumda ne yapmam gerektigini bile kestiremedim.
Esim asla beni uzecek bir harekette bulunmadi.
Ama insanlarin ne kadar kolay ahlaksizligi goze alabildiklerini gordum ve bu cok uzdu beni.
Malesef bir bayana en buyuk zarari yine hemcinsleri veriyor.
Herkesin boyle kotu yurekli,kotu zihinli insanlardan korunmasi tek temennim,saglicakla...