İnsanlar anlaşılmaz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani dedigim gibi kizmakta haksiz degilsiniz, sadece silmek icin yeterli gelmedi bana ama hayat sizin hayatiniz, sizin icin bu silmeye degecek bir meseleyse iyi ki silmissiniz o zaman. Ama cok emin olsaniz buraya danismazdiniz diye dusunuyorum.

Ortak arkadaşımız fena bir insan degil. Ama laf arasinda adim gecmis olabilir diye dusunmedim değil...

Yani dedigim gibi kizmakta haksiz degilsiniz, sadece silmek icin yeterli gelmedi bana ama hayat sizin hayatiniz, sizin icin bu silmeye degecek bir meseleyse iyi ki silmissiniz o zaman. Ama cok emin olsaniz buraya danismazdiniz diye dusunuyorum.
İyi yaptim silmeklede ortak arkadaşımız hamile haberini verince tekrardan günyüzüne çıktı

Sarfettiği sözler her yerden engellemeniz için bana da biraz fazla geldi başta. Bununla beraber kendinizi iyi hissetmediğiniz dönemde ona imrendiğinizi söylemesi öyle de düşündüğünü gösterir.

Engellemeyip iletişimi askıya alsaydınız medya paylaşımlarını uzaktan izleyip imrenmeye devam ettiğinizi düşünmesini istememekte hak veriyorum size. Ona bu fırsatı vermeyip senin hayatının gidişatı ile zannettiğin yönde ilgilenmiyorum mesaji vermekle kalmiyor ayni zamanda konuyu da kendi cephenizde kapatmış oluyorsunuz.

Hanimefendi laf var laf var. Bu olaydan birkac oncede kirginlik yaşamıştım ona karsi.
Siz tedavi görseniz karsinizdaki insan siz düşünceli konustugunuz halde dusuncesiz konussa ayni seyi dusunur musunuz?
Özür dilemiş pişman olmuş. Tek seferde siliyorsanız o sizin sorununuz

Hem fikir almak için konu açıyorsun hem de millete alttan alttan carlıyorsun. Ne bu?
Herkes sana destek olup "engellemekle ennn iyisini yapmışsın" Mı dıcek? Kim ne düşünüyorsa onu yazar. Engellemeyi abartı bulanları dövseydin bide konu sahibi.

Ne alakasi var ya? Uslup var uslup var ters gelinirse ah canim mi diyecegim. Ayrica haddimi mi asmisim ne yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…