İnsanlar ne kadar kötü olmuş... :(

o ihtiyacı olanları bi bulsam...
kaç yere haber verdim
bi de taşıma parasını karşılamam bekleniyor

en ihtiyacı olan 100 km ilerde yaşayan kayınpederim
zaten nakliye parası verecek durumda olsam kamyonet tutup ona götürcem

Canım ünide mantıklı
internetten yada okul aracılığıyla öğrencilere ulaşıp satabilirsin

Sosyal medyada okulun gruplarına yazsan fotoyla birlikte hemen gider

bi bunu deniyim

Aradiginiz taktirde kizilay eski mobilyalari gelip evden aliyor. Bir tanidigimiz tasinirken artik kullanmayacagi mobilyalari kizilaya vermisti.

gerçekten kızılay alır mı? ihtiyacı olana gitsin ya vallahi çöpe mi atayım sapasağlam halıları koltukları makineleri.
üstteki seçenek olmazsa mutlaka bunu yapıcam.
yarın arar öğrenirim :)

Insanlarin kotulugu konuyla ne alaka? Adam almaz almaz yani. Satamayacagi mali niye alsin ki?

Let go, sahibinden gibi uygulamalarda satabilirsin.

Eve girip çıkanlardan endise ederseniz eger, fotograflari detayli bir sekilde cekin ve oldugundan daha uygun fiyatlar yazin. Ve belli bir gun verin, o gün d eyaniniza is arkadaslarinizdan vs bikac kisiyi alın. Gelecek olanlar alsın gitsin. Su aralar da ev bakmaya gelenler cok olur tercih sonuclari aciklandi sonucta. O sırada gelmisken de esyalari alabilirler. Siz ozel esyalarinizi falan toplayın, satilacaklar kalsn ortada. Gelenler de girip baksnlar siz de arkadaslarnzla cikisa yakin durun. Bence bir sey olmaz.

Insanlarin kotulugu konuyla ne alaka? Adam almaz almaz yani. Satamayacagi mali niye alsin ki?

Let go, sahibinden gibi uygulamalarda satabilirsin.

tavırları berbat
Tabelaya koca koca yazmış HER TÜRLÜ EV EŞYASI ALIYORUZ diye.
ohooo sen onları çöpe at dedi ki eşyaları görmemişlerdi bile.
satılmadığı için almayı tercih etmiyoruz demek bu kadar zor mu anlamadım.

bi de çöpçüsü varmış ona yönlendirdi. ben sanmıyorum o 6m2 markalı ve yıkatılıp paketlenmiş halıyı adam götürüp çöplüğe bırakır mı mesela? bence getirip dükkanlarına koyarlar yine

Sahibinden.com,da toplu satış bölümü var, acil yazısı ilke makul fiyata koyarsan çok çabuk satılır. açıklamayada eşinin evde olduğu saat aralığını yazarsın.
Malesef spotçular çok lakayt, ne almaya ne vermeye geliyorlar sanki keyfe keder dükkandalar.

Ben de bekar evimi boşaltırken aynı sorunu yaşamıştım.milyarlar verip aldığım eşyaları bi öğrenciye 200 liraya verdim.hem çocuğun işi görüldü hemde benim son faturam çıktı.ama içime de oturmadı değil.o gece sabaha kadar oturdum.spotçuların hiçbiri almadı inanamamıştım...Can'ım Ankara da 1+1 e o kira çok gibi.sakıncası yoksa nerde ev tuttun.

tercihler açıklandı di mi bugün. haftasonuna kadar böyle bişey de yapabilirm.
ortada özel hiçbir eşyam yok zaten.

Bulubduginuz sehirde unv.ogrencileri varsa onlara verin

var da nerdeler bilmiyorum bi ilan açmak şart oldu

Ya da ev sahibinizle anlasin esyalarinizi ona satin uygun ucrete. O da evini esyali olarak kiraya versin daha yüksek bi meblağda?

ev kiralandı bile
eşyaları teklif ettim
sadece perdeleri bırak dedi onu da ücretsiz bıraktım.

sat buradan bence beyaz eşya yahu mutlaka yeni evlenen durumu olmayan birileri vardır ..

eryaman 2. etap
yazık valla ama en azından işi görülmüş
benimkiler de birinin işini görür umarım

Güle güle otur yeni evinde.eryaman güzeldir...arkadaşlar letgo demiş.bende ordan sattım hepsini.beyaz eşlarımı da hurdacıya tanesi 20 liradan verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…