- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Benim dikkatimi çeken aslinda eltimle aramda geçen şu konuşma oldu...
Ortak bir tanidigimizla arasi cok kotu ve bana dedikodusunu yapiyordu. Sonra bir baktim kanka olmuşlar sosyal medyada bebegimler askimlar falan. Bende sasirdim ve dedim ki x o kizi sevmedigini saniyordum...
Gelen cevap ya ne yapayim sıkılıyorum ( bu lafi menfaat iliskisi icinde oldugunu ve de insanlara bu gozle baktigini farkettirdi bana )
Tamam işte karakteri belliymiş. Böyle biriyle neden görüşmek isteyesiniz ki
Bu kız sinsinin teki demek ki. Kaynınızı dolduruyor da olabilir. Yakına taşınırlarsa taşınsınlar. Çok muhatap olmayın. En tırstığım insan tipi. Güvenilmez yüzünüze güler ama arkadan iş çevirme potansiyeli yüksek. sürekli diken üstünde olacağınıza az görüşün ve hiçbir sırrınızı paylaşmayın. Bir de onun yanında kesinlikle eşinizin ailesiyle ilgili olumsuz bir söylemde bulunmayın.
değişmez rol yapıyordurIyi geceler kizlar.
Insanlara çok çabuk guvenen biri degilimdir. Ama guvendigim zaman da tam guvenirim yani ondan darbe yesem de guvenmeye devam ederim.
Kolay kolay insanlara ısınamiyorum ama samimi oldummu da tam oluyorum.
Şimdi ufak bir ozet gecicem. 3 senelik evliyim esimle tanistigimda elti adayim vardi. Biz nisanlandik onlarda nişanlandilar. Ilk tanişmamiz şu sekilde oldu ;
Ben yanina gidip gayet guler bir yuzle merhabaa ben pinkk nasilsin dememle ve onun cok soguk bir sekilde ( ailede uzun zamandir var olmasindan kaynakli) merhaba demesiyle olmustu. Evlenene kadar turlu arkamdan konuşmalar , terslemeler , laf sokmalar , altin davalari , kaynimdan kiskanmalar vs bicok sey duydum ve yaşadim...
Ben evlendikten sonra bu durumlar azaldi ( bi ara ayrildilar kaynimla o ara biraz olgunlaşmiş )
Neyse gelelim konumuza son 1 senedir eltim bana karsi cok ama cok iyi. Dikkat çekecek şekilde..
Ilk başlangicimiz cok kotu oldugu icin guven sorunu yasiyorum acaba guvensem yanilirmiyim diye. Ne zaman ona karsi bir adim atsam birsey beni geri cekiyor ( 6.hissim kuvvetlidir )
O da yakinda evleniyor ve ben bu insan gercekten bana karsi samimi mi nerden anlayabilirim ?
Konunun basinda soyledigim gibi birine guvenirsem tam guvenirim hayal kirikligina ugramak istemiyorum..
Sizce insanlar degişrmi ?
Kesinlikle bir sans ver. Dönem dönem hepimiz kötü düşünüp sonra iyileri görebiliyoruz. Bir insana sans vermen seni küçük düşürmez. Tabi sır verme sır zatn kimseye vsrlmwz bunu öğrendim. Ama sans ver. İnsanlar belli noktalarda kesinlikle deiişir
Diyelim ki bir yılanın deliğinden sokuldunuz, o deliğe tekrar sizi sokabileceği kadar yakınlaşır mısınız?
Demek istediğim elti adayiniza onceki yaptıklarından dolayı bilenmeyin ama sizi tekrar uzebilecegi kadar da yakinlasmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?