Insanlar bastan beri ikiyizlulerdi. Siz yeni farketmissiniz galiba. Hep oylelerdi ve oyle de kalacaklar.Epey zamandır tanıdığım bir arkadas var bu zamana içinde kaynastik.Bana birini kotuluyordu şikayet ediyordy.Duydum ki iki gün sonra evine yemeğe gidecekmis.Nasıl okuyor böyle ya inanın artık başım midem her yanım bulanıyor. Kime nasıl güvenceğim.Yalnız kalmak daha mı iyi ki ...Ama Gurbette yim işte
Arkadaşlık yapıcam belki ama mesafeli olacağım sırtımı derdimi vermeyeceğim demek ..Malzeme de tabiki ...Havadan sudanBaskasinin arkasindan konusan senin de arkandan konuşur.Bana da eskiden tuhaf gelirdi boyle şeyler ama artik normal geliyor alıştım yani.
Ortam gereği bir arada olacağım belki de ama muhabbet havadan sudan geçecek .Malzeme veremem gerekiyorİlk defa mı karşılaşıyorsunuz bu tür insanlarla.
Aslında o kadar çoklar ki..
İyi ki farketmişsiniz..
Peki böyle bir arkadaşınız olsa tavrınız duruşunuz nasıl olurBana garip gelmedi, olağan.
Evet erken fark ettiğim iyi oldu çok şükür .İlk defa karşılaşmadım derin bir tecrübem var aslında her defasında iyi niyetle başlıyorum .En azindan temkinli olacağım.İlk defa mı karşılaşıyorsunuz bu tür insanlarla.
Aslında o kadar çoklar ki..
İyi ki farketmişsiniz..
Aynen yüzüne vurudurm aa yemeğe gitmişsin nasıl geçti neler yapmış bak o kadar da laf ediyodun kız seni yemeğe çağırmış falan derdimPeki böyle bir arkadaşınız olsa tavrınız duruşunuz nasıl olur
Evet erken fark ettiğim iyi oldu çok şükür .İlk defa karşılaşmadım derin bir tecrübem var aslında her defasında iyi niyetle başlıyorum .En azindan temkinli olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?