• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar çok saygısız ya da ben çok alınganım

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde olan bir olaya kafamı taktım hamile olmanın da etkisi var ama sizlere danışmak istedim, hamileyim 6. Ay bitti 7.aydayım şuan ve toplam 5 kilo aldım ama zaten hamilelik öncesi fazlam vardı 67 kilodan 72ye çıktım 38-40 beden giyiyorum doktorum da çok normal dedi kilo almamla ilgili neyse konu şu kayınvalideme gittik orda eşimin bi akrabası da vardı yaşlı bi kadın bana şişko hoşgeldin dedi ve şok oldum hoşbulduk dedim güldüm normalde söylenmeyecek bir söz bana göre hamile bi insana asla söylenmemeli ama maksadımız hasta ziyareti olduğundan yüzümü asmadım eşime bile bahsetmedim ki eşim beni hep güzel bulmuştur kayınvalidem de yedirmeye çalışır aksine bu kadına ne diyeceğimi de bilemedim yani canım sıkıldı sizce ben mi alınganım yani iyi niyetle mi söylenmiş birşey mi yoksa moral bozmak için mi?

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde olan bir olaya kafamı taktım hamile olmanın da etkisi var ama sizlere danışmak istedim, hamileyim 6. Ay bitti 7.aydayım şuan ve toplam 5 kilo aldım ama zaten hamilelik öncesi fazlam vardı 67 kilodan 72ye çıktım 38-40 beden giyiyorum doktorum da çok normal dedi kilo almamla ilgili neyse konu şu kayınvalideme gittik orda eşimin bi akrabası da vardı yaşlı bi kadın bana şişko hoşgeldin dedi ve şok oldum hoşbulduk dedim güldüm normalde söylenmeyecek bir söz bana göre hamile bi insana asla söylenmemeli ama maksadımız hasta ziyareti olduğundan yüzümü asmadım eşime bile bahsetmedim ki eşim beni hep güzel bulmuştur kayınvalidem de yedirmeye çalışır aksine bu kadına ne diyeceğimi de bilemedim yani canım sıkıldı sizce ben mi alınganım yani iyi niyetle mi söylenmiş birşey mi yoksa moral bozmak için mi?

Terbiyesizlik yapmış ben bu lafın ardında iyi niyet arayamam. Şişko olsanız bile edilecek laf değil.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Hassas bir insansiniz heralde bende hassasim ve sanki dunyada nerde medeniyetsiz agzinin lafini bilmeyen insan varsa beni bulur gibi hangi ortama girsem muhakak afedersiniz ama sanki tasim bazilarinin basina dusuyorum.uzulmeyin hamileliyin verdiyi hassaslik da var ama o bayan saygisiz bi ifade kullanmis

ay alınma ama çok güldüm pat diye şişko hoşgeldınmi dedi :1::1::1::1: gül geç bence yaşlı nede olsa :1::1::1:

hamilelere denir aslında öyle şakasına. ama tabi hoşa gitmez. bence bebek doğunca güzel bir diyetle en güzel cevabı verin.

Valla ben de hamile olanlara sisko diyorum
Ama cok tatli olduklari icin
Yoksa ben 32 kilo alip 102 olmustum
Bana da diyorlardi sahsen ben o kadar kilo aldigim halde hic alinmadim
Bu aslinda bebekleri cirkin diye sevmek gibi nazar degmesin diye

Yaşlıysa yaşlı...Herkes haddini bilecek.Yaşça büyük olması,ona her lafı söyleme hakkı vermiyor.

Siz naaaaber moruk,deseniz aynı modda kalır mı acaba ? :ssz:

Hiçç alınma boşboğazlık yapmış yada aklınca sana şaka yapmış sende ona deseydin ya hayırdır kıskandın mı ? diye :1: :31: Bende 6. ayıma girdim ,hamileliğimdn önce 53 kilo iken şuan 62 kiloyum bana da derler hiç alınmam ,bebeğim olacak benim bunun ötesi varmı ya varsın desinler çokta tın:1:

