• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar bana neden böyle..

Bunun en güzel çözümü içlerinden bir kurban seçip herkesin içinde vereceksin dersini. Az bi cesaret işini çözer.

Susarsanız, kendinize bu muameleyi hak görüyorsunuz sanırlar. Yani kendinizi aşağalıyorsanız, ben de aşağalarsam ne olur ki gibi düşünüp hak görüyorlar.
Siz iyi niyetli, ılımlı olunca, salağa bak anlamamazlıktan geliyor kendini savunamadığı için sanabilirler.
Illa ölçülü davranmak gerekmiyor.
Kendiniz olun. Fakat laf sokana, daha ağır bir laf sokun, soğukkanlı olun, üzülmeyin. Size laf sokan kendisi kaşınıyordur çünkü.
Bir iki defa daha denerler. Siz kendimi ezdirmiyorum diye çırpınmayın, komik olur.
Sadece cool ve rahat bir şekilde en ağır lafları sokup, umursamayın, işinize devam edin.
Onlar kudursun. ;)

Son düzenleme:
Maalesef bu böyle 😟 ben de Güler yüzlü biriyim kolay kolay alınmam hep espiri yaparım bişeyi takmam ama ne zaman arkadaş ortamına girsek benim çevre bana sürekli basit komik nasılsa aldırmıyor gibisinden davranıyorlar . Oysa birini silmek benim 1 dk mı almıyor ne yaşanmışlık ne dostluk umurumda olur sadece yüzümüz gülüyor diye onlara göre daha sıradan mı desem basit mi desem öyle görünüyoruz ..

Sakinliginiz, dinginliginiz, güleryüzlülügünüz insanların mazo tarafını kamcılıyor. Yani sorun insanlarda degil sizde. Onların size nasıl davranmasının insaasını siz kuruyosunuz. Degisiklikler yapmalısınız yaklasımlarınızda. Ki karsınızdaki insan haddini bilsin.

Maalesef fazla mütevazı, yumuşak yüzlü olunca böyle davranıyor insanlar. Benim de başıma gelirdi. Artık görmezden geleni görmezden geliyorum, bağrıyorsa susmuyorum cevabını nasıl hak ederse o şekilde veriyorum. E artık kimse yapamaz oldu. Geç oldu 35 den sonra öğrendim ama olsun. Böyle rahatım. Gereksiz empati, mütevazılık = eziklik çok üzgünüm ama böyle. Herkes hak ettiği cevabı almalı.

Back
X