- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Mesafeni koru. İnsanlar değişmez, kesin kafasında kurduğu bi planı vardır.
Kaynını sana karşı doldurup küstürmüş kendisi suçlu olmamak için sana yakin davranıyo. Böyle insanlardan herşey beklenir. Ne değişmiş 1 yıldır acaba. Düğünü yaklaştıysa ondandır çıkarcı biri demek ki
Değişmez beybi. Sakın güvenme ama bu demek değil ki sürekli onu tersle kötü davran. Sana iyi davranana o şekilde karşılık ver tabii ki ama öncesini de asla unutma
Insanlar degisir ..
Menfaatlerine gore.
Oyle bir degisir ki aklin sasar
Bugun canim dedigin yarin canini almak icin ugrasir
Ne olursa olsun mesafeni koruBen yinede dugunu gecene kadar samimi olmayi asla dusunmuyorum cunku olan bana oluyo biraz sicak davraniyorum bir bakiyorumki ev hediyesi televizyon mu alsak masa takimimi diye dusunmeye basliyorum. Iste malesef benim guvenim boyle. Guvendigim insana varimi yogumu veririm. Evlensinler hir davranislarina bakayim yine de samimi olmayi dusunmuyorum cunku cok yapiskan kac kere evimde kalmisligi var ve ben davet etmeden geliyor. Bunlar da dusunduruyor beni...
kaynınız bence eşine soğuk olduğunu anladığı için size ters yapabilir neden benim eşimle böle diye. Buda çok normal. Şimdi siz gerçekten o sans istiyorsa haraketleriyle siz ona bir sans verin. Bence pişman olmucaksınız. İyilik iyi düşünmek lazım her zaman. Vıcık olmaua gerek yok ama otur kalk gülün, birlikte bir şeyler yapın.Işte malesef benim orta yolum yok ya çok iyiyimdir ya iyi degilimdir. Ya çok guvenirim ya hic güvenmem. Davranişlari şu şekilde yerine gore iyi benimle. Mesela bazen surat asar ters konuşur baazen çok iyi konuşur aslinda belkide hep ayni olsa guvenecegim. Bu da bana cikar iliskisi oldugunu dusunduruyor. Hadi diyelim ki degisti peki kaynim neden okumsuz yonde degisti ?
Mesafeli ilişki. . Sırrını anlatmadan oturup kimseyi cekistirmeden bir araya gelindiğinde sadece havadan sudan konuşmalar yapacan...Iyi geceler kizlar.
Insanlara çok çabuk guvenen biri degilimdir. Ama guvendigim zaman da tam guvenirim yani ondan darbe yesem de guvenmeye devam ederim.
Kolay kolay insanlara ısınamiyorum ama samimi oldummu da tam oluyorum.
Şimdi ufak bir ozet gecicem. 3 senelik evliyim esimle tanistigimda elti adayim vardi. Biz nisanlandik onlarda nişanlandilar. Ilk tanişmamiz şu sekilde oldu ;
Ben yanina gidip gayet guler bir yuzle merhabaa ben pinkk nasilsin dememle ve onun cok soguk bir sekilde ( ailede uzun zamandir var olmasindan kaynakli) merhaba demesiyle olmustu. Evlenene kadar turlu arkamdan konuşmalar , terslemeler , laf sokmalar , altin davalari , kaynimdan kiskanmalar vs bicok sey duydum ve yaşadim...
Ben evlendikten sonra bu durumlar azaldi ( bi ara ayrildilar kaynimla o ara biraz olgunlaşmiş )
Neyse gelelim konumuza son 1 senedir eltim bana karsi cok ama cok iyi. Dikkat çekecek şekilde..
Ilk başlangicimiz cok kotu oldugu icin guven sorunu yasiyorum acaba guvensem yanilirmiyim diye. Ne zaman ona karsi bir adim atsam birsey beni geri cekiyor ( 6.hissim kuvvetlidir )
O da yakinda evleniyor ve ben bu insan gercekten bana karsi samimi mi nerden anlayabilirim ?
Konunun basinda soyledigim gibi birine guvenirsem tam guvenirim hayal kirikligina ugramak istemiyorum..
Sizce insanlar degişrmi ?
Mesafeli ilişki. . Sırrını anlatmadan oturup kimseyi cekistirmeden bir araya gelindiğinde sadece havadan sudan konuşmalar yapacan...
Kayn
kaynınız bence eşine soğuk olduğunu anladığı için size ters yapabilir neden benim eşimle böle diye. Buda çok normal. Şimdi siz gerçekten o sans istiyorsa haraketleriyle siz ona bir sans verin. Bence pişman olmucaksınız. İyilik iyi düşünmek lazım her zaman. Vıcık olmaua gerek yok ama otur kalk gülün, birlikte bir şeyler yapın.
İnsanlar değil ama dikirler değişebilir.
Size karşı olan fikirleri değişmiş olabilir ama dedikodu konusunda kesinlikle değişeceğini sanmıyorum. O huydur ve insan dedikoducuysa her türlü sevse de sevmese de yapmaya devam edecektir. Güvenmemekte haklısın.
Dedikodu , kucuk gorme , hor gorme , ezme , aileme laf soyleme , benim namusuma laf etme , arkamdan olmayacak laf etme , kiskanclik tripleri , kendini buyuk gormeye calisma ( 3 yas buyugum) en onemlisi de ben zenginim tripleri. Biraz da olsa torpuledi bundan 1 sene once hergun bir olay yaratiyordu. 1 senedir rahatim...
Bence şans vermeyin.arkadaş olsa anlaşamazsaniz bir daha görüşmezsiniz ama akrabalar hep görüşmek zorunda kalir.bir kavga ederseniz aile de karışabilir tartışma iyice buyur.bence soğuk ve kibar üslupla sorun yasamazsiniz
Güvenmek zorunda değilsiniz, samimi olmak zorundada değilsiniz, gerekmedikçe konuşmazsınız olur biter, yani adı üstünde elti sürekli arada denk gelince meraba meraba bukadar basit.
Yine de şans vermemelisiniz bence. Yada daha doğrusu güvenmeyin diyim :)
benim kuzenim de eltiniz gibi. diğer kuzenimden için düğünüm olsun bitsin, kim takar onu yeeaaa diyebilen karakterde birisi.. sonuç: muhatap alıp konuşmuyorum kendisiyle.... eltiniz de menfaati için yanaşıyor herkese demek ki... benden uzak Allaha yakın olsun der yoluma bakarım ben olsam..Benim dikkatimi çeken aslinda eltimle aramda geçen şu konuşma oldu...
Ortak bir tanidigimizla arasi cok kotu ve bana dedikodusunu yapiyordu. Sonra bir baktim kanka olmuşlar sosyal medyada bebegimler askimlar falan. Bende sasirdim ve dedim ki x o kizi sevmedigini saniyordum...
Gelen cevap ya ne yapayim sıkılıyorum ( bu lafi menfaat iliskisi icinde oldugunu ve de insanlara bu gozle baktigini farkettirdi bana )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?