Terbiyesizlik yapmış ben bu lafın ardında iyi niyet arayamam. Şişko olsanız bile edilecek laf değil.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Ben de öyle düşünüyorum karşımdaki insan obez bile olsa şişko falan diyemem herkesin bi hastalığı derdi var sonuçta ki hamilelikte 20, 30 kilo alan kadınlar var, veriyorlar doğumdan sonra dediğiniz gibi aslında Allah herkesin kalbine göre veriyor bu kadının gelini evi terketti kendisi de zor yürüyor fıtıktan dolayı oğluyla birarada şuan, kendi mutsuzluğunu insanlardan çıkarıyor sanırım hamile olduğumu bildikleri için daha dikkat etmeleri gerekirken bu tavrı kimse haketmez bence.

canım hamileliğinin vermiş olduğu hassasiyetten dolayı böyle düşünüyorsun.Aslında genelde hamilelere söyleniyor bu laf,çok kilo alınmasa da hamile birine bu şekilde şakayla hitap edilebilir takılma.

Hassas bir insansiniz heralde bende hassasim ve sanki dunyada nerde medeniyetsiz agzinin lafini bilmeyen insan varsa beni bulur gibi hangi ortama girsem muhakak afedersiniz ama sanki tasim bazilarinin basina dusuyorum.uzulmeyin hamileliyin verdiyi hassaslik da var ama o bayan saygisiz bi ifade kullanmis
Ben de hamilelikten önce de vardı bu hassaslık arttı sanırım, karşımdaki insanı kırmamak için çabalarım sevmediğim insana laf sokmam uzaklaşırım kimsenin ahını almak istemem, bizi yumuşak görüp söylüyorlar herhalde.
ortalık kendini bilmez dolu
takma kafana
doğum yapınca verirsin nasıl olsa
Ben şimdiden dikkat ediyorum bir de bebeğe faydası olmayacakları yememeye çalışıyorum inş doğumdan sonra kolay veririm.
hamilelere denir aslında öyle şakasına. ama tabi hoşa gitmez. bence bebek doğunca güzel bir diyetle en güzel cevabı verin.
Şaka olabileceğini düşündüm ama ben yapmam bu tür şakalar kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmem ki bebek taşıyan bi insanla asla, belki de o yüzden alındım, kilo vermeyi düşünüyorum doğumdan sonra, sporu hamilelik dolayısıyla bıraktım sadece pilates yapıyorum evde yani fizik önemli ama çocuğum daha önemli benim için.

Valla ben de hamile olanlara sisko diyorum
Ama cok tatli olduklari icin
Yoksa ben 32 kilo alip 102 olmustum
Bana da diyorlardi sahsen ben o kadar kilo aldigim halde hic alinmadim
Bu aslinda bebekleri cirkin diye sevmek gibi nazar degmesin diye
Ya ben asla obez birine bile demeyeceğim için belki bu kadar taktım ama karşıdakinin alınabileceğini düşünmek lazım bence, çok kilo almış olsam sinirden ağlardım herhalde.
Yaşlıysa yaşlı...Herkes haddini bilecek.Yaşça büyük olması,ona her lafı söyleme hakkı vermiyor.

Siz naaaaber moruk,deseniz aynı modda kalır mı acaba ? :ssz:

Hep aynı şeyi düşünürüm kadın fıtıktan dolayı yürüyemiyor ben ona yaşlı sakat geldi desem çok komik olmaz heralde benim gösterdiğim hoşgörüyü de göstermez.

Ben de hamilelikten önce de vardı bu hassaslık arttı sanırım, karşımdaki insanı kırmamak için çabalarım sevmediğim insana laf sokmam uzaklaşırım kimsenin ahını almak istemem, bizi yumuşak görüp söylüyorlar herhalde.

Ben şimdiden dikkat ediyorum bir de bebeğe faydası olmayacakları yememeye çalışıyorum inş doğumdan sonra kolay veririm.

Şaka olabileceğini düşündüm ama ben yapmam bu tür şakalar kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmem ki bebek taşıyan bi insanla asla, belki de o yüzden alındım, kilo vermeyi düşünüyorum doğumdan sonra, sporu hamilelik dolayısıyla bıraktım sadece pilates yapıyorum evde yani fizik önemli ama çocuğum daha önemli benim için.

