Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin Allah razı olsun.Nerde yaşıyorsunuz siz böyle?
Ne meraklı insanlar var çevrenizde. Allah kolaylık versin.
durum vahim desene hiç kurtulamayacağız bu kısır döngüdenBekarken; ne zaman evleneceksin,yaşın geçiyo,
Evliyken; ee çocuk yok mu,yeter olsun artık yaşın geçiyo,
Birinci çocuktan sonra; ikinciyi de arayı soğutmadan yap olmaz molmaz,
İki çocuktan sonra biraz büyüdüler mi; sütten kestin mi,kreşe verdin mi,benimkileri ben vıdı vıdı vıdı,
Çocuklar genç kız/delikanlı olduklarında; ee ne zman evlencek bunlar,yaşıtları vıdı vıdı vıdı....
Hooop başa döndük,kısır döngü kardeşim...
Yapabilirsek olucak diyorum bazen
Hayır direk sevişemiyoruz demek istiyorumda o kadarda yüzsüzleşemiyorum![]()
hBenim etrafımda da çok var özellikle eşmn ailesi...
Yani kime ne çocuk olunca siz mi ilgileneceksiniz dertleriyle hayır olan bana olacak
Çok ayıp bişey bunu sormak
benimde defalarca tedavi gördüğümü bile bile inadıma bekliyoruz lafları ümüklerini sıkasım geliyoraynı durumlar bende de var
bi cocuk yapmayı beceremedın dıyenler ,
bak snr sen istersın hıc olmaz dıyenler
yasın gecıyor dıyenler
evlılıgınde sorun mu var dıyenler
komık gelıyorlar bana
hee bi de öle durum var. hemen yapacakmışım bakacak mışım çocuk olur mu olmuyor mu ?bana da surekli soruyorlar, ben de 2 yillik evliyim. bir de "bak sen simdi istemiyosun ama bilmem kimin bilmem kac yil cocugu olmamis oyle hemen isteyince olmuyor" diyenler de var. yahu seks hayatimizi insanlarla paylasmak zorunda miyiz? belki suan dusunmuyoruz, belki de dusunuyoruz olmuyor, niye insanlar bu kadar dusuncesiz, niye bu kadar irdeliyorlar ki herseyi? ben de cok bunalmis durumdayim, yurt disinda hic boyle seyler sorulmaz insanlara herkesin kendi ozelidir, burda da millet utanmasa gelip yataginda yanina yatacak ne zaman cocuk yapilacak diye, o kadar vicik vicik iliskiler![]()
Ben olmadığını asla sölemembenimde defalarca tedavi gördüğümü bile bile inadıma bekliyoruz lafları ümüklerini sıkasım geliyor![]()
hee bi de öle durum var. hemen yapacakmışım bakacak mışım çocuk olur mu olmuyor mu ?![]()
Herkes açsın kendi gözüne baksın komikten ziyade acizlerBen olmadığını asla sölemem
Hata etmıssınız
Acıyarak bakanlar bile oluyo
Komikler
Aynen bnde 1 yillik evliyim hep bu sorular soruluyor esimin akrabalari çocuk yokmu olmuyormu? diyenler oluyorkızlar merhaba,
1 yıla yakındır evliyim ve çocuğum hamileliğim yok. insanlar bu konuda acayip takılmış durumda. her gören çocuk yok mu, tembel çıktın bak yaşın geçiyor yap bi tane hatta 2 tane yap peşpeşe. artık cevap vermekten bi hal oldum. insanlarla konuşasım gelmiyor. en son birine sinirle olmuyor dedim. ve bir bomba daha kaynanana yakın mısın, evini temizliyor musun yemeğini yapıyor musun. ayy bekarken derdim sadece evli olmamamdı. şimdi çok saçma sorularla muhatap oluyorum. bu çeneleri kapatmanın kesin bir yolu var mı?
Suratı asık bir gelin olursan emin ol sana soru sormaktan vazgeçerler.
Suratsız gelin derler![]()