Kimsenin maddi durumunu kıskandığım yok çünkü benimde maddi durumum yerinde kaldı ki maddi durumu iyi olan birine çocuğunun eskisini teklif etmek terbiyesizliktir. Maddi durumu iyi olan bir insan niye bir başkasının çocuğunun eskisini çocuğuna giydirsin kaldıki evlat ayrımı yapmıyorum herşeyin hayırlısı olması önemli olan ama özellikle bir dua etme var karşımdaki insanlarda herşeyin hayırlısını sağlıklısını dilemek varkenAlınganlığınızın o kişilerin maddi durumunu kıskanmanız olabilir mi?
küçük bebek bu ben giydiririm ne olacak ki?
Kız erkek evlat ayrımı yapmayın. Hayırlısını isteyin.
kaldı ki o kişinin de ilk çocuğu kız
O çocuk ne kadar eskitebilir kiKimsenin maddi durumunu kıskandığım yok çünkü benimde maddi durumum yerinde kaldı ki maddi durumu iyi olan birine çocuğunun eskisini teklif etmek terbiyesizliktir. Maddi durumu iyi olan bir insan niye bir başkasının çocuğunun eskisini çocuğuna giydirsin kaldıki evlat ayrımı yapmıyorum herşeyin hayırlısı olması önemli olan ama özellikle bir dua etme var karşımdaki insanlarda herşeyin hayırlısını sağlıklısını dilemek varken
kızda isteyebilirim karşımdakinin oğlu olup erkek eşyasını kızıma vermeyi teklif etse yine aynı düşüncede olacaktım evlat ayrımı yaptığım yok sadece kalbimden oğlum olması geçiyor bunda evlat ayrımcılığı diye bir düşünceye sebep olacak birşey görmüyorumO çocuk ne kadar eskitebilir kisiz kendiniz yazdınız erkek istiyorum diye
Altın emzik paylaşılabilir durumdaWhatsApptan nasıl laf sokacaksın merak ediyorum.
Durumunuza "pff şu insanlar istemediğim şeyleri neden veriyorlar" falan mı yazacaksınız?
Valla çok komik duruyor, durumdan laf sokmak ya. Aşırı komik yani.
Ben annelerinde yeni eşya polemiğini hiçbir zaman anlamayacağım. Gidip bebek arabası almanın mantığı ne yani 2.el olsa başkası kullanmış olsa ne oluyor? Bi araba olmuş 3bin lira para o para havaya gideceğine çocuğuna daha değerli birşey alırsın. Max 3 yıl, sayılı kullanabileceğin şeye neden bu kadar para saçmak ister insanlar hiç anlamam.
Bana siz kıskanıyorsunuz gibi geldi. Ayrıca özellikle bebek eşyaları konusunda Türkiye'de 2.elin gelişmesini isterim. Hem o kadar para verilen eşyalar çöp olmaz hemde insanların parası cebinde kalır.
Valla ben de sevinirim :)Valla hayrına bana biri bebek arabası verebilir.en kötüsü olmuş 2.500tl. hiç gocunmam yani
Hoff hayal ettim de paylaşılmasın yaAltın emzik paylaşılabilir durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?