Insanlar çok acımasız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz yanlış birsey yapmamışsıniz sizinde şartlarını sohbet etmeye elverisli değilmiş. Zaten ne olursa olsun her aldığı darbe canını acitiyordur annenin. O çocuğun diğer çocuklara ne zararı olabilir hiç anlamadım. Küçükken krese giderken sınıfımızda bir tane downlu arkadaşım vardı. Kimse oynamazdi ben oynardım. Annesi gelip anneme teşekkür etmişti. Halbuki sadece o benden değil bende ondan bir çok şey öğrenmiştim. Teşekkür karşılıklı

Gözlerim dolu dolu okudum konuyu. O anneler evlatlarına ne kadar kötü örnek olmuşlar aslında. Sorsanız mükemmel annelerdir hepsi.

Oldum olası çocukları çok severim ve iyi anlaşırım ama anne olduktan sonra bu konuda o kadar hassaslaştım ki. Bir insan hele ki kendi de anneyse bir çocuğa nasıl böyle davranabilir? Hiç mi empati yapamaz? Çocukları okula başladığında böyle özel durumu olan arkadaşları olsa dışlayacak belki de zorbalık yapacaklar. Ailelerinden bunu görmüş oldular çünkü.

Ne diyebilirim ki? Rabbim hiç bir evladı böyle merhametsiz insanlarla karşılaştırmasın, o anneye de kolaylık versin.

Rabbim size kolaylıklar versin, evladınızın karşısına da merhametli insanlar çıkarsın inşallah.

Binlerce insanın yazdığı bir platformdasın herkes minnoş bir dil kullanmıyor,kullanmak zorunda da değil.saygısızlık değil bu ayrıca,sadece dobra biçimde yazmak.konu açarken bütün bunların farkında olmak gerekiyor.
Tartışmadan da derdini anlatabilirsin,kadınlara medenice yaptıkları şeyin hoş olmadıgını ve bir anneyi ağlattıklarını söyleyenilirdin önünde oldukça çirkin bir olay yaşanmış,tüm detaylarıyla da izlemişsin.net bir şekilde olayı analiz ettim zoruna gidecek bir noktası yok

O kadar emin ki bazı insanlar başına bir şey gelmeyeceğinden çünkü garantiler var o çekiştirerek götürdükleri çocuklarının bir dk sonra engelli bir birey olma ihtimali olmadığına kendilerde bir şey olmayacağına
İçim parçalandı çok üzüldüm
Ama baksan 21martta o Kadınlar boy boy foto paylaşırlar down sendromuyla ilgili
Bu bilinçli olmakla değil insan olmakla ilgili insan olamamışlar

Bostan korkulugu falan demek ne zamandir dobralik? K.bakma ama bu acikca patavatsizlik,saygisizlik. Dobraligi yanlis anlamayip insani kirarken cekinmiyorsunuz. Senin okudugunu anlama sorunun var sanirim. Durumum elverisli olsa daha rahat hareket ederdim. Ama degildi. Bende yorgundum ve bebekle ugrasiyordm. Anlamani beklemiyorum zaten su an. Konuya yazma artik yeterli.

Bir parça eleştiri görünce bu kadar ağlayan konu sahipleri de ayrı tuhaf.konu açıyorsanız eleştireye de açık olacaksınız.
hanımefendi bu cengaverliği o insanlıktan nasip almamış hanımlara gösterseydin keşke?ben de diyorum ki sana,olayı baştan sona tüm detayıyla izlemişsin,başından sonuna kadar.demek ki ufakta olsa tepki verecek,müdahale edecek bir payın vardı gayet.bir şey demeye çekindim,kadınlarla polemik yaşamaktan çekindim falan dersen o ayrı.
ayrıca cevap vermek zorunda değilsin gözardı edebilirsin.cevaplama hakkım için de senden izin alacak değilim

Hemen bi goz ardi et demeler.. ben saygili olayim, elestirimi saygi cevresi icinde yapayim demek yok.
Senin sordugun soruyu bana 3 4 kisi daha sordu. Ama senin gibi pis bir uslupla degil. Onlara gayet de duzgun cevaplar verdim.
Kendiniz hic hata yapmazsiniz degil mi muhtesemsiniz ve hep haklisiniz. Saygisiz oldugunuzu dahi kabul edemiyorsunuz. Cok merak ediyorum cevrenizde de boyle misiniz? Insanlar sizden kaciyordur eminim. Yine dobralik adi altinda ne patavatsizlik yapacak acaba diye. Dobralik sandigin saygisizligini al ve git konumdan.

ben zihin engelliler öğretmeniyim. aileler bu tavrı o kadar çok görüyor ki çocuklarından ötürü değil toplumdan ötürü psikolojik sıkıntı yaşıyorlar. çökmüş haldeler... çok yıpratıcı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…