Bende sizin gibiyim kalp kirmayi sevmem laf sokmayi tartismayi sevmem ama nedense herkes sanki benle tartismak istiyor shok oluyorum herdefasinda iyiliyim gecmiyor kimseye yuzume gulup arkamda oyun oynuyorlar artik kendime iyi niyetimden dolayi nefret etmeye basladim bu genis buyuk dunyada insan ariyorum resmen inanin okadar zorki bilmiyorum niye agir geldiyimi bilmiyorum baskasi 1dilim ekmek verir bal olur ben 10 dilim veririm zehir olur.annem hep der kizim der biz insanlara haketdiklerinden fazla saygi ve sevgi veriyoruz onlarda da hemen ego olusuyor ve basimiza binip oturuyorlar cok uzuluyorum kotu olmak istemiyorum ne yapayim ama imtahan sanki

Hiçç alınma boşboğazlık yapmış yada aklınca sana şaka yapmış sende ona deseydin ya hayırdır kıskandın mı ? diye :1: :31: Bende 6. ayıma girdim ,hamileliğimdn önce 53 kilo iken şuan 62 kiloyum bana da derler hiç alınmam ,bebeğim olacak benim bunun ötesi varmı ya varsın desinler çokta tın:1:
Ne güzel kafana takmıyorsun ve üstelik normal aldığın kilo da keşke ben de rahat olsam ama kafama takıldı işte ben çok pozitifim normalde güleryüzlü bir insanım kimseye kötü konuşmam buna üzülüyorum biraz da illa sert mi olmak lazım böyle gereksiz konuşmamaları için.
canım hamileliğinin vermiş olduğu hassasiyetten dolayı böyle düşünüyorsun.Aslında genelde hamilelere söyleniyor bu laf,çok kilo alınmasa da hamile birine bu şekilde şakayla hitap edilebilir takılma.
Şaka yapmıştır dedim geçtim ama hassasım sanırım takıldı kafama, ve hasta ziyareti olduğu için konuyu açmadım bile gereksiz yere uzatmamak için çok teşekkür ederim rahatladım biraz dertleşince.

bu dönem alıngan ve hassas olmanız çok normal
Üzmemeye çalışın kendinizi...hem fazla kilo da almamışsınız ki...karşınızdaki insan bunu ister şaka için söylemiş olsun ister densizlik için üzülmeye değmez
bebeğiniz de etkilenir bu üzüntüden sonra Allah korusun.
biz bayanlar kilo konusunu biraz takıyoruz işte
buna rağmen gebe kalmayı isteyip de kendisine şişko denmesini isteyen onca kişi var ki...
:49:

Bende sizin gibiyim kalp kirmayi sevmem laf sokmayi tartismayi sevmem ama nedense herkes sanki benle tartismak istiyor shok oluyorum herdefasinda iyiliyim gecmiyor kimseye yuzume gulup arkamda oyun oynuyorlar artik kendime iyi niyetimden dolayi nefret etmeye basladim bu genis buyuk dunyada insan ariyorum resmen inanin okadar zorki bilmiyorum niye agir geldiyimi bilmiyorum baskasi 1dilim ekmek verir bal olur ben 10 dilim veririm zehir olur.annem hep der kizim der biz insanlara haketdiklerinden fazla saygi ve sevgi veriyoruz onlarda da hemen ego olusuyor ve basimiza binip oturuyorlar cok uzuluyorum kotu olmak istemiyorum ne yapayim ama imtahan sanki

Ya iyi niyet konusunda hemfikirim suistimal eden o kadar çok insan varki biz sustukça daha da ileri giden, gerçekten imtihan dünyası ve herzaman böyle ufak tefek değil ciddi sorunlar da oluyor, hakedene değer vermek lazım evet ama ben insanları hep kendim gibi görüyorum öyle olmadıklarını zamanla anlıyoruz ama alınlarında yazmıyor ki bilemiyoruz.

Moral bozmak için dememiştir, takılayım demiştir yaşlı kadın ama saçma olmuş, zaten 6-7 aylık hamile imişsiniz, biliyordur herhalde bu durumu, ben olsam teyze siz sıfır beden doğum yaptınız herhalde derdim gülerek. ama kasıt yok, ondan kafanıza takmayın,gülün geçin. bir daha söylerse,o zaman cevap verirsiniz rahatsız olursanız.

Back
X