İnsanlar neden benden kaçıyor

Burada kim oldugu bilinmediginden sormus, gercek hayatinda cevresindekilere kibirinden soramamis da olabilir. Belki de dediginiz gibi hic kibirli birisi olmayabilir de. Verdigi cevaplari okudunuz mu? Ben okudum ve bende bu his olustu. Sonucta tanimiyorum belki bambaska bir sorun vardir. Cevremde cok cok iyi olup yalniz kalan birisi yok

Birilerinin, birini güzel ve iyi kalpli diye disladigini, herkesin ondan kactigini gormedim. Kiskanclar arada tabiki cikar. Ama herkes yapmaz. Herkes yapiyorsa aorun baskadir.
Okulumda manken gibi (cidden manken gibi) 180-185 boy, fizik muazzam, yüz olarakta cok guzel kizlar vardi. Koy podyuma yürüsün oyle hatunlardi 2-3 tane. Benim de arkadaslarimdi ve diger insanlar da dislayip, onlardan kacmiyordu. Aksine sevenleri de coktu.

Acaba ağzınıza felan mi kokuyor.yada kötü mu kokuyorsunuz.bu sizin farketmediginiz ama insanları iten bisey

iyi olduğun için sıkıcı buluyorlardır hayatında oyun düzen yoktur dedikodu yoktur yeni olaylar yok arkadaş çevresi yok.fenalık yok. kim sevmiyorum derse desin inanmıyorum. insanlar çıkarları için birini seviyor. bu kişiler seviliyor. benim çözdüğüm durum bu kendim de bunları yaşadım uzaktan havalı ve güzel görünürken bir gelip bakıyorlar konuşmak istiyolar resmen. sonrası geri gidiyolar. bir kere tanıştığım erkek bile göründüğün gibi değilsin uzaktan havalı görünüyodun diye yüzüme söylemişti bir daha görüşmemişti benimle

Son düzenleme:
belki konuşmanız iticidir belki olumsuz bir enerji yayıyorsunuzdur. belki sohbetiniz ilgi çekmiyordur.mesela benim bir iş arkadaşım var kızın çok iyi bir insan olduğunu biliyorum işinde de çok çalışkandır başarısıyla da dikkat çeker.aslında sevilen de bir kişi ama o kadar çok konuşuyor ki bildiği bilmediği her şey hakkında bir fikri var doğru olmadığını bildiğim bir şeyin doğruluğunu da inatla savunuyor.biraz depresif ve biraz da kaba konuşuyor lan len gibi...bu yüzden ondan soğuyorum başkalarının da soğuduğunu hissediyorum.böyle bir durum olabilir mi acaba

Çok içini açıyorsundur duygusal davranıyorsundur insanlar keşfedince kaçar merak etmiyorlar çabuk elde ediyorlar arkadaş olarakta biraz gizemli biraz kendinizin duruşu olsun ilgiye muhtaç gibi görünmeyin çok özelliğiniz olsa da küçük görüyorlar diğer türlü

Farkinda olmadigin itici bir huyun olabilir.
Naif anlayisli dedikoducu olmadigindan
Iyi ozelliklere sahip oldugundan kiskanildigindan olabilir.

Bazilari guzel kizlar yalniz kalmiyor sen de sorun demisler fakat;

O kizlar cevreye cikar sagliyor veya mesafe koyarak arkadaslik yapiyor cunku cok yakin olduklarinda insanlar kendiyle kiyaslamaya veya haddini asan elestiriye giriyorlar.

Acaba ağzınıza felan mi kokuyor.yada kötü mu kokuyorsunuz.bu sizin farketmediginiz ama insanları iten bisey
benimde aklıma hemen bu geldi geçen hafta mesela kızımın arkadaşı bize 5 günlüğüne geldi kaldı çok cici güzel narin kibar bir kız ama o kadar çok ağızı
kokuyordu ki yanından geçerken bile o koku burnumun dibinde gibi oluyordu kızımda söyledim arkadaşının iğrenç koktuğunu o da arkadaşına söylemiş ağzında çürük bir dişi varmış onuda çektirmeye korkuyormuş bu kokudan dolayı 2erkek arkadaşı onu terk etmiş

Terapi almayı denemelisin.farketmeden yaptığın birşeyler olabilir.
Kendinizde göremediğiniz,veya kendinize konduramadiginiz eksi bir durum olabilir.
Sizi ciddiye alacagi düşündüğünüz yakın biriyle görüşün ona bir sorun, ailenizden biri olmasın, onlar da sizin gibi bakıp sorunu anlayamayabilirler.

