- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ayyyyy çok güldüm buna. Bayıldım hatta. Baştaki yazıyı okurken aha bi yalancı daha çıktı meydana bizim bitane bebegimiz var herşeye yetisemiyorum temizlik yapsam kendime bakamıyorum kendime baksam temizlik kaliyo yada hepsine yetissem çok yorgun ve sinirli oluyorum diyodum ki sonunu okudum ve ayyyy herkes aynıymış dedim. Bi arkadaşım ikizleri var ve öyle abartiyo ki ona inanmıyorum ve sizi de öyle yalan soyluyo zannettim :) kızın ikizleri var ve kimseden yardım almıyorum temizligimi de işlerimi de yemeğimi de kendim yapıyorum ve bebeklerime de kendim bakıyorum kv yada annemden yardım almıyorum diyodu halbuki kv si karşı dairesinde oturuyo annesi de karşı binasında. Bi benmi yetisemiyorum yada yorgun oluyorum diye dusunuyodum gerçekleri görene kadar :)çalışıyorum, evliyim iki küçük çocuğum var.
süper anneyim.
yemek de yapıyorum temizlik de.
her şeyimiz tıkırında.
müthiş sosyaliz, haftasonları arkadaşlarla buluşuruz. arada eşimle kısa kaçamaklar yaparız..
mutlaka birbirimize zaman ayırırız.
özel hayatımız mükemmel..
demek isterdim :)
başlıyorum..
çalışıyorum, evliyim, iki küçük çocuğum var.
süper falan değilim.
ev her zaman tertemiz değil.
yemek düzenimiz çocuklar için mecburen dengeli olmak zorunda.
bazen ıvır zıvır yemek istiyorum.. geçiştirmek istiyorum olmuyor.
asosyal olduk.. en büyük sosyalliğimiz kayınvalideye gitmek. bi de arada avmye gidip pişman olmak.
eşimle birbirimize zaman ayırmayalı çok uzun zaman oldu.
kimseye çocukları bırakamadık bugüne kadar. sinema tiyatro hayal..
özel hayatımız da çocuklar uyusun diye gözlerinin içine bakıyoruz.
uykusuzluktan yaşlandım :))
Ben artık yetişebildiğimi yapıp, gerisini umursamamaya çalışıyorum. Canımıza yazık. Umarım biz de birgün her şeye yetişmek derdinden kurtuluruz.Yazdıklarınız beni çok etkiledi çünkü çok benzeriz. Kendime bile zor vakit ayırıyorken sürekli ailelerin beklentisi bir de üstüne arkadaşın yok bilmem ne kv nin laf atması sinirime dokunuyor. Kendisi akşama kadar boş, bense kaç yıllık dostlarımla senede bir kaç kez anca görüşebiliyorum, genelde whats uptan konuşuruz , telefona bile vaktimiz olmayabiliyor. Ama ben ona göre "asosyalim. " Eski zaman hanımları gibi evimde çaylı börekli misafirler ağırlamadığım için....
Ben de sürekli hastalanıyor, alerjiler egzama, ibs bir sürü sıkıntı yaşıyorum. Çalışan kadın olmanın yükü bu kadar ağırken bir de herkes üstüne geliyor ya insanın...
Yaa tam kıskanıyordum :))çalışıyorum, evliyim iki küçük çocuğum var.
süper anneyim.
yemek de yapıyorum temizlik de.
her şeyimiz tıkırında.
müthiş sosyaliz, haftasonları arkadaşlarla buluşuruz. arada eşimle kısa kaçamaklar yaparız..
mutlaka birbirimize zaman ayırırız.
özel hayatımız mükemmel..
demek isterdim :)
başlıyorum..
