- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.165
- 373
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ben istedim sıraya girer misinizBu tanidiginiza soyleyin bana verebilir esyalari kizim var![]()
Pembe kuvet sizin olsun kiyafetler benim olur muİlk ben istedim sıraya girer misiniz![]()
Cok yalnış ve maddi durumu olmayan insanlar acısından cok kırıcı konusuyorsunuz...baskasına kıyafet veren ve baskasından eski kıyafetler almak zorunda kalan insanlar terbiyesizmı oluyor yani? Hadi Baska bısey deyinde adını terbiyesizlık koymayın.helede bugun sokaklarda bile cocuk buyutmeye calisan garibanlar varken bunu soylemeyın.Kimsenin maddi durumunu kıskandığım yok çünkü benimde maddi durumum yerinde kaldı ki maddi durumu iyi olan birine çocuğunun eskisini teklif etmek terbiyesizliktir. Maddi durumu iyi olan bir insan niye bir başkasının çocuğunun eskisini çocuğuna giydirsin kaldıki evlat ayrımı yapmıyorum herşeyin hayırlısı olması önemli olan ama özellikle bir dua etme var karşımdaki insanlarda herşeyin hayırlısını sağlıklısını dilemek varken
Çok yazık ediyorsun kendine , hamileliğin mucize . Her anını dolu dolu aklına kazıyarak geçirsene .Öncelikle herkese merhaba
Benim sinirimi bozan bir durum var paylaşacak kimsemde yok. Hamileyim ve daha cinsiyeti belli değil birde eşimin bir arkadaşı var 1 yaşında kız çocuğu olan.
Arkadaşının eşiÇocuğuna her şeyin en iyisini en pahalısını en yenisini alıyor. Banada kızın annesi gelmiş inşallah çocuğun olurda bizim torunun kıyafetlerini felan veririz kullanırsın dedi çok sinirim bozuldu benim ilk çocuğum kendim herşeyin en iyisini kendim seçerek alacağım dedim hemde ben erkek çocuk istiyorum dedim kadın kusura bakma felan dedi ama inadıma hareketler ediyor inşallah kızın olur diyor başka bir şey demiyor yüzüme bakıp söyleyip kahkaha atıyor.Kızı da geçen çocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim çocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum nolcak erkek de yıkanır bunda diyor ama kendi çocuğuna nerdeyse bin liralık oyuncaklar alıyor hergün. yani bunun çocuğu değerli benim ki mi değersiz ben anlamıyorum sinirlerimi çok bozuyorlar eşim birşey olmaz verirler atarsın veya istemiyorum dersin diyor ama istemiyorum desemde zorla veriyorlar eşim görüşmeyi kesmiyor kız seni kırıcı bişey yapmıyor annesi demiş takma yaşlı diyor yani ben bunlara laf felan sokmak istiyorum whatsapptan belki anlarlar diye ama eşimden dolayı aranın bozulmasını da istemiyorum çok zor bir hamilelik geçiriyorum düşük tehlikem var ama insanlar üzüp kırıp dahada riske atıyorlar nasıl baş edebilirim bu insanlarla
AynenCok yalnış ve maddi durumu olmayan insanlar acısından cok kırıcı konusuyorsunuz...baskasına kıyafet veren ve baskasından eski kıyafetler almak zorunda kalan insanlar terbiyesizmı oluyor yani? Hadi Baska bısey deyinde adını terbiyesizlık koymayın.helede bugun sokaklarda bile cocuk buyutmeye calisan garibanlar varken bunu soylemeyın.
