İnsanlar bu kadar nankör mü?

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Kızlar bu saatte kadar gözüme uyku girmedi beni dinlemenizi istiyorum. Allah razı olsun. Dün bu hayata 10 çocuk doğurmuş, onlari tek başına büyütüp evlendirmiş, dedem 35 yıl oldu öleli, hepsine elinden gelen en güzel hayatı sunmuş melek yüzlü anneannemi kaybettim kanser denen illet yakasını bırakmadı ilk önce sol göğsü alındı daha sonra da 10 yıl sonra ciğerini mahvetti. Ve dün İkindin ruhunu rabbime teslim etti, yarın cenazesi var toprağin altına koyucaz onu içim acıyor kızlar canım yanıyor. Bunun yanında insanların gerçek yüzünü gördüm.. İnsanlar bu kadar nankör mü? Whatsapta grubumuz var dershaneden arkadaşlarım ekli, bilgi paylaşımı yapılıyor sürekli.. İnsanlar 5 dakika önce başın sağolsun deyip iki dakika sonra nasıl birbirine caps atıp gülebiliyorlar.. Evet ananemi tanımıyorlar ama nasıl oluyorda bu kadar saygısız olabiliyorlar... İçim acıyor kızlar canım yanıyor. Hayatıma ne gereksiz insanları almışım ya. Birde hayatımin 7 ayını paylaştığım insan var. Duyunca mesaj attı abde nasılsın diye. Bende kötü olduğumu söyledim ve bu mesaj atıyordu. Bende gözlerimin çok acıdığını arayarak konussak olur mu demiştim o an müsait değilmiş ailesi uyumamış daha ve bu uyuyunca arayacağıni söyledi tamam dedim. 1 saat geçti çevrimiçi bana bişeler yazıyor 10 dakika cevap vermiyor her neyse en son doldum kızlar ve çevrimiçisin mesajıma cevap vermiyorsun neyse iyi geceler yazdım. Buda ders seçimi için arkadaş yazıyor dedi bana ve bende geriye cevap filan atmadım. Bi insan bu kadar mı nankör olur ondan sonra bana mesaj bile atmadı aramadı hiç. Bnde birşey yapmadım yazmadım. Ama O Kadar Çok gücüme gitti ki bu insan benim hayat arkadaşımdı bundan bir ay önce.. nasıl bu kadar umursamaz olur, İnsan Böyle zamanlarda düşmanı bile olsa destek olur değil mi ? Hiç tanımadığım insanlar neler yazmış ama o bana destek falanda olmadı gerçekten o kadar çok kötü oldum ki onun ailesini bir şey olursa iki elim kanlı bıçaklı bile olsa yardım ederdim yazıklar olsun ya verdiğim emeklere her şeye.. Canım iki kat daha yanıyor çok doldum özür dilerim

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ve insanlar nankör en azından çoğu
Eğer onun başına böyle birsey gelse iki elim kanlı bıçaklı da olsa arar destek olur yanında olurdum Ya ama onın yaptığı canımı bı kez daha yaktı amin Allah razı olsun

Eğer onun başına böyle birsey gelse iki elim kanlı bıçaklı da olsa arar destek olur yanında olurdum Ya ama onın yaptığı canımı bı kez daha yaktı amin Allah razı olsun
Keşke herkes o şekilde olsa ama ne yazıkki..

Başın sağolsun canım sen çok iyi anlıyorum senin yasin onlar için sıradan başsağlığı dilenor sonrası yok.Sevgilin kafama takıldı acini net anlayamadi sanirim 12 yil önce 45 yaşındaki annemi kaybettim dünyam başıma yıkıldı tv de insanlar gülüp egleniyorlari dışarıdaki insanlar gülüyordu herkesin keyfi yerindeydi oysa ben ağlıyordum hersey anlamsizdi akrabalar babami evlendirme derdine düştü daha ilk günlerden daha neler oldu neler ..Ateş düştüğü yeri yakar evine taziye icin gelen insanlar gün gün azalir zannedersin ki hep boyle yas tutup aglayacagim o da geçer zamanla gün gelir ağlayamazsin bile icine atarsin açıdan boğazın yanar için sizlar ve burnunun diregi zaman herseyin ilaci sabırlar diliyorum. .

