- 30 Mayıs 2014
- 275
- 55
- 38
Bundan. 5 yıl önce başladı hikayemiz eşimle severek evlendik.hemen bebek istiyorduk olmadı.
4 yılım zırlaya zırlaya hastanelerde geçti polikistikoverim eşimde sorun yoktu.
Benden 2 yıl sonra evlenenlerin bile kucağında bebek vardı hatta 2. Ye gebelerdi.
Arkadaşlarım konusunda çok darbe aldım bir komşum senin çocuğun olmaz benim gelinim bile hamile kaldı dedi.
Sinirli bir yapıya sahibim aslında bu durum beni dha da asabileştirdi.
Çevremden uzaklaştım herkesten kendimi çektim.
Hamile haberleri duymaya dayanamıyordum.
Klomenle aşılamalar derken tüp bebeğe kadar geldik.
Eşimin abisi dalga geçiyordu kayınvalidem beni sever eşimin Abi'sinde derdiki sende çocuk doğuranı sevmezsin doğurmayınız seversin..hayatımda duyacağım en kötü cümleyi..
Yıllar geçti şimdi onda azospermi var üzüldümmü ??? Evet ama yinede unutmam.ölsem yine unutmam.yüzüm buz kesilmişti nefes alamadım öyle deyince...
Ilk tüp bebek denememi ankarada anatoliada yaptırdım sonuç ne mi?
Pozitif..
Şimdi bana herkes kısır gözüyle bakarken ben karnımda fasulye kadar olan bebeğimle konuşuyorum.
Anlatamayacağım kadar zor günler geçirdim hergünmü ağlayarak geçti.
Velhasıl asla umudunuzu yitirmeyin size kısır gözüyle bakanları asla unutmayın günü geldiğinde karnınızın büyüdüğünü gördüklerinde şok olacaklar şuan benim yaşadıklarım gibi..
Asla pes etmeyin asla,meleğiniz bigün içinizde atacak kelebek gibi.
Eşimin abisine de ne mi oldu ?
2 yıllık evliler ve sperm sıfır ilaçlarını eşim aldı hayrını görsün ama yaşattığını rabbim yaşattı ona.allaha havale edin herkesi ..
Şimdi kendinize gelin ve asla vazgeçmeyin her ay umudunuz var biliyorum ama üsteleyip şansınızı zorlayın.rabbim kabul etmeyeceği duayı söyletmez..
Selamatle ...
4 yılım zırlaya zırlaya hastanelerde geçti polikistikoverim eşimde sorun yoktu.
Benden 2 yıl sonra evlenenlerin bile kucağında bebek vardı hatta 2. Ye gebelerdi.
Arkadaşlarım konusunda çok darbe aldım bir komşum senin çocuğun olmaz benim gelinim bile hamile kaldı dedi.
Sinirli bir yapıya sahibim aslında bu durum beni dha da asabileştirdi.
Çevremden uzaklaştım herkesten kendimi çektim.
Hamile haberleri duymaya dayanamıyordum.
Klomenle aşılamalar derken tüp bebeğe kadar geldik.
Eşimin abisi dalga geçiyordu kayınvalidem beni sever eşimin Abi'sinde derdiki sende çocuk doğuranı sevmezsin doğurmayınız seversin..hayatımda duyacağım en kötü cümleyi..
Yıllar geçti şimdi onda azospermi var üzüldümmü ??? Evet ama yinede unutmam.ölsem yine unutmam.yüzüm buz kesilmişti nefes alamadım öyle deyince...
Ilk tüp bebek denememi ankarada anatoliada yaptırdım sonuç ne mi?
Pozitif..
Şimdi bana herkes kısır gözüyle bakarken ben karnımda fasulye kadar olan bebeğimle konuşuyorum.
Anlatamayacağım kadar zor günler geçirdim hergünmü ağlayarak geçti.
Velhasıl asla umudunuzu yitirmeyin size kısır gözüyle bakanları asla unutmayın günü geldiğinde karnınızın büyüdüğünü gördüklerinde şok olacaklar şuan benim yaşadıklarım gibi..
Asla pes etmeyin asla,meleğiniz bigün içinizde atacak kelebek gibi.
Eşimin abisine de ne mi oldu ?
2 yıllık evliler ve sperm sıfır ilaçlarını eşim aldı hayrını görsün ama yaşattığını rabbim yaşattı ona.allaha havale edin herkesi ..
Şimdi kendinize gelin ve asla vazgeçmeyin her ay umudunuz var biliyorum ama üsteleyip şansınızı zorlayın.rabbim kabul etmeyeceği duayı söyletmez..
Selamatle ...