insanlar çok düşüncesiz

:) arkadaşlar düşüncelerinize gerçekten saygı duyuyorum ben kendimde karşımdaki insandan isteyebilirdim kullanmadığı eşyasını mesela puset benim için gereksiz geldiği için puseti kullanmıyorsan artık bana verebilir misin diye sordum o da 3 ay kullandı tabiki veririm dedi ama sonraki uslup çok önemli ben karşımdakinin çocuğuna herşeyin en iyisini layık görüyorum karşımdaki arkadaşım dediğim insana herşeyin en iyisini layık görüyorum sizler demekki bu uslupla karşılamazdınız ki normal karşılıyorsunuz tabiki şu zamanda bir bebeğin cinsiyet ayırt etmeksizin alışverişi eşyası giysisi masraflı oluyor 1 kez 1 ay 3 ay kullanabileceğim bir şeyi bende isterim benimde küçük bir kız kardeşim var cinsiyet ayırt etmeksizin annemden pembe olan mama sandalyesini istedim ve erkekte olsa kızda olsa kullanırım ama insanların size yaklaşımı uslubu çok önemli
oyuncağa bin tl veriyor demişim kıskanmışım vs diye linçlemeye kalkıyorsunuz siz karşınızdaki insanın çocuğuna herşeyin en pahalısını değilde en güzelini en değerlisini yapıyorsanız alıyorsanız en zor anında yanında oluyorsanız o sizin durumunuz olduğunu bildiği halde çocuğunun aylarca emdiği yırtılan patlayan emziğini artık kirden yırtıktan görünmeyen yakalığını vermek istiyorsa bu gücünüze gidip dertleşmek isteyip sizlerden fikir almak istiyorsa bunun linçlencek bir durumu yok diye düşünüyorum whatsapptan laf sokacakmış diye garipseyen insanlar şükürler olsun ergen değilim üst düzey yetkiliyim ama yeri geliyor sizinde zorunuza giden bir durum olabilir kendimi hiçbir zaman yüksekte görmedim başkaları gibi aaa ben çocuğuma 5binlik 10binlik araba alayım altın emzik alayım demedim altın emzik paylaşır diyenler için diyorum bunu her zaman herşeyin en kullanışlısına baktım sonuçta 1 lirada olsa bin lirada olsa kullanışlı olması önemli olan ama gidip hiçbir kişiye durumu olsada olmasada yırtık bir çaput parçasını 3 -5 lira olan bir emziği sen alma ben çocuğumun patlattığı emziği veririm gibi bir düşüncede olamadım bu yüzden sizlerde vaktinizden çalındığı için kusura bakmayın sizler karşınızdaki insanlardan kalp kırıcı bir uslupla bu tarz birşey görmediğiniz için beni garipsiyorsunuz ve hayretle benim yazdıklarıma laf sokuyorsunuz
cinsiyet belirttğim için garipseyenlere gelirsek benim 2 yıl boyunca çocuğum olmadı ve gecelerce ağladım rabbimden her zaman sağlıklısını istedim hala sağlıklı bir evlat istiyorum sizlerde birer kadınsınız hiç mi demediniz kızım olsa şöyle olur oğlum olsa şöyle olur keşke bir oğlum olsa vatanına milletine hayırlı veya vatanına milletine hayırlı bir kızım olsa diye bunun cinsiyet ayrımıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum sonuçta insanların çoğalması için iki cinsede gerek var yani kızım olmasını istiyorum diyenleri oğlum olmasını istiyorum diyenler hayırlısını istemiyor mu bu mantıklı mı herkes herşeyden önce hayırlı bir evlat ister vatanına milletine ailesine ve saygılı bir evlat yetiştirmek ister hepinizin düşüncesine saygım var sizin ne kadar benim düşünceme saygınız . Umarım sizin çocuklarınızada herşeyin en değerlisiyle büyümek nasip olur ve ne kadar durumunuz olup olmasada birgün karşınıza yırtık pırtık eşyalarla çıkılmaz
Bu yazdıklarınız maddi durumunuzun iyi olmasıyla alakası yok, kimseye verilmez zaten.

Kimse size bunlari al demez.
Kendisini üst düzey yetkili olarak tanıtan birinin, kullanılmış emzik vermek isteyen kişiye whatsapp üzerinden laf sokmak istemesi de komik olmuş.

