Insanlar çok acımasız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocugunuz adina ozur dilemeyin. Ittigi icin kac anne cocugu adina ozur diliyor ki. Ozel oldugunu biliyorsunuz. Baskalari bilse ne olacak. Cogu otizmi bilmiyor bile. Yurdumun bazi sehirlerinde, semtlerinde cocuklar cam cerceve indiriyor. Kavga kiyamet. Kufur deseniz gani gani. Biliyor musunuz o cocuklarin anneleri ozur dilemeyi birakin iyi yapmis cocugum kafasinda rahat rahat yasiyorlar.

Malesef insanımız çok görgüsüz ve acımasız. Bu tarz insanlardan çok var. Ve ben kızıma öğüt verirken onu hep bu acımasız hayata hazırlıyorum. Yani herkes, çok güzel, tatlı hayat güzel değil de insanların ona ne şekilde zarar verebileceğini anlatıyorum bazen...

Illaki tekrar karsılasirsiniz. bu kadar yıpratmayın kendinizi. Allah eminim ki o anne ole birliktedir

Çok üzüldüm ne kadar duyarsız insanlar ne vardı biraz oyun oynasalardı cocukları onunla nasıl olsa hepsinin ebeveynleri orda bişey olmazdı farklı olmak zor uzaylı görmüş gibi şok bi surat ifadesinle bakıyorlar malesef.

İnanmıyorum gerçekten çok üzüldüm şuan gözlerim doldu çocuğa üzüldüm kıyamam nasıl heyecanla gitmiş yanlarına kıyamam ona

Ne diyecegimi bilemiyorum. Ben okuyunca gozyaslarima engel olamadim Allah o melegin ve annesinin yardimcisi olsun

Allah iyi insanların sayısını artırsın ve hep onlarla karşılaştırsın.. Çok üzüldüm..

Çok içime oturdu bu konu , boğazım düğüm düğüm.Ah annem bizi hep tembihlerdi komşumuzun oğlu vardı bizlerle yaşıttı , güzel oynayın onu dışlamayın derdi.Her oynamaya gidişimizde tembihlerdi.Sadece bizler değil komşumuz olan hiçbir çocuk onu ne dışlardı ne hor görürdü.O da sevgi dolu , iyi kalpli bir çocuktu.Masum gülümseyişi hala gözlerimin önüne gelir.Eskiden daha çok dikkat edilirdi böyle şeylere belki de.Anne çok önemli.O çocuklara o düşünceyi veren anneler.Yazık gerçekten.

Anneyi teselli edememişsiniz ama keşke o sözde annelerin gidip yüzüne tükürseydiniz... yemin ederim boğazım düğümlendi ya

Okurken icim parçalandı. O minigin neşesi, sevimliliği dünyalara bedelken nasıl onu orda yalnız bırakırlar. Bir annenin yüreğini nasıl öyle sızlatırlar bilmiyorum. Bugünlük yasama sevincimi yitirdim sırf bu konuyla...
Aynı sendromla farklı şekilde dünyaya gelmiş bir ufaklığı bir başkasının köpeğini severken görmüştüm. Normalde çocuklar sırtını okşar kendince çekiştirip severken o kopegin yüzünü iki elinin arasına alıp burnunu öpüyordu. 4 yaşında anca olmasına ragmen kesinlikle sevgi dolu ve içindeki sevginin farkında olan yeryüzündek bir melek gibiydi diyebilirim. Allah bu dünyayı onlara layık eylesin ne diyelim bizleri de ıslah etsin.

Çok üzüldüm. Yaşamış kadar oldum. Allah sabır versin böyle muamele ile karşılaşan annelere

Kuzum ya insanların kalbi kararmış.
Diyebileceğim tek şey bu.
Artık insanları ve neden böyle davrandıklarını anlayamıyorum ama çok acıyorum halimize. Nereye gidiyoruz belli değil.

Çocuklar bizden çok daha saf ve temiz bu konularda.
Kesinlikle oyle. Zaten o cocuklarin da bir sucu yok ki. Tek sanssizliklari oyle annelerinin olmasi.
Farkli olan insanlarla bir arada yasayarak , farkliliklara saygi duymayi belki de hic ogrenemeyecekler..

Diyecek zibilyon tane şey var ama ne desek kar etmeyecek.
Farkındalığı olan her bireye öcü gibi bakan , cehalet içinde yüzen ve en kötüsü hor gören bir toplumuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…