• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar cidden tuhaf :)

bncde canm byle insanlarn kalbini kirman hic hos değil heleki ozel hayatlarndan laf carpman seninde kalbin kirilirdi sen yasams olsan sna byle.denilse hosuna gidermiydi
Ama onun attığı mesaja bakar misiniz, senin gibilerin ne olduğunu biliyoruz bisey derdim de neyse, falan. Resmen küfür ediyor böylesine doğru düzgün konuşsan anlamaz ki saldırıya gecen o.

Ama onun attığı mesaja bakar misiniz, senin gibilerin ne olduğunu biliyoruz bisey derdim de neyse, falan. Resmen küfür ediyor böylesine doğru düzgün konuşsan anlamaz ki saldırıya gecen o.
sende beyan et dusinceni ama bel alti vurma cnm kocasndan ayrlms.sornlar yasiyon bn bile uzuldm o yaziya kaldiki o arkadas nasl.olmustur zor surecler yasiyor kim bilir bn fikrimi soyledm cnm sende savun kendini ama byle yaparak degil

sende beyan et dusinceni ama bel alti vurma cnm kocasndan ayrlms.sornlar yasiyon bn bile uzuldm o yaziya kaldiki o arkadas nasl.olmustur zor surecler yasiyor kim bilir bn fikrimi soyledm cnm sende savun kendini ama byle yaparak degil
Küfür edilirse belden aşağı vurulursa istemeden ben de cevabını veririm . ya konunun kilitlenmesoni istiyorum ne yapabilirim?

farklı yetişme tarzları,farklı aile yapıları dolayısıyla farklı dünyalar.
bu kızla arkadaş olman için hiçbir sebep yok bence

Back
X