İnsanlar mı garip ben mi

Aşığım diyorum aşıkkk
Baslarim askina. Her asik olan 7/24 karsisindakini dikizlemeye hak mi kazaniyor? Insanlarin ozel alanlari icerisine giriyorsun, isgal etmisissin ozel alanlarini. Hala farkinda degilsin, bi tutturmussun, asigim asik. Cok da matah bi askin varmis gibi.

:))) sen aşk olduğundan ilişkileri olduğundan nasıl bu kadar eminsin ben onu çözemedim henüz.kesin beraberler diyosun yani ya beraberlersr ben zaten önüme bakarım ama henüz değiller
Kusura bakma ama biri 38 diğeri 46 yaşında başlarından evlilik geçmiş iki insanın bu kadar cilveleşip de sevişmemesi benim için düşük bir ihtimal.

İyi de senin fikrini soran yok ki? İzin vermek ne demek? Sana mı soracak adam?
Sen o adamın hiçbir şeyi değilsin.
Ne demiş Nazım? "Sen elmayı seviyorsun diye, elma da seni sevmek zorunda mı?"
Adam tercihini yapmış, yanlış tercihse de bedelini ödeyecek. İnan sevdiği adamı karısından, sevgilisinden ayırmaya çalışan bütün 2 numaralar, 1 numaraların adama "layık" olmadığını düşünür.
Kendini cidden o konuma mı sokmak istiyorsun.
Eğer kadın senin dediğin gibi biri ise zaten ilişki er geç bitecek, hala seviyorsan istiyorsan duruma bakarsın.
Ama şu an kadının adama göre olmadığını bir tek sen düşünüyorsun ki bu senin vereceğin bir karar değil.
Tamam bunları boşver sorum şu henüz ilişkileri başlamadan ben sence bu adama koyduğum mesafeyi kaldırmalı mıyım? Çünkü adam benim koyduğum mesafeden sonra gitti aslında benim dibimdeydi sürekli.e kadınla ilgilenince haliyle ben daha çok mesafe koydum.tek yapacağım sıcak davranmak olacak yeniden.gelirse gelir gelmezse zaten ne yapayım mutlu olsunlar der çekilirim.o kadın da 38 yaşında olgun biri onun da mutluluğa hakkı var elbet.
Sence bu adam gelmesine değer mi? Yoksa ben uzak tavrından vazgeçmemeli miyim?

Aşk olayları her zaman dış görünüşe bakmaz ki :)
Bazen ne güzel kadınların yanında vasat tipte erkekler olabiliyor . Belki de gerçekten o kadından hoşlanmıştır ? Herkesin zevki yeşil göz manken gibi kadınlar olmuyor . Bence yoluna bak hiç umursama .

Tamam bunları boşver sorum şu henüz ilişkileri başlamadan ben sence bu adama koyduğum mesafeyi kaldırmalı mıyım? Çünkü adam benim koyduğum mesafeden sonra gitti aslında benim dibimdeydi sürekli.e kadınla ilgilenince haliyle ben daha çok mesafe koydum.tek yapacağım sıcak davranmak olacak yeniden.gelirse gelir gelmezse zaten ne yapayım mutlu olsunlar der çekilirim.o kadın da 38 yaşında olgun biri onun da mutluluğa hakkı var elbet.
Sence bu adam gelmesine değer mi? Yoksa ben uzak tavrından vazgeçmemeli miyim?
Hah işte anlaşamadığımız nokta bu.
Ben başkasına ilgi gösteren adama ilgi göstermem. O yüzden de soruna cevap vermiyorum ısrarla. Sen adama mesafe koymuşsun adam da başkasına gidince adı aşk olmuş bana kalırsa.

