- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
kimseyi bulamasaanız .en iyisi iki kişi tutup yolun sakin bir yerine koyun üzerinede ihyiyac sahibi alabilir yazın.Çok üzgünüm...
Ben taşınıyorum arkadaşlar. 3+1 de oturuyordum. Eşimle 1+1 ev tuttuk başka şehirde. Bazı eşyalarımızı ayırdık.
Kalan eşyalarımı da spot ya da 2. ele vereyim dedim. yine 1+1 i doldurabilecek eşyam var şu an evde.
Gittim ikinci el mağazalarına.
Beyaz eşya almıyolarmış, halı almıyolarmış, çekyat değilse kanepe almıyorlamış, gardırop almıyolarmış, yatak baza değilse almıyorlamış.
bana eşyaları çöpe attırmamı önerdiler.
(eşyalar 3.5 senelik bu arada)
çöpe attırmak için de 200 tl istediler...
öyle bir dalga geçer gibi konuştular ki sinirim bozuldu.
o eşyaları almak için kaç ay taksitler ödediğimiz ne sıkıntılar çektiğimiz geldi aklıma çöpe at diyince.
parasında değilim, çevremdeki herkese teklif ettim kimsenin ihtiyacı yokmuş.
napıcam ben bu kadar eşyayı
Çok üzgünüm...
Ben taşınıyorum arkadaşlar. 3+1 de oturuyordum. Eşimle 1+1 ev tuttuk başka şehirde. Bazı eşyalarımızı ayırdık.
Kalan eşyalarımı da spot ya da 2. ele vereyim dedim. yine 1+1 i doldurabilecek eşyam var şu an evde.
Gittim ikinci el mağazalarına.
Beyaz eşya almıyolarmış, halı almıyolarmış, çekyat değilse kanepe almıyorlamış, gardırop almıyolarmış, yatak baza değilse almıyorlamış.
bana eşyaları çöpe attırmamı önerdiler.
(eşyalar 3.5 senelik bu arada)
çöpe attırmak için de 200 tl istediler...
öyle bir dalga geçer gibi konuştular ki sinirim bozuldu.
o eşyaları almak için kaç ay taksitler ödediğimiz ne sıkıntılar çektiğimiz geldi aklıma çöpe at diyince.
parasında değilim, çevremdeki herkese teklif ettim kimsenin ihtiyacı yokmuş.
napıcam ben bu kadar eşyayı
Güle güle otur yeni evinde.eryaman güzeldir...arkadaşlar letgo demiş.bende ordan sattım hepsini.beyaz eşlarımı da hurdacıya tanesi 20 liradan verdim
burda olsa en az yari parasina satarsin :) (ABD den bahsediyourm bu arada)
Turkiyede herkes sifir mbilya ister malum, alicisi olmayinca satamazsin tabi.
etrafindaki ogrenci tanidiklarina sat, birazdan makul fiyata satarsan alirlar hemen.
ben olsam alirdim bundan 5 sene once :)
Aa biz de 1. Etaptayız :) biz de büyük evde otursak keşke diyoruz. Taşınacak olsam belki alırdım.eryaman 2. etap
yazık valla ama en azından işi görülmüş
benimkiler de birinin işini görür umarım
:)Aa biz de 1. Etaptayız :) biz de büyük evde otursak keşke diyoruz. Taşınacak olsam belki alırdım.
Ankaradaymisniz üniversitelerin face üzerinden acik grupları oluyor oraya yazsbilirsiniz
ben de öyle bir tezgah kurduklarını düşünüyorumsatarlar tabi ki de, bedavaya getirmek istiyor olabilirler.sizi çöpçüye yönlendirecekler.üstüne attırmak için para vereceksiniz.sonrada anlaşmalı oldukları çöpçüyle ,aralarında halledecekler.
öğrencilere veya ihtiyaç sahiplerine verin,bence.
Can'ım öyle yapıyolar.bide ben İstanbul'da ev boşalttım ganimet gibi spotçu var hepsi ağız birliği yapmış gibi hurdacıya verin dedi.bi çift kişilik baza mesela bi ton parayken benim bazayı almadılar bile.hele bi tane spotçu eve geldi eşyalara baktı dalga geçti gitti...eşyaları hayrına verecek kimseyi bulamamıştım.en son çöpe atacaktım.ben ilk evlendiğimde 2. el aldım
sonra durumum biraz düzeldi orta kalite şeyler aldım
koltuklar alfemo mesela
bulaşık makinesi altus
halılar bellona
gardrop koçtaş
perdelerim taç ın ikinci eli hala 4.5 sene oldu işte şimdi değiştirdim
yani öyle ahım şahım değil
ama çöpe atılcak gibi eşyalar da değil
o kadar ihtiyaç sahibi varken neden çöpe atayım ya densiz densiz konuşup beni delirttiler :/
Çok ilginç normalde spotçular eski yeni demeden herşeyi alır.
Ölücünün de ölücüsüymüş çöpçüyle anlaştılar mı ne?
Sosyal medyada üniversitelerin öğrenci sayfaları var orada gider bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?