Başın sağ olsun kardeşim Allah kabir rahatlığı versin mekânı cennet olsun inşallah. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Malesef çoğu insanlar da vijdan kalmış , herkes kendi dünyasında yaşıyor. Kimse dert dinleyip paylaşmak istemiyor.

Okurken göz yaşlarımı tutamadım. Evet bu dediklerinizi şimdi bugün yaşadım. Herkesin acısı kendine. Sevgilim dediğim insanla 1 Ay önce ayrılmıştık. Belkide o en çok benim yanımda olması gerekirken saçma mesajına cevap atmadığım da geri bile dönmedi bana. Ben bir kez daha iyi ki ama iyi ki bitirmişim diyorum. Allah annenizin mekanını cennet eylesin nurlar içinde yatsın

Başın sağolsun mekani cennet olsun... Ne yazikki insanoğlu böyle... Gruptan çıkın sorarlarsa cevabınızı verin belki hatalarını anlar bir başkasına yapmazlar...
Hayat arkadaşı dediğiniz kişi içinde iyi düşünüp mantığınızla hareket edin...
Allah sabır versin tekrar başın sağolsun...

Allah razı olsun.. Hayat arkadaşı dediğim insanı 1 Ay önce hayatımdan kemdim çıkardım ve bugün görüyorum ki çıkarmakta çok haklıymışım. Çok doğru bi karar vermişim.

Amin canım Sağol rabbim daha büyük acılar vermesin diyelim. Annem vefat edince buzlukta hazırladıgi kışlik yiyecekleri kullanırken anneme ait son yemekleri yediğimi hiç unutmadım, duvarlar badana yapılırken annenin dokunduğu izler gitti içim sizladi ,gün geldi o evde üstüne bir de yabancı iki insan yaşamaya başladı ..Allah daha büyük acılardan korusun seni .sevgilinden ayrılman İyi olmuş zamana birak en iyisi.

Amin Allah daha büyük acılar vermesin.. Sizce Mesaj atıp tepkimi gösterip bir daha hiç muhatap olmiyim mi, yada hiç bir şekilde mesaj yazmayıp sessiz mi kalayım? Hayatıma devam ediyorum onsuz zaten.

Canım başın sağolsun Allahtan rahmet diliyorum annenize, okurken boğazım düğüm düğüm oldu. Yaşadıklarımız hemen hemen aynı.
Bende Babamı kaybettiğimde 13 yaşındaydım, babam ise35 yaşında
Tam Koskoca 25 yıl oldu. Acısı sürekli içimde

Amin Allah daha büyük acılar vermesin.. Sizce Mesaj atıp tepkimi gösterip bir daha hiç muhatap olmiyim mi, yada hiç bir şekilde mesaj yazmayıp sessiz mi kalayım? Hayatıma devam ediyorum onsuz zaten.
İçin rahatlayacaksa mesaj at ama bu kadar tepkine rağmen zaten sesini pek çıkarmamis bence gerek yok kendini yorma boşuna. .

Teşekkürler canim senin de basın sağolsun genç ölümler acıdır ben 14 yil sonra 45 olacagim annemin öldüğü yaşta çok zor ama rabbim sabrini veriyor.

Öncelikle başın sağolsun rabbim versin sabrını. Konunla ilgili söyleyeceğim şeyse şimdi düşün çok sevdiğin bir insan ölüyor ama sen hiç birşeyi görmeyip onun yasını tutacağına insanların davranışlarına takılıyorsun. Ve arkadaşların gülüp eğleniyor diye hiç tanımadıkları bir insan öldü sonuçta elbette öyle olacak onları saygısızlıkla itham ederken senin yaptığın daha büyük bi saygısızlık olmaz mı ölene hem sevgilinde olsa bırak insanların sana hassasiyet göstermesini beklemeyi. Kimse Tek başına yaşayacaksın yasını tek başınasın hayatta kim olursa olsun karşındaki. Bunu bilerek yaşa ve bırak insanlar napıyorsa yapsın. O senin ölün yasını da sen tutacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…