Insanlar degisirmi ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler kizlar.
Insanlara çok çabuk guvenen biri degilimdir. Ama guvendigim zaman da tam guvenirim yani ondan darbe yesem de guvenmeye devam ederim.

Kolay kolay insanlara ısınamiyorum ama samimi oldummu da tam oluyorum.

Şimdi ufak bir ozet gecicem. 3 senelik evliyim esimle tanistigimda elti adayim vardi. Biz nisanlandik onlarda nişanlandilar. Ilk tanişmamiz şu sekilde oldu ;
Ben yanina gidip gayet guler bir yuzle merhabaa ben pinkk nasilsin dememle ve onun cok soguk bir sekilde ( ailede uzun zamandir var olmasindan kaynakli) merhaba demesiyle olmustu. Evlenene kadar turlu arkamdan konuşmalar , terslemeler , laf sokmalar , altin davalari , kaynimdan kiskanmalar vs bicok sey duydum ve yaşadim...

Ben evlendikten sonra bu durumlar azaldi ( bi ara ayrildilar kaynimla o ara biraz olgunlaşmiş )

Neyse gelelim konumuza son 1 senedir eltim bana karsi cok ama cok iyi. Dikkat çekecek şekilde..

Ilk başlangicimiz cok kotu oldugu icin guven sorunu yasiyorum acaba guvensem yanilirmiyim diye. Ne zaman ona karsi bir adim atsam birsey beni geri cekiyor ( 6.hissim kuvvetlidir )

O da yakinda evleniyor ve ben bu insan gercekten bana karsi samimi mi nerden anlayabilirim ?

Konunun basinda soyledigim gibi birine guvenirsem tam guvenirim hayal kirikligina ugramak istemiyorum..

Sizce insanlar degişrmi ?

Benim dikkatimi çeken aslinda eltimle aramda geçen şu konuşma oldu...

Ortak bir tanidigimizla arasi cok kotu ve bana dedikodusunu yapiyordu. Sonra bir baktim kanka olmuşlar sosyal medyada bebegimler askimlar falan. Bende sasirdim ve dedim ki x o kizi sevmedigini saniyordum...

Gelen cevap ya ne yapayim sıkılıyorum ( bu lafi menfaat iliskisi icinde oldugunu ve de insanlara bu gozle baktigini farkettirdi bana )

Tamam işte karakteri belliymiş. Böyle biriyle neden görüşmek isteyesiniz ki

Tamam işte karakteri belliymiş. Böyle biriyle neden görüşmek isteyesiniz ki

Kendisi cok istiyor beraber takilalim olalim vs.. yok dedim her seferinde ama simdi evleniyorlar ve bize cok yakin biryerde oturacaklar. Illaki gorusmeler olacak nasil davranmaliyim bilmiyorum..

Isin kotu tarafi 1 sene oncesine kadar kaynim bana karsi cokk cok iyi , eltim bana karsi kotuyken.. 1 senedir kaynimla cok kotu eltim bana karsi cok iyi... bunu anlamis degilim mesela.

Bu kız sinsinin teki demek ki. Kaynınızı dolduruyor da olabilir. Yakına taşınırlarsa taşınsınlar. Çok muhatap olmayın. En tırstığım insan tipi. Güvenilmez yüzünüze güler ama arkadan iş çevirme potansiyeli yüksek. sürekli diken üstünde olacağınıza az görüşün ve hiçbir sırrınızı paylaşmayın. Bir de onun yanında kesinlikle eşinizin ailesiyle ilgili olumsuz bir söylemde bulunmayın.

Asla bugune kadar tek sirrimi vermedim. Esimle alakali bile konuşmadim. Kendisi kaynanamgil hakkinda konuştugunda bile kizdim cunku saygim var onlara karsi susmakta bir cevaptir.

Bende senelerdir guvenemiyorum. Gorumcem o kadar cok darbe yemesine ragmen iyi olmanizi isterim diyor. Biz iyi olunca esimin ailesi cok mutlu oluyor. Ama iste ben guvenemiyorum. Suan esimin ailesi tarafindan eltimi sevmeyen benim oyle dusunuyorlar eltim melek gibi. Halbuki guvenemiyorum bu da benim sorunum degil. Tavsiyelerinizi dikkate alacagim. Insanlarin degismeyecegini biliyorum. Sizlerinde onerisini almak istedim.

Ben öyle insanlardan korkarım. Ne oldu başına meteor mu düştü de değişti?
Ya çıkar amaçlı ya dedikodu amaçlı yakşıyor fikri aklımdan çıkmaz.

Kesinlikle bir sans ver. Dönem dönem hepimiz kötü düşünüp sonra iyileri görebiliyoruz. Bir insana sans vermen seni küçük düşürmez. Tabi sır verme sır zatn kimseye vsrlmwz bunu öğrendim. Ama sans ver. İnsanlar belli noktalarda kesinlikle deiişir

Diyelim ki bir yılanın deliğinden sokuldunuz, o deliğe tekrar sizi sokabileceği kadar yakınlaşır mısınız?

Demek istediğim elti adayiniza onceki yaptıklarından dolayı bilenmeyin ama sizi tekrar uzebilecegi kadar da yakinlasmayin...

Mesafeni koru. İnsanlar değişmez, kesin kafasında kurduğu bi planı vardır.
Kaynını sana karşı doldurup küstürmüş kendisi suçlu olmamak için sana yakin davranıyo. Böyle insanlardan herşey beklenir. Ne değişmiş 1 yıldır acaba. Düğünü yaklaştıysa ondandır çıkarcı biri demek ki

değişmez rol yapıyordur
aynısının kv durumunu yasıyorum ve asla guvenmıyorum

Değişebilir yada farkına varabilir hatasının, arkadaşlıgınıza bir şans verebilirsiniz ama tüm arkadaşlık ve aile ilişkilerinde seviye önemli bana göre, vıck vıck ilişkilerde her zaman sorun çıkar emin ol...

Ben kötü bir niyet taşıdığını sanmıyorum aranıza soğukluk girmesini istemiyor. Sınırınızı koruyarak samimiyet kurabilirsiniz sonuçta elti. Evlendikten sonra değişip değişmediğine bakarsın.

Işte malesef benim orta yolum yok ya çok iyiyimdir ya iyi degilimdir. Ya çok guvenirim ya hic güvenmem. Davranişlari şu şekilde yerine gore iyi benimle. Mesela bazen surat asar ters konuşur baazen çok iyi konuşur aslinda belkide hep ayni olsa guvenecegim. Bu da bana cikar iliskisi oldugunu dusunduruyor. Hadi diyelim ki degisti peki kaynim neden okumsuz yonde degisti ?

Kesinlikle yaparim guvendigim insana yapmayacagim şey yok benim. En kotu yanım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…