Böyle saçma sapan anda verilen tepkilerMerhaba,
Büyük ihtimalle konu çanta değil, birikmişlik.
Evett canttadan tutma nedir nasıl cirkinkikYani bu kadar dertse cocugu tutacaksiniz yaninizda. Yoksa cocuk peşinde bi saga bi sola koşmak sacma sapan bir hareket. Cocuk kendi kendine kosmuyordur herhalde butun anne babalar cocuk pesinde bahcede kostugunuzu hayal ettim
Yok adamlara degiyormusum. Ne oluyor acaba değinceGözümde kötü bir şey canlanmadı.
Eline çanta gelmiş, ordan tutmuş.
Ha o kalabalıkta çocuk kendi halinde bırakılmaz, o ayrı.
Böyle anında patlayıp sönmesi illalah ettirdi. Ve ona göre çok normal bin kez konuştum tamam tamam der aynı tas aynı hamamAsla değişmez dediğinize göre buna benzer nice hareketleri olmuş belli ki yani davranışı hoş değil bence de ya da o kalabalıkta farkında olmadan yapmıştır alıp karşınıza konuşun hoşlanmadığınız hareketlerini tek tek liste yapıp verin eline bidaha da yapmaz.
Başta söylenecek şeyi sonradan söylüyorsunuz ama.Yok adamlara degiyormusum. Ne oluyor acaba değince
Az once yaptı o aciklamayiBaşta söylenecek şeyi sonradan söylüyorsunuz ama.
5 Yaşında çocuk gözden kaçar diye korktum.yani ben çocuğun endisesini yaşarken bi erkeğe degmem mi sorun .Açıklama kabahatindan beterÇantadan tutmakta sorun yok da çocuk peşinden koşturmak ve erkeklere değme açıklaması büyük sorun. İkiniz de hatalısınız bence.
5 Yaşında çocuk gözden kaçar diye korktum.yani ben çocuğun endisesini yaşarken bi erkeğe degmem mi sorun .Açıklama kabahatindan beter
Beş yaşında çocuğun peşinden koşulmaz ya. Afedersiniz eşek kadar olmuş, laftan anlaması, ailesini kaybetmemesi lazım.5 Yaşında çocuk gözden kaçar diye korktum.yani ben çocuğun endisesini yaşarken bi erkeğe degmem mi sorun .Açıklama kabahatindan beter
Aaa bide beyefendi kolumdan tutcakmista çantama denk gelmiş.Grrcekten sabah gidip dilekçe verip her şeyi sonlandırmak istiyorumBende insanlara değmekten hoşlanmıyorum. Kadın erkek ayrımım yok. Çocuk da çok küçük değil. Eşinizin uyarma biçimini tam hayal edemedim. Nazikçe olabilirdi belki ams bazı erkeklerin nazik kavramı yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?