İnsanlar ne kadar kötü olmuş... :(

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Güncel: eşyalarımı belediyeye verecektim ama gelip almadilar. Ben de 2 ogrenciye cok cuzi bir fiyata verdim arkadaslar. Herkese yorumları icin Teşekkürler. ..

Çok üzgünüm...
Ben taşınıyorum arkadaşlar. 3+1 de oturuyordum. Eşimle 1+1 ev tuttuk başka şehirde. Bazı eşyalarımızı ayırdık.
Kalan eşyalarımı da spot ya da 2. ele vereyim dedim. yine 1+1 i doldurabilecek eşyam var şu an evde.

Gittim ikinci el mağazalarına.
Beyaz eşya almıyolarmış, halı almıyolarmış, çekyat değilse kanepe almıyorlamış, gardırop almıyolarmış, yatak baza değilse almıyorlamış.
bana eşyaları çöpe attırmamı önerdiler.

(eşyalar 3.5 senelik bu arada)
çöpe attırmak için de 200 tl istediler...

öyle bir dalga geçer gibi konuştular ki sinirim bozuldu.
o eşyaları almak için kaç ay taksitler ödediğimiz ne sıkıntılar çektiğimiz geldi aklıma çöpe at diyince.

parasında değilim, çevremdeki herkese teklif ettim kimsenin ihtiyacı yokmuş.
napıcam ben bu kadar eşyayı

Son düzenleme:
Belediyeye danissaniz, mutlaka ihtiyaci olan vardir.

zamanım çok kısıtlı 14 ağustosta çıkmam gerek
ama yine de bulamazsam verecek bi tanıdık öyle yapıcam

let go ya, facebookta bit pazarı grupları var oralara koy

evde yalnızım korkuyorum açıkçası biraz
şimdi olmayacak insanlar eve girip çıkıcak eşya bakmak için
eşim olsaydı bu çok mantıklı aslında.
bu şehire ait bit pazarı diye facebook grubu bile var her şey satılıyo.

tuhaf geldi bu tavırları
benim gördüğüm spotcularda buzdolabı çamaşır makinesi zigon sehpa herşey bulunuyor

ben de içeri bi göz attım her şey var hem de çürük çarık
benim eşyalarım öyle süper markalı değil
ama eli yüzü düzgün
bulaşık makinem mesela Altus ama 4 programlı temiz arızasız bi makine
satılmıyo diyor.

Bir fakir bulup ona verin bari hayra girmiş olursunuz.

temizliğe gelen hanım var o set üstü ocağı alıcak
ama herkes istemez olmuş ya ben anlamadım :/

Burda satsan ?

Sahibindene de koyabilirsin

:)

O zaman Balıkesir merkezde kelepir eşya
1 alana 1 bedava :)

ya eşim de şimdi adamlar seni arıycak ya olmayacak biri eve girer de sana bişey yaparsa gibi korkulara kapıldı
bundan 1-2 sene önce olsa nolcak ki bişey olmaz derdim de nedense artık o kadar cesaretli değilim.

Oldugunuz ilde facebook gruplarinda atiyorum "istanbul üniversitesi 2.el esya vs vs" diye gruplar olur. Siz de oturdugunuz ildeki buvtarz facebook gruplarina üye olup oraya ilan verin. Alan biri cikacaktir muhakkak. Bir de sahibinden'e de ilan verin.

Yazık atmayın bosuna. Hic satamazsaniz da ihtiyaci olan insanlara verin

güya ben gidicektim spotçuya o da hımm tmm gelip alalım diycekti. eşyaların hepsine 200-250 tl verip alıp gidicekti
haha hayal dünyasında yaşamışım resmen

Spot mağazalarını boşverin. İnternete ikinci el eşya satışı yazın yaşadığınız ille birlikte. Çağırın bir tanesini. Gelsin baksın bir fiyat versin. Ben öyle yapmıştım. Elbette ederinden çok ucuza gidiyor ama en azından çöpe gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…