Benimde duyduğumdan beri çok sevdigim bi söz var "herkes herkesle samimi ama kimse birbirini sevmiyor" aslında herkes çok yanlız eminim en yakın arkadaşımızın bile sevmedigimiz bize uymayan hareketleri vardır. Eger varsa bi insana ailesi eşi ve çocukları bir iki tane de sıkı dost yeter yoksa da yapılacak iş çok dedim ya ben yalnızlıktan yanayım

Bence sorun etmeyin kendinizi suçlamayın demek ki kafa yapınıza uygun birileri yok şu an çevrenizde. Karakter yapınızı değiştremezsiniz ama bence insanları çok düşünmeyin çok önemsemeyin yalnızlık kötü bir şey değil o kadar

Hanimefendilik veya çazgirlik.insanlar genelde çazgırları sever yada sever rolu yapar şerlerinden korktukları için.Benimse gicigima gider bu insanlar.Hanimefendileri severim insan gibi.
Ama özgüvenini dikkat et.Herzaman iyidir.insanlar hanimefendilik cazgirlik ozguven arasindaki dengeyi herzaman sasirir.
Özgüvenin nasıl depresyonda misin?Bundan kaynaklı asosyalmisin.Az mi konuşursun
Insanlar konuşkan sever.
Sözlerinden belliki nerde ne konusacagini biliyorsun ama diğerlerini bilemem..

M
Mümkündür ama belki kişiliği o herkes bir olmazki.Oldugu gibi kabul etmek lazim insanları Etrafa zararı dahi olmayan bir kişiliği
olduğu gibi kabul etmeyen insanları çiğ olarak görüyorum şahsen.
Insanlar kendine benzeyeni istiyor ve böyleleri daha az olduğu için dikkat çekiyor.Halbuki avrupada insanlar daha mesafeli ve soğuk.Sahsen ben de herkesin öyle olmasını isterdim:)

Konunuzda kendinizi ballandırarak anlattığınız gibi sosyal çevrenizde de övünüp duruyorsanız ondan kaçıyor olabilirler. Daha mütevazı olmalısınız belkide
Ben öyle sanmıyorum yaa.Ozguveni düşük kendiyle sorunu olan bundan dolayı az konuşan asosyal bir arkadaş olabilir.Haliyle bu beni böcek gibi ezebilirsiniz enerjisi karşıya geçiyor onlar da sallamıyor.Herseyi kibire bağlamayın onlar genelde sevilir.Hatta çazgirların şerlerinden korkulduğu için ara iyi tutulur

Ben öyle birini tanıdım evet okadar alinganlik çekilmiyor.Ama sanıyorumki kendisi bundan rahatsız değildi.Farkinda bile değildi belki.Bu arkadaş rahatsız.Bazi şeyler çözülemiyor burda bence.Gercek yaşamda olsa çozerdim gibi:)Hiç mi aklına gelen birşey yok konu sahibi.insan kendini bilir ya biraz.Ben iyi yanlarımı da kötü yanlarımı da bilirim sahsen

Kendini sevmeyen insanı başkaları da sevmemekte.Anahtar bu sanki.

bence iki açıklaması var. 1.olarak iyi olduğunu belli etmeyeceksin bu devirde insanlar kullanmasını iyi biliyor 。2.olarak da biri sizin arkanızdan ortalığı karıştırıyor.
Aynen böyle.is yerinde bu ikisini öyle bir yaşadım ki.Iflahimi kuruttu serefsizler.Kurtuldum simdi ordan.Saygi gibisi yok.Burda da ufak tefek sorunlar var ama idare ediyorum saygi var enazindan haksizlik birazcik yine olsa da.Sorumlu iyi soft insan olduğumu anladı üzerime gelmeye başladı yalnız ilk zamanlar daha bir diktim.Ki dik keskin biri değilim oyle pek.Ama kendime saygim ve insanlar arasi ilişkilere dair prensiplerim vardir.Softlastikca kadin bindirmeye başladı.Burdan pay biçin.Oyle herşey kibirlisin demekle olmuyor.insanlar şirret seviyor hiç mi gormediniz demek istiyorum.Kiz görmediğiniz için kendini anlatmış kibirlisin demişiniz arkadaşlar.Kibirli diye sevmeyebilirler ama onun bir özgüveni vardır ki desturla yaklaşır insanlar.Anlatamadim ama anlatilmaz yasanir:)

Son düzenleme:
SEVDE'cigim onlar yakin arkadaslikta geçerli.Yoksa sosyal ilişkilerde özellikle iş ilişkilerinde belki de eş ailesi gibi mecburi iliskilerde böyle değil.Oralarda ayrı kurallar geçerli.Zaten insanın nazi sevdiklerine geçer yakın arkadaşına ailesine kocasına geçer.O benim en yakınım bunu nasıl yapar der.Bu ikisi ayrı şeyler.Sahsen ben yakın ilişkilerden bahsetmiyordum bu konuyu irdelerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…