Bazen ne güzel kadınların yanında vasat tipte erkekler olabiliyor . Belki de gerçekten o kadından hoşlanmıştır ? Herkesin zevki yeşil göz manken gibi kadınlar olmuyor . Bence yoluna bak hiç umursama .
Hic iste. Belki adam karagozlu seviyor. :KK70:

Hah işte anlaşamadığımız nokta bu.
Ben başkasına ilgi gösteren adama ilgi göstermem. O yüzden de soruna cevap vermiyorum ısrarla. Sen adama mesafe koymuşsun adam da başkasına gidince adı aşk olmuş bana kalırsa.
Tamam bende göstermiyorum şu anda zaten.son derece mesafeliyim.yani mesafeni sürdür diyorsun özetle ha bi de onlar beraber diyorsun ki sevişiyorlar: ) teşekkürler yorumların için

Gece gece iyi aksiyondu yalniz. Kahkaha attik, deşarj olduk. Yarin yine boyle eglenceli konular gormek umidiyle, gidip yatayim bari. Hadi bakalim, dinimiz amin. Hoppa

33 yaşında boşanmış bir kadınım.yeşil gözlü beyaz tenli 170 boyu olan manken gibi bir hatunum.kendimi övmek için yazmıyorum olayla ilintili.
Hoşlandığım adam 46 yaşında iki çocuğu olan bir adam.ben biraz soğuk biriyim kabul ediyorum fakat bu adama çok sıcak davrandım çünkü ilk gördüğüm andan beri aşığım...hem de ilk defa...
Şimdi soruna gelelim bu adam başkasıyla ilgileniyor.daha doğrusu ben bi dönem uzak duyduğumda adamdan bu hatun tavladı.ama kadının zerre umurunda değil sadece onu kullanıyor.adam farkında değil tabi.ben o kadın yakın arkadaşım olduğu için biliyorum ve ben bu adama çok aşığım...
Sizce ne yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız?

soruyu ciddi mi sordunuz bilmiyorum ama.. çekilirdik aradan tabi ki!
bir kadın güzel diye herkes aşık olacak değil neticede. sevgilisi olan kadın kullanıyor ya da kullanmıyor onu, koca adam neyin ne olduğunun farkındadır elbet, üstelik adam da muhtemelen o kadına aşık. bitti. kim kullanıyor kim kullandırıyor arkadaşınız da olsanız bilemezsiniz bilseniz de sizi bağlamaz bu noktada...
üstelik de arkadaşınız kadın, onları ayırıp ya da kendiliğinden ayrılsalar adamla beraber olmayı mı düşünüyorsunuz ciddi ciddi? arkadaşınıza yanlış yaparsınız da demiyorum, sizin nasıl mideniz kaldıracak onu merak ediyorum..
bu noktadan sonra ne yapabilirsiniz ki zaten.. ilk defa aşık oldunuz diye zorla alacak değilsiniz. inanmazsınız hayat böyle bir şey insanın her istediği olmuyor :KK51:

Tamam bende göstermiyorum şu anda zaten.son derece mesafeliyim.yani mesafeni sürdür diyorsun özetle ha bi de onlar beraber diyorsun ki sevişiyorlar: ) teşekkürler yorumların için
Rica ederim. Yani adamın bi tarafına sayaç takmadıysan cidden çok emin olma ilişkileri olmadığından, onu diyorum.

Ya yeşil gözlüyüm beni tercih etmeli diye söylemedim.yanlış anlaşılmasın elbette nu işler tipe bakmaz

soruyu ciddi mi sordunuz bilmiyorum ama.. çekilirdik aradan tabi ki!
bir kadın güzel diye herkes aşık olacak değil neticede. sevgilisi olan kadın kullanıyor ya da kullanmıyor onu, koca adam neyin ne olduğunun farkındadır elbet, üstelik adam da muhtemelen o kadına aşık. bitti. kim kullanıyor kim kullandırıyor arkadaşınız da olsanız bilemezsiniz bilseniz de sizi bağlamaz bu noktada...
üstelik de arkadaşınız kadın, onları ayırıp ya da kendiliğinden ayrılsalar adamla beraber olmayı mı düşünüyorsunuz ciddi ciddi? arkadaşınıza yanlış yaparsınız da demiyorum, sizin nasıl mideniz kaldıracak onu merak ediyorum..
bu noktadan sonra ne yapabilirsiniz ki zaten.. ilk defa aşık oldunuz diye zorla alacak değilsiniz. inanmazsınız hayat böyle bir şey insanın her istediği olmuyor :KK51:
Ya ama adam benimle ilgileniyordu araya ben soğukken kadın girdi ve birlikte değiller eminim

Back
X