Başka çocuğun eskisi mi?Yahu bir bebek özellikle ne kadar giyebiliyor ki eskisin üstündeki?Benim de maddi durumum iyi ama etrafımdan bir arkadaşım dese ki bizim çocuğun baya bir eşyası var hem de yepyeni duruyor sana versem nasıl olur dese bazı şeyleri gereksiz masraf gördüğüm için kabul ederim,etmediğim şeyleri de ihtiyacı olan birine verelim derim.Ne var bunda?Terbiyesizlik mi oluyor bu?Paylaşım hanımefendi bunun adı.Kimsenin maddi durumunu kıskandığım yok çünkü benimde maddi durumum yerinde kaldı ki maddi durumu iyi olan birine çocuğunun eskisini teklif etmek terbiyesizliktir. Maddi durumu iyi olan bir insan niye bir başkasının çocuğunun eskisini çocuğuna giydirsin kaldıki evlat ayrımı yapmıyorum herşeyin hayırlısı olması önemli olan ama özellikle bir dua etme var karşımdaki insanlarda herşeyin hayırlısını sağlıklısını dilemek varken
Kesinlikle istemiyorum deyin almayın o zamanKimsenin maddi durumunu kıskandığım yok çünkü benimde maddi durumum yerinde kaldı ki maddi durumu iyi olan birine çocuğunun eskisini teklif etmek terbiyesizliktir. Maddi durumu iyi olan bir insan niye bir başkasının çocuğunun eskisini çocuğuna giydirsin kaldıki evlat ayrımı yapmıyorum herşeyin hayırlısı olması önemli olan ama özellikle bir dua etme var karşımdaki insanlarda herşeyin hayırlısını sağlıklısını dilemek varken
Şu an bende kızımdan kalan minik pembiş donlarını oğluma giydireceğim ve hiç yadırgamadım sizin dediğiniz gibi.Evin içinde ne olacak sanki.Çok yazık ediyorsun kendine , hamileliğin mucize . Her anını dolu dolu aklına kazıyarak geçirsene .
Bebeğin yediği helal giydiği haram der büyükler , bunun açılımı aslında şudur ; bebekler çok hızlı büyüyor ve geçen ay aldığın bir sonraki ay küçülüyor.
Banyo küveti pembe olsa ne mavi olsa ne ?
Ben ilk oğluma aldığım şeylerle ikinciyi büyüttüm , sonrasında bebek arabasını , oyun halısını , park yatağı bir arkadaşıma verdim o kullanıyor . Bence eziklenmişsiniz siz biraz . Daha doğmadan bebeğiniz dertlenmişsiniz .
Sürekli kusma , dışa taşan çiş ve kaka derken insan 20 takım olsa hepsini kullanır hale geliyor . Benim bir arkadaşım ilki erkek ikinci kız olmasına rağmen bir kaç takım aldı pembe diğerlerini hep oğlundan kalanları giydirdi . Evin içinde ne olacak sanki dedi .
Artık anne olacaksınız , birikim yapmanın önemini öğrenin . Hatta her ay üç- beş kenara koyun . İlerde okuldu , kurstu , özel dersti derken çok lazım oluyor.
Bence muhtesem yuzyil dizisindeki hurremi paylassin,oglan olacak oglan olacak diye bas bas bagirirdi ya,aha onu iste.Hoff hayal ettim de paylaşılmasın yaçok komik duruyor. Ben gülüyorum böyle durumdan laf geçiren insanlara.
en ve eşimin geliri oldukça yüksek ama arkadaşlarımız çocuklarının kullandığı çok da eskimeyen eşyalarını veya kıyafetlerini verirler ben de kızıma giydiririm. Ayrıca küvet ve kova konusunda da çok haklılar.Öncelikle herkese merhaba
Benim sinirimi bozan bir durum var paylaşacak kimsemde yok. Hamileyim ve daha cinsiyeti belli değil birde eşimin bir arkadaşı var 1 yaşında kız çocuğu olan.
Arkadaşının eşiÇocuğuna her şeyin en iyisini en pahalısını en yenisini alıyor. Banada kızın annesi gelmiş inşallah çocuğun olurda bizim torunun kıyafetlerini felan veririz kullanırsın dedi çok sinirim bozuldu benim ilk çocuğum kendim herşeyin en iyisini kendim seçerek alacağım dedim hemde ben erkek çocuk istiyorum dedim kadın kusura bakma felan dedi ama inadıma hareketler ediyor inşallah kızın olur diyor başka bir şey demiyor yüzüme bakıp söyleyip kahkaha atıyor.Kızı da geçen çocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim çocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum nolcak erkek de yıkanır bunda diyor ama kendi çocuğuna nerdeyse bin liralık oyuncaklar alıyor hergün. yani bunun çocuğu değerli benim ki mi değersiz ben anlamıyorum sinirlerimi çok bozuyorlar eşim birşey olmaz verirler atarsın veya istemiyorum dersin diyor ama istemiyorum desemde zorla veriyorlar eşim görüşmeyi kesmiyor kız seni kırıcı bişey yapmıyor annesi demiş takma yaşlı diyor yani ben bunlara laf felan sokmak istiyorum whatsapptan belki anlarlar diye ama eşimden dolayı aranın bozulmasını da istemiyorum çok zor bir hamilelik geçiriyorum düşük tehlikem var ama insanlar üzüp kırıp dahada riske atıyorlar nasıl baş edebilirim bu insanlarla