insanlar ne ara bu kadar iki yüzlü oldu

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Epey zamandır tanıdığım bir arkadas var bu zamana içinde kaynastik.Bana birini kotuluyordu şikayet ediyordy.Duydum ki iki gün sonra evine yemeğe gidecekmis.Nasıl okuyor böyle ya inanın artık başım midem her yanım bulanıyor. Kime nasıl güvenceğim.Yalnız kalmak daha mı iyi ki ...Ama Gurbette yim işte

Epey zamandır tanıdığım bir arkadas var bu zamana içinde kaynastik.Bana birini kotuluyordu şikayet ediyordy.Duydum ki iki gün sonra evine yemeğe gidecekmis.Nasıl okuyor böyle ya inanın artık başım midem her yanım bulanıyor. Kime nasıl güvenceğim.Yalnız kalmak daha mı iyi ki ...Ama Gurbette yim işte
Insanlar bastan beri ikiyizlulerdi. Siz yeni farketmissiniz galiba. Hep oylelerdi ve oyle de kalacaklar.

Başlığa istinaden hep öyle bu insan dediğimiz.Onu o kadar iyi tanımasa kötüleyecek materyali bulamazdı zaten :KK66:
Gurbet olunca yalnız kalınmıyor mu ?ya da farkı ne? Oradaki de insan, buradaki de,
Hep derim yalnızlık candır ,kendi kendine yetmeyi öğrendikten sonra dünya çok daha yaşanır bir yer oluyor.

İlk defa mı karşılaşıyorsunuz bu tür insanlarla.
Aslında o kadar çoklar ki..
İyi ki farketmişsiniz..

Baskasinin arkasindan konusan senin de arkandan konuşur.Bana da eskiden tuhaf gelirdi boyle şeyler ama artik normal geliyor alıştım yani.

Baskasinin arkasindan konusan senin de arkandan konuşur.Bana da eskiden tuhaf gelirdi boyle şeyler ama artik normal geliyor alıştım yani.
Arkadaşlık yapıcam belki ama mesafeli olacağım sırtımı derdimi vermeyeceğim demek ..Malzeme de tabiki ...Havadan sudan

Herkesi kendimiz gibi zannedince farkedilmiyorlar. Ama çoklar...
Hem ikiyuzluler, hem de haklilar... Bu da ayrı bir beceri.
Yalnız takiliyorum genelde bikac arkadaş yetiyor. Seviyorum yalnızlığı. Cocuklarimla zaten vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. Kimseye hal hatirdan başkasını anlatmiyorum, kimsenin dedikodusu dinlemiyorum ve rahatım huzurluyum...

İlk defa mı karşılaşıyorsunuz bu tür insanlarla.
Aslında o kadar çoklar ki..
İyi ki farketmişsiniz..
Evet erken fark ettiğim iyi oldu çok şükür .İlk defa karşılaşmadım derin bir tecrübem var aslında her defasında iyi niyetle başlıyorum .En azindan temkinli olacağım.

İnsanların çoğu böyle maalesef...
Laf getiren, laf da götürür.
Sırrını verme, merhaba merhaba.

Ekmeğini suyunu o vermiyor nasılsa, sav gitsin başından.
Herkesin çevresinde vardır bunlardan... Birini ayıkladın işte.

İnsanların ilk söylediklerine değil,
Son yaptıklarına bakacaksın,
Başta herkes iyidir...
Sonradan çıkar neyin ne olduğu.
İki yüzlüler hep vardı hep var olacaklar.

"Artık iki yüzlüleri sevmeye başladım. Çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar görmeye başladım."
Mehmet Akif Ersoy

bu gayet normal bir durum ki. hangimiz adamına göre muamele yapmıyoruz

Back
X