- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Olaganustuhal
Aşık olduğumu hayır ama hoşlandığımı biliyordu.
Peki. İstediğim cevapları arka arkaya vermişsin.Neden? Ben hiç aşık olmamıştım,evlendiğimde bile...şimdi uzaktan uzağa bakmak zor ve o kadın gerçekten haketmiyor.ağzı iyi laf yapan biri sadece ve minicik etekler, bacaklarını ayırarak oturmalar vs vs böyle tavladı yani
Gerçekten şu şekilde tavlanan bir adamsa, bir şeyler yaşamak istediğinden emin misin? Ve böyle bir kadına neden duygularını açıyorsun. Küçük de değilsin 33 yaşındasın.
Adam bu şekilde bir ilişki arıyor olabilir. Evlenip boşanmış iki de çocuğu olan bir adam bu. Aptal değildir.
Nasıl yapacaksın bunu? Adamla kadının arasındaki ilişkinin doğasını anladığından emin misin? Senin saf bir şekilde kullanma olarak gördüğün ilişki son derece net olabilir.Ya asıl sorumu soramadım aslında ben bu adamla ilgilenirsem o kadından sıyırabilirim diye düşünüyorum.sizce bunu yapmalı mıyım?
Hayır yapmamalısın. Bu ilişki senin boyunu aşar gibi duruyor buradan. Sen çiçekler böcekler istiyorsun ama adamın derdi o değil, haberin olsun.
Ayrıca kadının adamı kullandığından nasıl bu kadar emin oluyorsun?
Ben bugüne hiç sadece memesini bacağını açarak bir adamı kendine aşık eden kadın görmedim. Aralarındaki ilişkinin doğasını sen yanlış olabilir misin?