Insanlar ne ara bu kadar kötü oldu?

Herkese sevmesen de merhaba de bence biraz sohbet et. Bazen İnan sevmediğin kişiler bazı durumlarda arkanda duruyorlar. Bundan önceki iş yerimde sevmediğim bir kız vardı arada sohbet ederdim yine. Bir sabah çocuğumu bırakmak için geç kaldım, koordinatörüm demiş ki tutanak tutacağım. İşte o sevmediğim kız koordinatörümün tutanak tutmasını engellemiş:))

Bu arkadas da biraz ona getirmek istedi sanirim. Iyi sandigin kotu, kotu sandigin iyi aslinda gibi.

Hayrete düşecek pek bir şey yok aslında, her yerde dönen muhabbetler.
Tabii ki yüzümüze gülüp arkamızdan konuşanlar var, dedikodudan uzak duranlar da var.
İşyerimiz de böyle, apartmanımız da böyle, katıldığımız x etkinliği de.
Bunu dert edersek hiçbir yerde huzur bulamayız.

Sizin sevmediklerinize selam vermemeniz de garip bence.
Yüzüne gülüp arkasından konuşmak çirkin onu zaten yapmayalım da sevmedim diye yüzüne bakmamak da hoş değil.

Hepimizin bildigi seyler aslinda. Biz aslinda farkli odalarda calisiyorduk. Benim odam tadilata girince bunlarin yanina gectim ve iyice sahit oldum her seye. Ozellikle arkasindan salladiklarina karsi telefon konusmalarina vs.

Ben sevmediklerime selam vermiyorum. Kendime ihanet etmis gibi hissediyorum. Bana hakaret etmis, asagilamis insana selamim bile cok diye dusunuyorum.

İs ortamının yapısı ile alakalı bu. Heryer tabiki boyle değil

Ben birlikte çıktığınız arkadaşınızı biraz sıkıntılı buldum. Bu modelin aynısından bende de var çünkü. Onun size taşıdığı laflara körü körüne inanmayın derim. Sizden kimlerin hoşlanmadığını az çok sezersiniz, hiç beklemediğiniz insanların sizi sevmediğini vs söylüyorsa bunları sizi huzursuz etmek için kendi uyduruyor olabilir. Özellikle de her ortama uyum sağlayan, herkesle arası iyi gibi görünen biriyse temkinli olun bence.

Onunla alakali kafam cok karisik. Bir taraftan beni onemseyen, cesaretlendiren, destekleyen biri. Diger taraftan kabullenemedigim bu ve bazi huylari var. Ne oldugunu ya da nerede durmasi gerektigini kestiremiyorum.

Bugun mesela alakasiz bir sekilde sen bana hayransin gibi bur sey soyledi. Ben kahve ismarladigimda, yiyecek bir seyler paylastigimda bana ne kadar deger veriyorsun gibi seyler soyluyordu.

buradan sunu anladim, ben cok fazla ileri gittim, daha mesafeli durmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…