İnsanlar ne kadar kötü olmuş... :(

kimseyi bulamasaanız .en iyisi iki kişi tutup yolun sakin bir yerine koyun üzerinede ihyiyac sahibi alabilir yazın.

burda olsa en az yari parasina satarsin :) (ABD den bahsediyourm bu arada)
Turkiyede herkes sifir mbilya ister malum, alicisi olmayinca satamazsin tabi.
etrafindaki ogrenci tanidiklarina sat, birazdan makul fiyata satarsan alirlar hemen.
ben olsam alirdim bundan 5 sene once :)

Güle güle otur yeni evinde.eryaman güzeldir...arkadaşlar letgo demiş.bende ordan sattım hepsini.beyaz eşlarımı da hurdacıya tanesi 20 liradan verdim

ben ilk evlendiğimde 2. el aldım
sonra durumum biraz düzeldi orta kalite şeyler aldım

koltuklar alfemo mesela
bulaşık makinesi altus
halılar bellona
gardrop koçtaş
perdelerim taç ın ikinci eli hala 4.5 sene oldu işte şimdi değiştirdim

yani öyle ahım şahım değil
ama çöpe atılcak gibi eşyalar da değil
o kadar ihtiyaç sahibi varken neden çöpe atayım ya densiz densiz konuşup beni delirttiler :/

ya bi de ben de ölücüyüm de bunlar mezar soyguncusu çıktı
en son dedim para istemem sadece eşyaları taşısanız satabileceklerinizi alıp diğerlerini atsanız dedim ona da yok dediler
attırmak için 200 tl imiş

mesela halının biri şundan
bunu satamayız diyo
20 tl ye benden alıp 50 tl ye satamaz mı ya
benim zamanım yok internetten satamıyorum spotcu da mı satamaz yani

Eklentiler

• image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 162
Facebook ta ikinci el eşyaların satıldığı gruplar var, sa....n. com a da koyabilirsiniz ben yurt dışından gelen bebek arabami orada sattim, öğrenciler var ikinci el alan onlarin olduğu gruplar varsa ya da el ilani yapıştırabilirsiniz

Aa biz de 1. Etaptayız :) biz de büyük evde otursak keşke diyoruz. Taşınacak olsam belki alırdım.
:)

az insan az eşya benim için mutluluğun sırrı :)

az eşya ile de gerçekten rahatça yaşayabildiğini gördüğünde o kadar şaşırıyor ki insan
neden bu kadar eşyayı yük etmişim diyorsun
bak başımda dağlar kadar yük var şu an

eşim haftasonu gelecek
ben en iyisi bi ilan açayım
eşyaları cumartesi günü görüp alabilirsiniz diye mesaj koyayım
satılan olursa satılsın
satılmayanı da kızılaya bağışlarım

bu galiba iyi bir plan oldu

Bizde 3+1'den 2+1'e taşınacaz eşimin bekarlıktan kalan eşyalarını (koltuk tk,ütü,yatak odası vs) popüler satış sitesine koyduk 1,5 haftada satıldı. Hiç uğraşmayın spotçularla siz koyacaksınız çöpün Oraya onlar toplayacaklar sonra bu iş böyle

Söyleyen olmuştur ama sakın kıymayın eşyalara. İhtiyacı olan mutlaka vardır, sorun soruşturun. İhtiyacı olana yardım olarak verin bence.

Çok ilginç normalde spotçular eski yeni demeden herşeyi alır.

Ölücünün de ölücüsüymüş çöpçüyle anlaştılar mı ne?

Sosyal medyada üniversitelerin öğrenci sayfaları var orada gider bence.

ben de öyle bir tezgah kurduklarını düşünüyorum

ah salak ben bi de bunları satarız alana ayıp olmasın diye koltukları silip temizlettim halıları yıkattım kaldırdım

Can'ım öyle yapıyolar.bide ben İstanbul'da ev boşalttım ganimet gibi spotçu var hepsi ağız birliği yapmış gibi hurdacıya verin dedi.bi çift kişilik baza mesela bi ton parayken benim bazayı almadılar bile.hele bi tane spotçu eve geldi eşyalara baktı dalga geçti gitti...eşyaları hayrına verecek kimseyi bulamamıştım.en son çöpe atacaktım.

mezara koyup üstüme toprak attılar
şimdi gülüyorum da 5 senedir başıma gelen türlü felaketlerde ağlayıp sızlamamış beni resmen hüngür hüngür ağlatacaktı bu aşağılık tavırları

bedavaya alırız deseler verecek durumdaydım çünkü
bi de üstüne 200 tl taşıma istediler ya

Öğrenci evimi boşaltırken aynısı bende yaşadım. Satın alırken 1000tl masraf yaptığım sıfır odamın eşyalarına 150 tl anca veririm satılmıyor bunlar dedi. Aynı zamanda sosyal paylaşım sitesindeki gruplarda da fotoğraflar vardı. Şansıma tamda o anda almak isteyen birileri çıktı ve spotçu gidene kadar gözünün önünde hepsini sattım hemde aklımda olan fiyatlara. Bilerek yapıyorlar, sakın para yedirmeyin vaktim yok diye. Internete koyun inanın satılıyor. Hiç olmadı uygun fiyata öğrencilere satın, en azından kimse gidip " satılmıyor" denilen bilmem kaçıncı el olmuş pis eşyaları spotçulardan almak zorunda kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…