Insanlar ahlaksizligi nasil kendilerine yakistirabiliyor

Numaramdan soy isim ya da adres bilgilerimizi bulma sanslari yok.
Beni arayip rahatsiz etsede aninda sikayet ederim.
Fakat konu tam anlasilamamis olabilir.
Ben Iran asilli Turkce bilen bayanla konustum sadece ve numarami o aldi.
Diger bayan surekli esim civarlarinda cocugunu oynatmaya calisip, surekli esimi takip edip, her firsatta tebessum etti ve cocugundan ilk firsat buldugu andada yanimiza gelip, sanki ortamda ben yokmusum gibi esime hal hatir sorup, tanistigimiza memnun oldum dedi.
Benim rahatsiz oldugum bayan Turkce bilmiyor, hangi memleketten oldugunu da bilmiyorum ama Guney Amerikali olabilecegini tahmin ediyorum.
Yani memleketlisini gordugu icin tebessum etmis olamaz.
Kaldi ki bir bayan olarak eminim herkes hisseder neler dondugunu ki esim bile erkek haliyle rahatsiz olup uzaklasti yani malesef durum bu yuzden masum gelmedi bana.
Ayrica iki bayanin da esleri yaninda degildi, cok buyuk bir park yuruyus alanlari, futbol,tenis vs sahalari ve icinde bir yerde de cocuk parki mevcut.
Bayanlarin esleri yuruyus parkurunda yuruyus yapiyorlarmis yani yalnizlardi.

ama şunuda yazıcam . yabancı uyruklu kadınlar özellikle iran,azeri,rus,ukrayna gibi fakir ülkelerin kadınları türk erkeklerine yapışıyor bulunca amaç vatandaşlık almak bu ülkeye yerleşmek ama senin konunla ilgisi yok sen zaten yabancı bir yerde yaşıyormuşsun .

Yahu neler duyuyoruz şu zamanda hala yanlış anlamışsınız diyeni, iyi niyetle yaklaşanı var bu olaya şaşırdım. Kaldı ki bir bayan olarak hissedilebileceğini düşünüyorum ben bu tür şeylerin ben sadece anlatmanızdan bile nem kaptım o kadından. Sevgilimin olduğu dönemde de bir takım çevresel ahlaksızlık gördüm, arkadaşlarımdan da biliyorum çok daha beterleri var kadın olsun, erkek olsun. Yani herkes bizim gibi iyi niyetli yaklaşamıyor herkese napalım

Numarani ne akla hizmet verdin. Belki adresini bulacak ortaligi bulunduracak. Kusura bkma yaptigin sey coook sacma

herkes paronayak olmuş ..
adresi bulcak eve gelip kocasının üstüne mi atlıycaklar anlamadım neyse..

konu sahibi niye bu kadar taktınız ki kafanıza velev ki eşinize ilgi duydu .. parkta kaldı o olay .. eşinizin de rahatsız olduğunu hadi gidelim dediğini söylüyorsunuz sıkıntı nedir o zaman?

Kadın yabancıymış zaten onlarda kadın varken erkeğe selam verilmesi ayıp falan karşılanmıyordur .
Farklı kültürler onlar çok daha rahat toplumlar davranışları size flörtöz gelebilir o yüzden .
Abartmışsınız bence.

Bariz bir ahlaksızlık göremedim. Selam vermek, hal sormak mı ayıp? Üçünüz konuşurken yanınıza gelen eşinizi de katmışlar muhabbete işte. Seyredip gülümsemesi de çocuğunuzadır. Ne kadar çabuk karalıyorsunuz insanları ahlaksızlık diye ya. Ben de ABD'deyim 10 yıldır. Buranın insanı medeni, tanıdık tanımadık herkese selam verip hal hatır sorabiliyorlar. Kadın-erkek farketmez. Bakış açınız buranın kültürüne göre avam kalıyor. Hemen 'kocama yazıyor ahlaksız' diye lekeyi yapıştırmanıza gerek yok. Hayır, ele avuca gelir bir ahlaksız laf olsa anlayacağım. Gülümsemişmiş, nasılsın demişmiş, bunlar iş mi Allah aşkına ya... ben de bunları bir ton tanımadık erkekten duydum. Hepsi bana iş atıyordu herhalde, halbuki ben medeniyetten sanmıştım, ne safım. Neyse, abartmışsınız.

