insanlar moralimi bozuyor

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.902
82.700
798
Ben 2 aralıkta 83 kiloyla diyete başladım boyun 170 şuan 73 kiloyum ve herkes bu kadar hızlı kilo vermen olmadı diyor hemen alıcaksın diyor ama ben istediğimide yedim ama az olmak şartıyla hatta bi keresinde 6 baklava yedim sonra çok üzüldüm o ayrı bi konu neyse işte böyle üzülüyorum insanlar böyle söyleyince gercekten doğrumu diyorlar sizce

Spor yapıyorsanız sıkıntı yok, vucünuzu sıkalaştıran egzersizler yapınız.

Kimin söylediğine bağlı. Niye hemen herkesi toptan yaftalayalım ki?
İyiliğini düşünen insan vardır, iyiliğini düşünmeyen insan vardır. Onu sen bilcen.

bogurtlenkusu .!.:
Kimin söylediğine bağlı. Niye hemen herkesi toptan yaftalayalım ki?
İyiliğini düşünen insan vardır, iyiliğini düşünmeyen insan vardır. Onu sen bilcen.
Orası öyle ama ne bileyim sonucta ben üzülüyorum beni niye üzmek istesinler anlamıyorum

1.5 ayda 10 kilo çok değil bence bulunduğun kilo için.
Zaten ilk 3-4 kilosu ödemdir.
Bence kıskandıkları için yapıyorlar, biliyorsun insanları.
Hiç moralini bozma aynen devam et.

Teşekkürler rinMavix, post: 38921167, member: 474384"]1.5 ayda 10 kilo çok değil bence bulunduğun kilo için.
[/QUOTE]
Teşekkurler cnm

Gençken vermek kolay ama yaşlıysan zor link verirmisin diyet günlüğünü
Teşekkürler rinMavix, post: 38921167, member: 474384"]1.5 ayda 10 kilo çok değil bence bulunduğun kilo için.
Teşekkurler cnm[/QUOTE]

Ben 2 aralıkta 83 kiloyla diyete başladım boyun 170 şuan 73 kiloyum ve herkes bu kadar hızlı kilo vermen olmadı diyor hemen alıcaksın diyor ama ben istediğimide yedim ama az olmak şartıyla hatta bi keresinde 6 baklava yedim sonra çok üzüldüm o ayrı bi konu neyse işte böyle üzülüyorum insanlar böyle söyleyince gercekten doğrumu diyorlar sizce
Kilonuz fazla olduğu için suyla beraber kaybettiğinizden fazladır.Siz insanları takmayın kilo verme bi ara duracaktır.(moralinizi bozmayın durunca aynı diyete devam) O zaman kına gönderirsiniz kıskançlara :KK70:

OTE="ema1, post: 38921330, member: 158459"]Gençken vermek kolay ama yaşlıysan zor link verirmisin diyet günlüğünü
Teşekkurler cnm[/QUOTE][/QUOTE]
Hic anlamıyorum
Gençken vermek kolay ama yaşlıysan zor link verirmisin diyet günlüğünü
Teşekkurler cnm
[/QUOTE]
Hiç beceremiyorum ama diyet günlükleri listesinde varım

Back
X