- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Arkadaşlar benim kendime özgğvenim yok, sessiz birisiyim sanki bu yüzden insanlar beni takmıyor yani gözümün içine bakıpta konuşmuyorlar bir ortamda sanki yokmuşum gibi, eşimin ailesi sülalesi zaten ancak kusurları mı araştırıyor sürekli laf sokuyor iyice ozguven im gitti. Sanki insanlar bana ezikmişim gibi bakıyor, bir ortama girince acaba hakkım da ne düşünüyorlar diye korkuyorum. Evlenince bunlar arttı, eşimin tarafı yaşattı bana bunu mesela başka kişilerin yanında( beni insan yerine koyup konuşan deger veren) özgüvenim daha iyi oluyor pasif olmuyorum böyle ama eşimin tarafı beni kendimden soguttu eltimin bir bakışı var yeminle ıyy der gibi, bana öyle geliyor desem başkaları öyle bakmıyor, eltim sürekli laf sokar hataları mı araştırır mesela eşimin tarafı evlerini gidince bana hoşgeldin demiyor insan üzülüyor kaynım bile öyle, kendi eşinin tarafına mutlaka der hiç birisi insan yerine koymuyor eşim hiç hak vermiyor bana gerçi o da öyle salak mal sende o kadar kapasite yok vs işte acaba devlet hastanelerinde psikoterapi olan yer varımdır ilaç kullanmak istemiyorum