- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
çekyat ve baza varsa alırız dedilerspot mağazaları ne alıyorlarmış merak ettim şimdi
Neden 1+1 peki 3+1 olma şansı hiç mi yok ?
Sahi letgo da rağbet görür bence ama orada da ölücü çok fiyatı kırdıkça kırmaya çalışıyorlarlet go ya, facebookta bit pazarı grupları var oralara koy
İki ucumisafirimiz yok
akrabamız yok
çocuğumuz yok
herkesten uzakta oturuyoruz.
3+1 temizliği, büyükşehirde kirası altından kalkabileceğimiz bişey değildi.
şu an 3+1 de 600 tl ye otururken ankarada tutulan 1+1 750 tl kirası
bide dalga geçip alcam deyip almayanları varSahi letgo da rağbet görür bence ama orada da ölücü çok fiyatı kırdıkça kırmaya çalışıyorlar
Belediyeye danissaniz, mutlaka ihtiyaci olan vardir.
let go ya, facebookta bit pazarı grupları var oralara koy
tuhaf geldi bu tavırları
benim gördüğüm spotcularda buzdolabı çamaşır makinesi zigon sehpa herşey bulunuyor
Bir fakir bulup ona verin bari hayra girmiş olursunuz.
Burda satsan ?
Sahibindene de koyabilirsin
Spot mağazalarını boşverin. İnternete ikinci el eşya satışı yazın yaşadığınız ille birlikte. Çağırın bir tanesini. Gelsin baksın bir fiyat versin. Ben öyle yapmıştım. Elbette ederinden çok ucuza gidiyor ama en azından çöpe gitmiyor.Çok üzgünüm...
Ben taşınıyorum arkadaşlar. 3+1 de oturuyordum. Eşimle 1+1 ev tuttuk başka şehirde. Bazı eşyalarımızı ayırdık.
Kalan eşyalarımı da spot ya da 2. ele vereyim dedim. yine 1+1 i doldurabilecek eşyam var şu an evde.
Gittim ikinci el mağazalarına.
Beyaz eşya almıyolarmış, halı almıyolarmış, çekyat değilse kanepe almıyorlamış, gardırop almıyolarmış, yatak baza değilse almıyorlamış.
bana eşyaları çöpe attırmamı önerdiler.
(eşyalar 3.5 senelik bu arada)
çöpe attırmak için de 200 tl istediler...
öyle bir dalga geçer gibi konuştular ki sinirim bozuldu.
o eşyaları almak için kaç ay taksitler ödediğimiz ne sıkıntılar çektiğimiz geldi aklıma çöpe at diyince.
parasında değilim, çevremdeki herkese teklif ettim kimsenin ihtiyacı yokmuş.
napıcam ben bu kadar eşyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?