Yani anı yaşayan sz olduğunuz için bir de kadın içgüdüsü denen birşey var siz daha iyi bilirsiniz ama sadece şu anlattıklarınızla sizin dediğiniz olabileceği gb hç alakası da olmayabilir. Eşiniz de sizi tanıdığı ve izlendiğini farkedip yanlış anlamayın dye ortamdan uzaklaşmış olabilir. Kısacası burdan bakınca pek ahlaksızlık görülmüyor.

Konuya bu kadar elestirel bakmasak belki bir tutar yol bulabiliiz. Oglunuzla oynayisina gulumsemis olabilir .

Malesef bu tip olaylar cok oluyor,biz de yurt disindayiz ve bi cok kez geliyor basimiza...

Insanlara selam verip hal hatir sormak elbetteki ayip degil.
Bende 8 yildir ABD'de yasiyorum ve sokakta, malllerde, alisveris yaparken, is yerinde herkes birbirine nazikce selam verip, nasil oldugunu sorar, bunda hic bir problem yok.
Ancak bahsettigim hadisede, soz konusu bayan malesef gunluk hayatta medeni insanlarin birbirine davrandigindan daha rahat davrandi ve bir bayan olarak bunu sezmek hic zor degil.
Bakis acim hakkinda kullandiginiz sozcugu size hic yakistiramadim.
Kaldi ki esinizle birlikte oldugunuz bir ortamda,medeni insanlar hangi milletten olursa olsun ortaklasa bir sohbete dahil olurlar.Sizi yok sayip sadece esinizle konusma cabasinda bulunmazlar.
Ayni zamanda ABD'de dahi medeniyetten uzak insanlara rastlamak mumkun, sevgiler.

Oh be. Ben de yorumunuzu gorene kadar ben mi tuhafim diye dusunuyorum.

Ne kadar kolay insanlari ahlaksizlikla ihtam ediyorsunuz. Yabanci ulkelerde sizin gibi dusunulmedigi icin muhtemelen kizlara esinizin cocugu ile ilgilenmeai sevimli gelmis. Hemen de akliniza bunlar geliyor. Ben sasirip kaliyorum yorumlari okuyunca.

Valla kimsenin kocasına sevgilisine uzun uzun, gülümseye gülümseye bakmam.. Kocama da bakan olsa rahatsız olurdum ve masumca ya da medenice de bulmazdım. Konu sahibi rahatsız olmakta haklısınız bence. Bakış var bakış var. Gayri ihtiyari insan bakabilir olabilecek bir şey ama uzun uzun kikir kikir de bakılmaz ki elalemin kocasına sevgilisine. Yabancıysa da dünyanın her yerinde geçerli olan kurallar vardır sadakat gibi, dürüstlük gibi vs.. dünyanın neresine gitsen dürütçe olmayan bir davranış anlattığınız davranış.ama boşverin kafanıza takmaya bile değmez eşiniz oralı bile olmamış eşiniz karşılık verseydi sorun olurdu .

Son düzenleme:
3 ay once acilmis, olmus bitmis bir olay...
insanlarin agzi torba degilki buzesin dedikleri de tam da bu olsa gerek :)

tesekkur ederim akli selim yorumunuza.
kadinlar her seyi hissedebilecek, anlayabilecek kapasitede varliklar.
eminim buraya olumsuz goruslerini yazan arkadaslar da yasadigim duruma maruz kalsalardi ayni seyi dusunurlerdi.
rahatsiz olmayan arkadaslarinda kendi hayat gorusleri, saygi duyuyorum.

3 ay once acilmis, olmus bitmis bir olay...
insanlarin agzi torba degilki buzesin dedikleri de tam da bu olsa gerek :)
Rahatsizsaniz kapattirin konuyu. 2009 konularina bile sanki dun acilmis gibi yorum yapanlar oluyor. 3 ay ne kii? he birde basta insanlardan fikir alinca iyi de 3 ay gecince mi agizlar torba degil ki buzesin kivamina geldi. Ilginc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…