Arkadaşların saygısızlık yapmış ama ailem uyumadı diye aramayan adamı direk elemelisin bence.Kızlar bu saatte kadar gözüme uyku girmedi beni dinlemenizi istiyorum. Allah razı olsun. Dün bu hayata 10 çocuk doğurmuş, onlari tek başına büyütüp evlendirmiş, dedem 35 yıl oldu öleli, hepsine elinden gelen en güzel hayatı sunmuş melek yüzlü anneannemi kaybettimkanser denen illet yakasını bırakmadı ilk önce sol göğsü alındı daha sonra da 10 yıl sonra ciğerini mahvetti. Ve dün İkindin ruhunu rabbime teslim etti, yarın cenazesi var toprağin altına koyucaz onu içim acıyor kızlar canım yanıyor. Bunun yanında insanların gerçek yüzünü gördüm.. İnsanlar bu kadar nankör mü? Whatsapta grubumuz var dershaneden arkadaşlarım ekli, bilgi paylaşımı yapılıyor sürekli.. İnsanlar 5 dakika önce başın sağolsun deyip iki dakika sonra nasıl birbirine caps atıp gülebiliyorlar.. Evet ananemi tanımıyorlar ama nasıl oluyorda bu kadar saygısız olabiliyorlar... İçim acıyor kızlar canım yanıyor. Hayatıma ne gereksiz insanları almışım ya. Birde hayatımin 7 ayını paylaştığım insan var. Duyunca mesaj attı abde nasılsın diye. Bende kötü olduğumu söyledim ve bu mesaj atıyordu. Bende gözlerimin çok acıdığını arayarak konussak olur mu demiştim o an müsait değilmiş ailesi uyumamış daha ve bu uyuyunca arayacağıni söyledi tamam dedim. 1 saat geçti çevrimiçi bana bişeler yazıyor 10 dakika cevap vermiyor her neyse en son doldum kızlar ve çevrimiçisin mesajıma cevap vermiyorsun neyse iyi geceler yazdım. Buda ders seçimi için arkadaş yazıyor dedi bana ve bende geriye cevap filan atmadım. Bi insan bu kadar mı nankör olur ondan sonra bana mesaj bile atmadı aramadı hiç. Bnde birşey yapmadım yazmadım. Ama O Kadar Çok gücüme gitti ki bu insan benim hayat arkadaşımdı bundan bir ay önce.. nasıl bu kadar umursamaz olur, İnsan Böyle zamanlarda düşmanı bile olsa destek olur değil mi ? Hiç tanımadığım insanlar neler yazmış ama o bana destek falanda olmadı gerçekten o kadar çok kötü oldum ki onun ailesini bir şey olursa iki elim kanlı bıçaklı bile olsa yardım ederdim yazıklar olsun ya verdiğim emeklere her şeye.. Canım iki kat daha yanıyor çok doldum özür dilerim
Kızlar bu saatte kadar gözüme uyku girmedi beni dinlemenizi istiyorum. Allah razı olsun. Dün bu hayata 10 çocuk doğurmuş, onlari tek başına büyütüp evlendirmiş, dedem 35 yıl oldu öleli, hepsine elinden gelen en güzel hayatı sunmuş melek yüzlü anneannemi kaybettimkanser denen illet yakasını bırakmadı ilk önce sol göğsü alındı daha sonra da 10 yıl sonra ciğerini mahvetti. Ve dün İkindin ruhunu rabbime teslim etti, yarın cenazesi var toprağin altına koyucaz onu içim acıyor kızlar canım yanıyor. Bunun yanında insanların gerçek yüzünü gördüm.. İnsanlar bu kadar nankör mü? Whatsapta grubumuz var dershaneden arkadaşlarım ekli, bilgi paylaşımı yapılıyor sürekli.. İnsanlar 5 dakika önce başın sağolsun deyip iki dakika sonra nasıl birbirine caps atıp gülebiliyorlar.. Evet ananemi tanımıyorlar ama nasıl oluyorda bu kadar saygısız olabiliyorlar... İçim acıyor kızlar canım yanıyor. Hayatıma ne gereksiz insanları almışım ya. Birde hayatımin 7 ayını paylaştığım insan var. Duyunca mesaj attı abde nasılsın diye. Bende kötü olduğumu söyledim ve bu mesaj atıyordu. Bende gözlerimin çok acıdığını arayarak konussak olur mu demiştim o an müsait değilmiş ailesi uyumamış daha ve bu uyuyunca arayacağıni söyledi tamam dedim. 