• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar bana neden böyle..

Alittlesunshine

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
282
131
23
31
Kimseyi azarlamam, kimseye ağzımdan kötü bir söz çıkmaz. Ama insanların beni yok sayması, azarlaması bundan bıktım. Birşey mi yapıyorum da böyle davranıyorlar bunu düşünüyorum ama yok genelde güler yüzlü bir insanım sakinim. Rahat göründüğümü söylerler nasıl olsa takmıyor mu diyorlar acaba. İnanın moralimi bozuyor insanların beni kolayca bozması canımı sıkması..

Kimseyi azarlamam, kimseye ağzımdan kötü bir söz çıkmaz. Ama insanların beni yok sayması, azarlaması bundan bıktım. Birşey mi yapıyorum da böyle davranıyorlar bunu düşünüyorum ama yok genelde güler yüzlü bir insanım sakinim. Rahat göründüğümü söylerler nasıl olsa takmıyor mu diyorlar acaba. İnanın moralimi bozuyor insanların beni kolayca bozması canımı sıkması..
Ben sunu ogrendım beni gormezden geleni bende görmezden ve duymazdan geliyorum ve oyle de guzel oluyorkı empati yaptırmanın zorunlu hali gibi kılınıyor dene bence

Senni saflığını sakinliğini enayilik görüyorlar çok net sende onlara onlar gibi davranmalısın insanların anladıkları dil maalesefki zorbalık (bazı insanlar hariç) seni azarlayana sen sakince gülümseyip bakamazsın sende saldır gitsin ezdirme kendini .. Bir kere dişini göster bak rahata ereceksin.

Senni saflığını sakinliğini enayilik görüyorlar çok net sende onlara onlar gibi davranmalısın insanların anladıkları dil maalesefki zorbalık (bazı insanlar hariç) seni azarlayana sen sakince gülümseyip bakamazsın sende saldır gitsin ezdirme kendini .. Bir kere dişini göster bak rahata ereceksin.
Evet öyle görülüyor biz buna nasıl istersek davranırız gibi görüyorlar

Özellikle yapanlara onlar gibi davranmalısınız aksi takdirde alışmış kudurmuştan betere dönüyor..

Evet öyle görülüyor biz buna nasıl istersek davranırız gibi görüyorlar
Kesinlikle öyleler aynısı başıma geldi ailevi bir olaydı ben hep tamam sıkıntı yok dedikçe çıktılar tepeme sonra bir silkeledim hepsini anladılar ki tersim ters seçerek konuşuyorlar şimdi hep derim ederinden fazla değer soytarıyı kral eder 🙃 aklında bulunsun. Babamında meşhur bir lafı vardı sen iyiysen herkez iyidir diye.

Sanırım biraz pasif kalıyorsunuz. Daha aktif rol üstlenebileceğiniz ortamlarda, daha dominant davranırsanız düzelecektir ama bu bir karakter meselesi

Back
X