Son düzenleme:
Bizim toplum "Saglikli gelsin yeter" demeyi ögrendigi anda cok büyük bir adam atmis olacagiz. Bence ortada o kadar büyütecek bir durum yok..ogullarimin bir sürü nerdeyse hic giyilmemis kiyafetleri oldu. Bende birilerine verdim. Yepyeni esya. Istemeyen de kibarca redeetti. Kompleks yapacak bir durum yok bunda

:) arkadaşlar düşüncelerinize gerçekten saygı duyuyorum ben kendimde karşımdaki insandan isteyebilirdim kullanmadığı eşyasını mesela puset benim için gereksiz geldiği için puseti kullanmıyorsan artık bana verebilir misin diye sordum o da 3 ay kullandı tabiki veririm dedi ama sonraki uslup çok önemli ben karşımdakinin çocuğuna herşeyin en iyisini layık görüyorum karşımdaki arkadaşım dediğim insana herşeyin en iyisini layık görüyorum sizler demekki bu uslupla karşılamazdınız ki normal karşılıyorsunuz tabiki şu zamanda bir bebeğin cinsiyet ayırt etmeksizin alışverişi eşyası giysisi masraflı oluyor 1 kez 1 ay 3 ay kullanabileceğim bir şeyi bende isterim benimde küçük bir kız kardeşim var cinsiyet ayırt etmeksizin annemden pembe olan mama sandalyesini istedim ve erkekte olsa kızda olsa kullanırım ama insanların size yaklaşımı uslubu çok önemli
oyuncağa bin tl veriyor demişim kıskanmışım vs diye linçlemeye kalkıyorsunuz siz karşınızdaki insanın çocuğuna herşeyin en pahalısını değilde en güzelini en değerlisini yapıyorsanız alıyorsanız en zor anında yanında oluyorsanız o sizin durumunuz olduğunu bildiği halde çocuğunun aylarca emdiği yırtılan patlayan emziğini artık kirden yırtıktan görünmeyen yakalığını vermek istiyorsa bu gücünüze gidip dertleşmek isteyip sizlerden fikir almak istiyorsa bunun linçlencek bir durumu yok diye düşünüyorum whatsapptan laf sokacakmış diye garipseyen insanlar şükürler olsun ergen değilim üst düzey yetkiliyim ama yeri geliyor sizinde zorunuza giden bir durum olabilir kendimi hiçbir zaman yüksekte görmedim başkaları gibi aaa ben çocuğuma 5binlik 10binlik araba alayım altın emzik alayım demedim altın emzik paylaşır diyenler için diyorum bunu her zaman herşeyin en kullanışlısına baktım sonuçta 1 lirada olsa bin lirada olsa kullanışlı olması önemli olan ama gidip hiçbir kişiye durumu olsada olmasada yırtık bir çaput parçasını 3 -5 lira olan bir emziği sen alma ben çocuğumun patlattığı emziği veririm gibi bir düşüncede olamadım bu yüzden sizlerde vaktinizden çalındığı için kusura bakmayın sizler karşınızdaki insanlardan kalp kırıcı bir uslupla bu tarz birşey görmediğiniz için beni garipsiyorsunuz ve hayretle benim yazdıklarıma laf sokuyorsunuz
cinsiyet belirttğim için garipseyenlere gelirsek benim 2 yıl boyunca çocuğum olmadı ve gecelerce ağladım rabbimden her zaman sağlıklısını istedim hala sağlıklı bir evlat istiyorum sizlerde birer kadınsınız hiç mi demediniz kızım olsa şöyle olur oğlum olsa şöyle olur keşke bir oğlum olsa vatanına milletine hayırlı veya vatanına milletine hayırlı bir kızım olsa diye bunun cinsiyet ayrımıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum sonuçta insanların çoğalması için iki cinsede gerek var yani kızım olmasını istiyorum diyenleri oğlum olmasını istiyorum diyenler hayırlısını istemiyor mu bu mantıklı mı herkes herşeyden önce hayırlı bir evlat ister vatanına milletine ailesine ve saygılı bir evlat yetiştirmek ister hepinizin düşüncesine saygım var sizin ne kadar benim düşünceme saygınız olmasada. Umarım sizin çocuklarınızada herşeyin en değerlisiyle büyümek nasip olur ve ne kadar durumunuz olup olmasada birgün karşınıza yırtık pırtık eşyalarla çıkılmaz
Yahu Allah aşkına milleti saf mı sanıyorsunuz, yine birileri bizi salak yerine koymaya çalışıyor sinirden gülüyorum 😂
Eğer söylediğiniz gibi bir durum söz konusu olsaydı konunuzu bu şekilde açarsınız, tepkiler yüzünden böyle söylediğiniz o kadar belli ki. Ayrıca 25 yaşında nerede (adınızın sonunda 96 vardı, oradan yola çıktım) üst düzey yetkili oldunuz çok merak ediyorum. Ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim karşınızdaki insanların kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sizde öyle değilsinizdir muhtemelen ama yanlış anlıyorsunuz. Onların durumu iyi diye, bin liralık oyuncak alabiliyor diye yanlış anladığınızı, hava atmaya çalıştıklarını düşündüğünüzü düşünüyorum ben. Malesef erkek bebeğinize kız mama sandalyesi kullanacağınıza da inanmadım, tepkilerin önüne geçmek için uzun uzun yazdığınız çok belli.

