İnsanlar bu kadar nankör mü?

Basin sagolsun kuzum. Mekani cennet olsun anneannenin insallah.

Bence cevap vermeyen arkadasin sen hassas donemde oldugunu bildigi icin uzerinde durmadi. Sakinlesmeni istedi.
Biliyorum zordur her zaman ölumler.
Ama elden ne gelir?
Sen anneannen icin dunyayi yikardin belki.
Ama senin bile su an elinden bisey gelmiyosa, onlarin elinden ne gelirki??
Sadece basin sagolsun denilebilir.
Ölume sen ne yapabilirsinki onlarda " dur kardes bi kosu bende yardim ediyim sana" diye gelsin?
Hassassin ve cok uzgunsun bu gunler.

Hem ayrica belkide dusunce tarzlari farklidir? Ornegin ben sevmem duygusalligi. Mesela agliycaksamda sagimdaki oturan kisi gormesin diye sol yanagimdan akar goz yaslarim. Beyin oyle programli. Gecen gun farkli bisey yaptim bi sinif arkadasimla karsilikli olarak derslestim( bazen hala ynlismi yaptim diyorum), ve 8 yil gecmesine ragmen cok sevdgim kuzenimi kaybetmeme geldi konu. Sesim cok koti titredi yine, o kdr sene gectikten snra bile. Ölum benim zayif noktam, kabullenemiyorum ben ölumu be. Su an bile gozlerim doldu.
O yuzdendir mesela ben istemem bi yakinim öldukten snra herkesin basima ususup " iyimisin?/ guclu ol/ gecicek/ uzulme" demelerini. Cunku iyimisin lafinin uzerine cok pis " iyi degilim lan, iyi olunurmu hic? Sen sordukca bu soruyu dk basi iyide olmuycam, bi dkligina acimi unutup normale donerken sen bi sonraki dk iyi olup olmadigimi sorunca hic ama hic iyi olmuyorum ve gecmiyoda" diyesim geliyor. Helede " gecicek" diye sirtimi sivazliyanlar varya. Tam hickira hickira aglama sebebimdir.

Demem oki belki arkadaslarinda oyle dusunmustur?
 
Ya ne bileyim dersane grubunda biri oyle bisey yazsa ben de bas sagligi dilerim 1-2 saat sonra aklima gelmez dersane arkadasimin anneannesi

Ama sevgilin daha ilgili olmaliydi
Hele ki sen anneannene düşkün biriysen

Basin sağolsun
 
Ateş düştüğü yeri yakar elbette ama dershane arkadaşlarınız hiç görmedikleri ,tanımadıkları annanenizin üzüntüsünü yaşayamazlar.hergün bir sürü insan ölüyor,her bir kayıp için aynı üzüntüyü yaşasak hayat çekilmez ve bunaltıcı olmaz mıydı?dersane arkadaşlarınızın davranışlarında sorun görmüyorum ama erkek arkadaşınız ilgisiz geldi,o konuda haklısınız.
Başınız sağolun ve annanenizin mekanı cennet olsun
 
hepinizden Allah razı olsun dün cenazemizi defnettik. Mekanı cennet olsun inşallah. Bana geceden sonra hiç birşey yazmadı. Gece de yazmak için yazmış gibiydi.
Dün ona mesaj yazdım insan böyle zamanlarda sevdiği emek verdiği insanlarla acısını paylaşmak istıyor ne bileyim yazdım. Konu döndü dolaştı benim ondan ayrılmama geldi. Sen benden ayrıldın sen gittin, sen geleceksin dedi. Hala anlam veremedim konuyu kapatıp yanımda olmak yerine eskileri açtı. Bende iki elim kanlı bıçaklı bile olsa senin zor anında yanında olurdum dedim. Sen benden ayrılmış olsan ben yine senin yanında olurdum Bu nasıl bir taş kalplilik ilgisizlik yazdım. Konuyu neden ayrılmaya getiriosun yazdım. Ki olmuslugum da vardı yanında. Ve öyle gereksiz mesajlar yazıyorki çığırımdan çıktım artık. Konuşmamamız gerektiğini söyledim. Çünkü alttan giriyor üstten çıkıyor kendini haklı görüyor. Ve herşeye bahane üreten bir insandı. Ayrıldıktan sonra Sürekli iki güne bır seni çok seviyorum özledim diye mesaj atan insandı, ilişki de bu kadar demezdi, ve ben yoluma bakamıyordum bir türlü. Ve engelledim ilk defa Whatsaptan o kadar ay sonra. Sonra mesaj yazmış bunu yapmayacaktın abde Hoşçakal diye. Ve oda bni twitter instagram gibi sitelerden engellemiş. Herkes kendi acısını yaşıyor haklısınız. Sadece çok duygusal bir insanım.
 
başınız sağolsun.

sevgilinize kızmak da haklısınız ama vatsap grubunda olanlar için tavrınız saçma. ne yapmlarını bekliyorsunuz ki.
 
