Insanlar asla değişmez.

takikgirl

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
363
210
103
İyi akşamlar.kzlae .moralim çok bozuk. Çocuğumun yilsonu gösterisi vardi. Bahçede beklerken çok kalabalikti. Bizimkide sağa sola koşturup duruyordu.bende kaybolmasına korkuyorum surekli peşinden koşuyorum. Sonra birden eşim arkadan çantamı çekti bırak gitme peşinden oynasın dedi.o kadar insan içinde çantadan tutup çekmek nasıl çirkin bi davranış. Böyle bir şeyi asla kabullenmiyorum. Abartıyorsun diyor ana asla abartmiyorum. Sizin fikirleriniz nedir merak ettim.tesekkur ederim

Yani bu kadar dertse cocugu tutacaksiniz yaninizda. Yoksa cocuk peşinde bi saga bi sola koşmak sacma sapan bir hareket. Cocuk kendi kendine kosmuyordur herhalde butun anne babalar cocuk pesinde bahcede kostugunuzu hayal ettim

Yani bu kadar dertse cocugu tutacaksiniz yaninizda. Yoksa cocuk peşinde bi saga bi sola koşmak sacma sapan bir hareket. Cocuk kendi kendine kosmuyordur herhalde butun anne babalar cocuk pesinde bahcede kostugunuzu hayal ettim
Evett canttadan tutma nedir nasıl cirkinkik

Asla değişmez dediğinize göre buna benzer nice hareketleri olmuş belli ki yani davranışı hoş değil bence de ya da o kalabalıkta farkında olmadan yapmıştır alıp karşınıza konuşun hoşlanmadığınız hareketlerini tek tek liste yapıp verin eline bidaha da yapmaz.

bence o ortamda o görüntüye gerilmiş. haklı değil elbette ama koşan çocuğun peşinden koşan koca kadında bir garip duruyor. çocuğuyla başedemeyen anne görüntüsü veriyor ee mezuniyet dediniz sosyal bir ortam. hak vermiyorum ama sebebini izah ediyorum

Böyle anında patlayıp sönmesi illalah ettirdi. Ve ona göre çok normal bin kez konuştum tamam tamam der aynı tas aynı hamam

Çantadan tutmakta sorun yok da çocuk peşinden koşturmak ve erkeklere değme açıklaması büyük sorun. İkiniz de hatalısınız bence.

Çantadan tutmakta sorun yok da çocuk peşinden koşturmak ve erkeklere değme açıklaması büyük sorun. İkiniz de hatalısınız bence.
5 Yaşında çocuk gözden kaçar diye korktum.yani ben çocuğun endisesini yaşarken bi erkeğe degmem mi sorun .Açıklama kabahatindan beter

5 Yaşında çocuk gözden kaçar diye korktum.yani ben çocuğun endisesini yaşarken bi erkeğe degmem mi sorun .Açıklama kabahatindan beter

Bence gayet sorun ayni cevrede devamli ayni insanlara degip duruyorsaniz özellikle cocuk pesinde koscam diye hoş degil. Ben o kadar delirmiyorum da eşim dikkatsizce surtunup gecen insanlara asiri deli olur kadin erkek farketmez bu konuda tartişmisligi var. Durdurmakla iyi etmis bi bakima niyeti neyse

Beş yaşında çocuğun peşinden koşulmaz ya. Afedersiniz eşek kadar olmuş, laftan anlaması, ailesini kaybetmemesi lazım.

Ayrıca evet çocuğun peşinde koşarken erkek değil ama ona buna değmeniz, çarpmanız sorun bence. Diğer insanlar açısından rahatsızlık verici. Eşim böyle davransa ben sinirlenirim.

Son düzenleme:
Bende insanlara değmekten hoşlanmıyorum. Kadın erkek ayrımım yok. Çocuk da çok küçük değil. Eşinizin uyarma biçimini tam hayal edemedim. Nazikçe olabilirdi belki ams bazı erkeklerin nazik kavramı yok maalesef

Hangi bahçe bu? Okul bahçesiyse çocuk kendi okulunda kaybolmaz ki? Peşinde koşturmanız saçma geldi kusura bakmayın. Eşinizin de eline çanta gelmiş demek ki,çok garip gelmedi bana.

Çocuk kaç yaşında duruluyor,koşturmaca bitiyor bilmiyorum da bana değilmesinden çok rahatsız olurum,çok kişiyle tartışmışımdır.

Aaa bide beyefendi kolumdan tutcakmista çantama denk gelmiş.Grrcekten sabah gidip dilekçe verip her şeyi sonlandırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…