Buyrüünn
Sağolasınnnn:oops:

insanlar ne nankör ne iyilik bilmez olmuş ağzım açık okudum pes.

hemde ben erkek çocuk istiyorum dedim kadın kusura bakma felan dedi ama inadıma hareketler ediyor inşallah kızın olur diyor başka bir şey demiyor yüzüme bakıp söyleyip kahkaha atıyor.Kızı da geçen çocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim çocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum
Erkek çocuk istiyorum ne ya. Bir de inanmış benim çocuğum erkek olacak diyor. Dondurma mı bu ki seçebiliyorsunuz, üzerine karamel sos da gezdirsinler mi?

Konuyu aynı kisimi açmış ordaki öğrenciydi burdaki yönetici ama

Aynı kişi değil (Yani ortada öyle bir iddia-bağlayan bir şüphe görünmüyor); sadece konuların ana fikri benzer.
Birisi bi şeyler veriyor/alıyor, karşı taraf ben fakir miyim diye şey ediyor. :))

Öncelikle herkese merhaba
Benim sinirimi bozan bir durum var paylaşacak kimsemde yok. Hamileyim ve daha cinsiyeti belli değil birde eşimin bir arkadaşı var 1 yaşında kız çocuğu olan.
Arkadaşının eşiÇocuğuna her şeyin en iyisini en pahalısını en yenisini alıyor. Banada kızın annesi gelmiş inşallah çocuğun olurda bizim torunun kıyafetlerini felan veririz kullanırsın dedi çok sinirim bozuldu benim ilk çocuğum kendim herşeyin en iyisini kendim seçerek alacağım dedim hemde ben erkek çocuk istiyorum dedim kadın kusura bakma felan dedi ama inadıma hareketler ediyor inşallah kızın olur diyor başka bir şey demiyor yüzüme bakıp söyleyip kahkaha atıyor.Kızı da geçen çocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim çocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum nolcak erkek de yıkanır bunda diyor ama kendi çocuğuna nerdeyse bin liralık oyuncaklar alıyor hergün. yani bunun çocuğu değerli benim ki mi değersiz ben anlamıyorum sinirlerimi çok bozuyorlar eşim birşey olmaz verirler atarsın veya istemiyorum dersin diyor ama istemiyorum desemde zorla veriyorlar eşim görüşmeyi kesmiyor kız seni kırıcı bişey yapmıyor annesi demiş takma yaşlı diyor yani ben bunlara laf felan sokmak istiyorum whatsapptan belki anlarlar diye ama eşimden dolayı aranın bozulmasını da istemiyorum çok zor bir hamilelik geçiriyorum düşük tehlikem var ama insanlar üzüp kırıp dahada riske atıyorlar nasıl baş edebilirim bu insanlarla
Istemediğimiz birseyi size zorla nasıl veriyorlar??

Ya bende gorumceme verecektim kızımın kıyafetlerini böyle mi anlayacak. Hem bebek eşyalarının ömrü ne kadar ki eskimemistir. Sizin yeni eşya almanıza da engel bir durum yok.