Arkadaşların saygısızlık yapmış ama ailem uyumadı diye aramayan adamı direk elemelisin bence.
 


Basin sagolsun.

Insanlari tanidin iste. Ya daha zor bir durumda kalip oyle gorseydin gercek yuzlerini? Bunda da var bir hayir. Simdi hepsini cikar hayatindan... boyle insanlarla hic bir sey olmamis gibi yasama devam etmek hata olur...
Senin kadar uzulmelerini beklemem ama saygi duymalarini isterdim. Ayri bir grup kurup ondan makara yapmak cok mu zor?
Bir alo iyi misin geleyim mi demek?
At gitsin hepsini at.. bosver... degmez..
 
Arkadaşların saygısızlık yapmış ama ailem uyumadı diye aramayan adamı direk elemelisin bence.
Dün direk eledim artık. Hayatımın her yerinden çıkardım. Engelledim. Sus abde kavga etmeyelim ailen nasıl, başın sağolsun demek yerine sen beni terk edip gittin diye sorun çıkıyor. Ve bende bastım engeli. Çünkü kendimi anlatamıyorum. Ben ne diyorum o ne diyor.
 
Arkadaşlarım neyse acımı ne kadar yaşayabilir derim tamam ama birde 7 aylık emek verdiğim ilişkimdeki insan var. Ananem için hastanede kaldığım günleri biliyor hassas olduğumu biliyor. Ailem uyumadı diye arayamadı bile beni., ertesi gün hiç bişe yazmadı, ki erkek çocuğu aramak istese, ki ölüm var bı yol bulur arardım Bn olsaydım. Her zaman bencildi.
 
Başınız sağolsun, bence o gruptan çıkın, arkadaşınızla da aranıza mesafe koyun.
 
en iyisi
 
başınız sağolsun.

sevgilinize kızmak da haklısınız ama vatsap grubunda olanlar için tavrınız saçma. ne yapmlarını bekliyorsunuz ki.
Biliyorum acımı beraber yaşayamam bu konuda onlara kızmıyorum ama, sadece saygı duymak gerekti. İki dakika sonra caps atıp gülemezlerdi bu insanlık mı.
 

Ben hepsini ayni degerlendirdim. Hepsi ayni kiz arkadaşların sevgilin.. olmasinlar bence. Lazım değil böylesi. .
Ölümde olmayan dirimde hic olmasin
 
Başın sağolsun kardeşim mekanı cennet olsun sabırlar size..
İnsanlar nankör maalesef acı ama gerçek...
 
Biliyorum acımı beraber yaşayamam bu konuda onlara kızmıyorum ama, sadece saygı duymak gerekti. İki dakika sonra caps atıp gülemezlerdi bu insanlık mı.

grup 3 kşilik filan değilse bi problem yok bence yaptıklarında.
 
Bu yapılanı unutmayın sadece ...
Herkes ektiğini biçiyor, gün olacak onlardan da biri gidecek
Ölüm herkesin başında ama insanlar hiç uğramayacakmış gibi rahatlar
Acı paylaşmayı bilmiyorlar.. Yaşayana da saygıları olsa beri
 
O arkadaşları geçtim hadi bi nebze de 1 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşıma baksanıza. İyi ki çıkarmışım hayatımdan. Her zaman bencildi. Hep derdim kötü anımda yanımda olmaz diye bunu bizzat yaşadım. Onda böyle bişe olsa bırak mesaj yazmayı gece saat 3 bile olsa arardım. Bir şekilde evde ailem de olsa arardım.
 
Başınız sağolsun.
Ama fazla büyütüp kendinizi üzüyorsunuz.
Erkek arkadaşınızdan ztn ayrılmışsınız, artık ondan hiç bişey beklememeniz gerekiyor. Beklemeseniz bu acılı günlerinizde birde fuzuli bir insanı dert edinmezdiniz.
Arkadaşlarınız için de bir süre sonra farklı düşüneceksiniz, şu an kendinizle ilgilenin, telefona çok zaman ayırmayın, acınızla başbaşa kalın.
Ztn yeterince zor bir dönemi siz zorlaştırmayın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…