1 saat geçti çevrimiçi bana bişeler yazıyor 10 dakika cevap vermiyor her neyse en son doldum kızlar ve çevrimiçisin mesajıma cevap vermiyorsun neyse iyi geceler yazdım. Buda ders seçimi için arkadaş yazıyor dedi bana ve bende geriye cevap filan atmadım. Bi insan bu kadar mı nankör olur ondan sonra bana mesaj bile atmadı aramadı hiç. Bnde birşey yapmadım yazmadım. Ama O Kadar Çok gücüme gitti ki bu insan benim hayat arkadaşımdı bundan bir ay önce.. nasıl bu kadar umursamaz olur, İnsan Böyle zamanlarda düşmanı bile olsa destek olur değil mi ? Hiç tanımadığım insanlar neler yazmış ama o bana destek falanda olmadı gerçekten o kadar çok kötü oldum ki onun ailesini bir şey olursa iki elim kanlı bıçaklı bile olsa yardım ederdim yazıklar olsun ya verdiğim emeklere her şeye.. Canım iki kat daha yanıyor çok doldum özür dilerim
Dün direk eledim artık. Hayatımın her yerinden çıkardım. Engelledim. Sus abde kavga etmeyelim ailen nasıl, başın sağolsun demek yerine sen beni terk edip gittin diye sorun çıkıyor. Ve bende bastım engeli. Çünkü kendimi anlatamıyorum. Ben ne diyorum o ne diyor.Arkadaşların saygısızlık yapmış ama ailem uyumadı diye aramayan adamı direk elemelisin bence.
Arkadaşlarım neyse acımı ne kadar yaşayabilir derim tamam ama birde 7 aylık emek verdiğim ilişkimdeki insan var. Ananem için hastanede kaldığım günleri biliyor hassas olduğumu biliyor. Ailem uyumadı diye arayamadı bile beni., ertesi gün hiç bişe yazmadı, ki erkek çocuğu aramak istese, ki ölüm var bı yol bulur arardım Bn olsaydım. Her zaman bencildi.Basin sagolsun.
Insanlari tanidin iste. Ya daha zor bir durumda kalip oyle gorseydin gercek yuzlerini? Bunda da var bir hayir. Simdi hepsini cikar hayatindan... boyle insanlarla hic bir sey olmamis gibi yasama devam etmek hata olur...
Senin kadar uzulmelerini beklemem ama saygi duymalarini isterdim. Ayri bir grup kurup ondan makara yapmak cok mu zor?
Bir alo iyi misin geleyim mi demek?
At gitsin hepsini at.. bosver... degmez..
Başınız sağolsun, bence o gruptan çıkın, arkadaşınızla da aranıza mesafe koyun.Kızlar bu saatte kadar gözüme uyku girmedi beni dinlemenizi istiyorum. Allah razı olsun. Dün bu hayata 10 çocuk doğurmuş, onlari tek başına büyütüp evlendirmiş, dedem 35 yıl oldu öleli, hepsine elinden gelen en güzel hayatı sunmuş melek yüzlü anneannemi kaybettimkanser denen illet yakasını bırakmadı ilk önce sol göğsü alındı daha sonra da 10 yıl sonra ciğerini mahvetti. Ve dün İkindin ruhunu rabbime teslim etti, yarın cenazesi var toprağin altına koyucaz onu içim acıyor kızlar canım yanıyor. Bunun yanında insanların gerçek yüzünü gördüm.. İnsanlar bu kadar nankör mü? Whatsapta grubumuz var dershaneden arkadaşlarım ekli, bilgi paylaşımı yapılıyor sürekli.. İnsanlar 5 dakika önce başın sağolsun deyip iki dakika sonra nasıl birbirine caps atıp gülebiliyorlar.. Evet ananemi tanımıyorlar ama nasıl oluyorda bu kadar saygısız olabiliyorlar... İçim acıyor kızlar canım yanıyor. Hayatıma ne gereksiz insanları almışım ya. Birde hayatımin 7 ayını paylaştığım insan var. Duyunca mesaj attı abde nasılsın diye. Bende kötü olduğumu söyledim ve bu mesaj atıyordu. Bende gözlerimin çok acıdığını arayarak konussak olur mu demiştim o an müsait değilmiş ailesi uyumamış daha ve bu uyuyunca arayacağıni söyledi tamam dedim. 