Insanlar çok acımasız !!!

Ankara anatolia hakan yaralı canım arastır istersen
geçmiş bitmiş olsun inşallah kucağına alıp güle oynaya büyütürsün inşallah.gözlerim doldu okurken ilahi adalet yerini bulmuş,sanki sırlar odasını izliyor gibi oldum senin anlattıklarını okuyunca ama yinede onada çok üzüldüm inşallah Bi gün Allah ona ve eşinede evlat nasip eder.
anladım canım o kadar çok dokotr varki insan hangisine gideceğini şaşıyor gerçektennnn
kaç yaşındasın bu arada

nasılsın canım?

geçmiş bitmiş olsun inşallah kucağına alıp güle oynaya büyütürsün inşallah.gözlerim doldu okurken ilahi adalet yerini bulmuş,sanki sırlar odasını izliyor gibi oldum senin anlattıklarını okuyunca ama yinede onada çok üzüldüm inşallah Bi gün Allah ona ve eşinede evlat nasip eder.

nasılsın canım?

iyiyim canım sen nasılsın hiç konuşamadık bugün

nasılsın canım?

canım neden yazmıyorsun seher bebeğini kaybetmiş

gerçekten mi ne zaman olmuş?

akşama kadar baktım hiç gelmemiştin,sora yemek falan pişir hazırla ancak

bilmiyorum gene kaybediyorum dedi özelden konuştukda kaç gündür benim topiğe yazmıyordu
bugün girdimn de denk gelmedik sanırım canım bugün eşin oyuna ara mı verdi:9::9::9::9::9::9::9:

bilmiyorum gene kaybediyorum dedi özelden konuştukda kaç gündür benim topiğe yazmıyordu
bugün girdimn de denk gelmedik sanırım canım bugün eşin oyuna ara mı verdi:9::9::9::9::9::9::9:

farkındayım uğramıyorduda bugünmü anlamış,nasıl anlamış?
mecburen ara verdi yoksa ben hayata ara verecektim.

farkındayım uğramıyorduda bugünmü anlamış,nasıl anlamış?
mecburen ara verdi yoksa ben hayata ara verecektim.

detayını bilmiyorum daha önce bebeklerini neden kaybetmiş onuda bilmiyorum ki
iyi olmuş yaaaaaa:9::9::9::9::9::9:
arkadaş onunt lf yok mu
beniki yazık yarım saat zor girer nete

detayını bilmiyorum daha önce bebeklerini neden kaybetmiş onuda bilmiyorum ki
iyi olmuş yaaaaaa:9::9::9::9::9::9:
arkadaş onunt lf yok mu
beniki yazık yarım saat zor girer nete

onunki internetsiz telfonlardan inatlaştı dokunmatik telefon almamak için bende benimkini al,bana dokunmatik alalım dedim.şimdi çok pişman ama şimdide o almak istedikçe ben muhalefet yapıyorum.
yav sehere çok üzüldüm inşallah doğru değildir sadece Bi histir.

Back
X