Şu yeni annelerin çocuğuma her şeyin en iyisini kendi ellerimle seçerek sıfır alacağım tavrı bana çok itici geliyor öncelikle onu söyleyeyim. Bebek eşyaları bir dünya para, hele ki kıyafet habire kirlenen ve bir kere giyildiğinde bebekler hızlı büyüdüğü için ikinciye olmayan bir şey. Siz çok alıngansınız. Bizim de maddi durumumuz Türkiye ortalamasına göre iyiydi ama akrabalarımdan, arkadaşlarımdan çok şey geldi. Sayelerinde ekstra para ödemedim Allah razı olsun diyorum hala. İstemiyorsanız hayır teşekkür ederim derseniz ama çocuk gibi eşe şikayet etmek, görüşmeyi kesmiyor diye dertlenmek nedir? Cinsiyet saçmalığına değinmek bile istemiyorum. Watsappdan belki anlar diye laf sokmak gibi ergence düşünceyi lütfen silin aklınızdan

Aynı kişi değil (Yani ortada öyle bir iddia-bağlayan bir şüphe görünmüyor); sadece konuların ana fikri benzer.
Birisi bi şeyler veriyor/alıyor, karşı taraf ben fakir miyim diye şey ediyor. :))
Anladım benzerlik var doğru ordada gelen paketi elleriyle markete yerleştiren öğrenci burda istemeyip beğenmeyen yönetici

Bugün aynı konuyu farklı isimlerde açan birisi olmuştu yine öyle bir şey sandım
Yanlis anlamışım

Öncelikle herkese merhaba
Benim sinirimi bozan bir durum var paylaşacak kimsemde yok. Hamileyim ve daha cinsiyeti belli değil birde eşimin bir arkadaşı var 1 yaşında kız çocuğu olan.
Arkadaşının eşiÇocuğuna her şeyin en iyisini en pahalısını en yenisini alıyor. Banada kızın annesi gelmiş inşallah çocuğun olurda bizim torunun kıyafetlerini felan veririz kullanırsın dedi çok sinirim bozuldu benim ilk çocuğum kendim herşeyin en iyisini kendim seçerek alacağım dedim hemde ben erkek çocuk istiyorum dedim kadın kusura bakma felan dedi ama inadıma hareketler ediyor inşallah kızın olur diyor başka bir şey demiyor yüzüme bakıp söyleyip kahkaha atıyor.Kızı da geçen çocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim çocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum nolcak erkek de yıkanır bunda diyor ama kendi çocuğuna nerdeyse bin liralık oyuncaklar alıyor hergün. yani bunun çocuğu değerli benim ki mi değersiz ben anlamıyorum sinirlerimi çok bozuyorlar eşim birşey olmaz verirler atarsın veya istemiyorum dersin diyor ama istemiyorum desemde zorla veriyorlar eşim görüşmeyi kesmiyor kız seni kırıcı bişey yapmıyor annesi demiş takma yaşlı diyor yani ben bunlara laf felan sokmak istiyorum whatsapptan belki anlarlar diye ama eşimden dolayı aranın bozulmasını da istemiyorum çok zor bir hamilelik geçiriyorum düşük tehlikem var ama insanlar üzüp kırıp dahada riske atıyorlar nasıl baş edebilirim bu insanlarla
Keşke kimse büyümeden anne olmasa 😔

Kimsenin maddi durumunu kıskandığım yok çünkü benimde maddi durumum yerinde kaldı ki maddi durumu iyi olan birine çocuğunun eskisini teklif etmek terbiyesizliktir. Maddi durumu iyi olan bir insan niye bir başkasının çocuğunun eskisini çocuğuna giydirsin kaldıki evlat ayrımı yapmıyorum herşeyin hayırlısı olması önemli olan ama özellikle bir dua etme var karşımdaki insanlarda herşeyin hayırlısını sağlıklısını dilemek varken

Benimde maddi durumum çok iyi ama kuzenim çocuklarının doğru düzgün giyip eskitemediği bi sürü kıyafetini getirirdi bende çok sevinirdim. Yırtık yada eskimiş değilse nasıl bir art niyet olabilir? Benim durumumun iyi olduğunuda biliyor en iyisini alacağımı da. Günde 5 kez kıyafet değiştiriyorum, hepsinide severek giydiriyorum. Hiçte terbiyesizlik falan değil bakış açınızı değiştirmelisiniz

Back
X