1 saat geçti çevrimiçi bana bişeler yazıyor 10 dakika cevap vermiyor her neyse en son doldum kızlar ve çevrimiçisin mesajıma cevap vermiyorsun neyse iyi geceler yazdım. Buda ders seçimi için arkadaş yazıyor dedi bana ve bende geriye cevap filan atmadım. Bi insan bu kadar mı nankör olur ondan sonra bana mesaj bile atmadı aramadı hiç. Bnde birşey yapmadım yazmadım. Ama O Kadar Çok gücüme gitti ki bu insan benim hayat arkadaşımdı bundan bir ay önce.. nasıl bu kadar umursamaz olur, İnsan Böyle zamanlarda düşmanı bile olsa destek olur değil mi ? Hiç tanımadığım insanlar neler yazmış ama o bana destek falanda olmadı gerçekten o kadar çok kötü oldum ki onun ailesini bir şey olursa iki elim kanlı bıçaklı bile olsa yardım ederdim yazıklar olsun ya verdiğim emeklere her şeye.. Canım iki kat daha yanıyor çok doldum özür dilerim
en iyisiDün direk eledim artık. Hayatımın her yerinden çıkardım. Engelledim. Sus abde kavga etmeyelim ailen nasıl, başın sağolsun demek yerine sen beni terk edip gittin diye sorun çıkıyor. Ve bende bastım engeli. Çünkü kendimi anlatamıyorum. Ben ne diyorum o ne diyor.
Biliyorum acımı beraber yaşayamam bu konuda onlara kızmıyorum ama, sadece saygı duymak gerekti. İki dakika sonra caps atıp gülemezlerdi bu insanlık mı.başınız sağolsun.
sevgilinize kızmak da haklısınız ama vatsap grubunda olanlar için tavrınız saçma. ne yapmlarını bekliyorsunuz ki.
Çıksam ayıp Olur mu, Hergün muhabbet edip Espiri yapıyorlar ama yazasım bile gelmiyor. Yazmıyorum hatta.Başınız sağolsun, bence o gruptan çıkın, arkadaşınızla da aranıza mesafe koyun.
Arkadaşlarım neyse acımı ne kadar yaşayabilir derim tamam ama birde 7 aylık emek verdiğim ilişkimdeki insan var. Ananem için hastanede kaldığım günleri biliyor hassas olduğumu biliyor. Ailem uyumadı diye arayamadı bile beni., ertesi gün hiç bişe yazmadı, ki erkek çocuğu aramak istese, ki ölüm var bı yol bulur arardım Bn olsaydım. Her zaman bencildi.
Biliyorum acımı beraber yaşayamam bu konuda onlara kızmıyorum ama, sadece saygı duymak gerekti. İki dakika sonra caps atıp gülemezlerdi bu insanlık mı.
Onlar sizin acınız üstüne espri yapmakta sorun görmüyorlarsa, sen de çıkmakta görme.Çıksam ayıp Olur mu, Hergün muhabbet edip Espiri yapıyorlar ama yazasım bile gelmiyor. Yazmıyorum hatta.
O arkadaşları geçtim hadi bi nebze de 1 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşıma baksanıza. İyi ki çıkarmışım hayatımdan. Her zaman bencildi. Hep derdim kötü anımda yanımda olmaz diye bunu bizzat yaşadım. Onda böyle bişe olsa bırak mesaj yazmayı gece saat 3 bile olsa arardım. Bir şekilde evde ailem de olsa arardım.Bu yapılanı unutmayın sadece ...
Herkes ektiğini biçiyor, gün olacak onlardan da biri gidecek
Ölüm herkesin başında ama insanlar hiç uğramayacakmış gibi rahatlar
Acı paylaşmayı bilmiyorlar.. Yaşayana da saygıları olsa beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?