çalışıyorum, evliyim, iki küçük çocuğum var.
süper falan değilim.
ev her zaman tertemiz değil.
yemek düzenimiz çocuklar için mecburen dengeli olmak zorunda.
bazen ıvır zıvır yemek istiyorum.. geçiştirmek istiyorum olmuyor.
asosyal olduk.. en büyük sosyalliğimiz kayınvalideye gitmek. bi de arada avmye gidip pişman olmak.
eşimle birbirimize zaman ayırmayalı çok uzun zaman oldu.
kimseye çocukları bırakamadık bugüne kadar. sinema tiyatro hayal..
özel hayatımız da çocuklar uyusun diye gözlerinin içine bakıyoruz.
uykusuzluktan yaşlandım :))
Ben artık yetişebildiğimi yapıp, gerisini umursamamaya çalışıyorum. Canımıza yazık. Umarım biz de birgün her şeye yetişmek derdinden kurtuluruz.
Hepimize bol sabır
Ayyyyy çok güldüm buna. Bayıldım hatta. Baştaki yazıyı okurken aha bi yalancı daha çıktı meydana bizim bitane bebegimiz var herşeye yetisemiyorum temizlik yapsam kendime bakamıyorum kendime baksam temizlik kaliyo yada hepsine yetissem çok yorgun ve sinirli oluyorum diyodum ki sonunu okudum ve ayyyy herkes aynıymış dedim. Bi arkadaşım ikizleri var ve öyle abartiyo ki ona inanmıyorum ve sizi de öyle yalan soyluyo zannettim :) kızın ikizleri var ve kimseden yardım almıyorum temizligimi de işlerimi de yemeğimi de kendim yapıyorum ve bebeklerime de kendim bakıyorum kv yada annemden yardım almıyorum diyodu halbuki kv si karşı dairesinde oturuyo annesi de karşı binasında. Bi benmi yetisemiyorum yada yorgun oluyorum diye dusunuyodum gerçekleri görene kadar :)
Canım biseyleri bilmeden yalan dicek halim yok tabiki elestirmissin beni ama. Ben kendinden dert yaninca anlatmaya başladı millete hava atiyodu başlarda çocuğuma şöyle bakiyom böyle işlerimi yapiyom diye ben lohusa depresyonundayim galiba hiç bi ise yetisemiyorum diye anlatırken anlattı bende oyleydim kv başlarda yardım etmese halim harapti. Yemek falan hiç yapmadım onlarda yedik sende annenden yardım al çekinme biz 1 yasimiza girdik hala yardım alıyoruz çocuklu evde herşey olur diye anlatıyorduYalnız moral bozmak gibi olmasın ama bazı insanlar -önceliklendirmelerini düzgün yaparak ve bazı şeylere de bile isteye "yetişmeyerek" yalancı dediğin arkadaşın gibi yaşayabiliyorlaryani KVsinin karşıda olması bir anlam ifade etmiyor, kız belki de çok enerjik, nereden bileceksin ki? İki kere yalancı ithamı, sizin biraz da bilinçaltınızı seriyor gözler önüne. Bazı insanlar abartır evet ama birçokları da siz ne dersiniz deyin enerjiktirler Biraz da bünye ile alakalı.
O yüzden kıskanmak yerine bence bünyeyi kuvvetlendiren gıdalarla beslenmek ve programlı yaşamanın planlarını yapmak daha iyi olabilir sizin için. Aksi takdirde ona yalan buna dolan diye diye bakarsınız millet 10 parmağında 10 marifet geliştirmiş, ama siz yayan kalmışsınız... kendinize odaklanın, başkasına değil
Canım biseyleri bilmeden yalan dicek halim yok tabiki elestirmissin beni ama. Ben kendinden dert yaninca anlatmaya başladı millete hava atiyodu başlarda çocuğuma şöyle bakiyom böyle işlerimi yapiyom diye ben lohusa depresyonundayim galiba hiç bi ise yetisemiyorum diye anlatırken anlattı bende oyleydim kv başlarda yardım etmese halim harapti. Yemek falan hiç yapmadım onlarda yedik sende annenden yardım al çekinme biz 1 yasimiza girdik hala yardım alıyoruz çocuklu evde herşey olur diye anlatıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?