- 6 Eylül 2016
- 156
- 223
- 33
- 38
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Burada kim oldugu bilinmediginden sormus, gercek hayatinda cevresindekilere kibirinden soramamis da olabilir. Belki de dediginiz gibi hic kibirli birisi olmayabilir de. Verdigi cevaplari okudunuz mu? Ben okudum ve bende bu his olustu. Sonucta tanimiyorum belki bambaska bir sorun vardir. Cevremde cok cok iyi olup yalniz kalan birisi yokKibirli olsa bu konuda dert yanmaz tersine insanlardan uzak durması gerektiğini bilir arkadaş aramaz saf kalpliginden ve tecrübesizliginden kibirli insanların kimseye iyi davranma yada arkadaş olma çabasını görmedim ben kalp kırmak hobileridir genelde
Acaba ağzınıza felan mi kokuyor.yada kötü mu kokuyorsunuz.bu sizin farketmediginiz ama insanları iten biseySanırım haklısınız ama gerçekten dayanacak gücüm kalmadı sanırım peşimde gezip beni beğenen benim için çaba gösteren erkekler bile yüzüme bakmıyor artık arkadaşlarımda aynı şekilde hep bir mesafe neyden kaybettiğimi çözemiyorum
Konu sahibi birazdan cocukluguna inecek hazir olAcaba ağzınıza felan mi kokuyor.yada kötü mu kokuyorsunuz.bu sizin farketmediginiz ama insanları iten bisey
Çok içini açıyorsundur duygusal davranıyorsundur insanlar keşfedince kaçar merak etmiyorlar çabuk elde ediyorlar arkadaş olarakta biraz gizemli biraz kendinizin duruşu olsun ilgiye muhtaç gibi görünmeyin çok özelliğiniz olsa da küçük görüyorlar diğer türlüiyiakşamlar herkese. 29 yaşındayım. Kendine davranışlarına dikkat eden herkesin bakımlı ve güzel bulduğu eğitimimi tamamlamış iyi bir işte çalışan biriyim. İnsanlara karşı her zaman sevecen ve iyiyimdir kötü kalpli biri asla olmadım ama uzun zamandır farkında olduğum ve aşamadığım bir sorun var nedenini asla anlamıyorum ama insanlar beni sevmiyor arkadaşlarımdada sosyal hayatımdada üzerimde çok olumsuz bir durum söz konusu. Her zaman bir mesafe koyuluyor araya itici bir davranışta bulunmuyorum asla aksine yanlış anlaşılmamak için dikkatli davranıyorum ama olmuyor lütfen bana yardım edin ben bu işin içinden çıkamıyorum örnek vereyim normalde beğenilen biriyimdir ama yıllardır kimsenin yüzüme baktığı bile yok iş dışında sosyal hayatım kalmadı. Geçen gün tanıdıklar vasıtasıyla görücü gelenler bile sanki kaçarcasına gittiler ne oluyor anlamıyorum bana destek verin ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
benimde aklıma hemen bu geldi geçen hafta mesela kızımın arkadaşı bize 5 günlüğüne geldi kaldı çok cici güzel narin kibar bir kız ama o kadar çok ağızıAcaba ağzınıza felan mi kokuyor.yada kötü mu kokuyorsunuz.bu sizin farketmediginiz ama insanları iten bisey
Kendinizde göremediğiniz,veya kendinize konduramadiginiz eksi bir durum olabilir.Terapi almayı denemelisin.farketmeden yaptığın birşeyler olabilir.
Benimde duyduğumdan beri çok sevdigim bi söz var "herkes herkesle samimi ama kimse birbirini sevmiyor" aslında herkes çok yanlız eminim en yakın arkadaşımızın bile sevmedigimiz bize uymayan hareketleri vardır. Eger varsa bi insana ailesi eşi ve çocukları bir iki tane de sıkı dost yeter yoksa da yapılacak iş çok dedim ya ben yalnızlıktan yanayımBurada kim oldugu bilinmediginden sormus, gercek hayatinda cevresindekilere kibirinden soramamis da olabilir. Belki de dediginiz gibi hic kibirli birisi olmayabilir de. Verdigi cevaplari okudunuz mu? Ben okudum ve bende bu his olustu. Sonucta tanimiyorum belki bambaska bir sorun vardir. Cevremde cok cok iyi olup yalniz kalan birisi yok
Mümkündür ama belki kişiliği o herkes bir olmazki.Oldugu gibi kabul etmek lazim insanları Etrafa zararı dahi olmayan bir kişiliğiBu “çizgimi bozmayayım, kibar bir hanımefendi olayım” durumunu korumaya çalışırken biraz yapay ve fazlasıyla mesafeli bir görüntü çiziyor olabilirsiniz. Soğuk ve kendini beğenmiş gibi bile görünebilirsiniz. Bu kadar mesafe insanı sıkar, biraz samimiyet biraz gerçeklik lazım.
Ben öyle sanmıyorum yaa.Ozguveni düşük kendiyle sorunu olan bundan dolayı az konuşan asosyal bir arkadaş olabilir.Haliyle bu beni böcek gibi ezebilirsiniz enerjisi karşıya geçiyor onlar da sallamıyor.Herseyi kibire bağlamayın onlar genelde sevilir.Hatta çazgirların şerlerinden korkulduğu için ara iyi tutulurKonunuzda kendinizi ballandırarak anlattığınız gibi sosyal çevrenizde de övünüp duruyorsanız ondan kaçıyor olabilirler. Daha mütevazı olmalısınız belkide
Ben öyle birini tanıdım evet okadar alinganlik çekilmiyor.Ama sanıyorumki kendisi bundan rahatsız değildi.Farkinda bile değildi belki.Bu arkadaş rahatsız.Bazi şeyler çözülemiyor burda bence.Gercek yaşamda olsa çozerdim gibi:)Hiç mi aklına gelen birşey yok konu sahibi.insan kendini bilir ya biraz.Ben iyi yanlarımı da kötü yanlarımı da bilirim sahsenÇok hassas , çok düşünmeliyim diye davranan insanlardan kaçıyorum her şeye alınıyorlar rahat edemiyorum. Sizde de bu olabilir prenses gibi takılıyor olabilirsiniz . Şimdiye kadar biri güzel diye uzaklasmadim sonuçta tanışırken de güzel olduğunu zaten bilirsin :)
Kendini sevmeyen insanı başkaları da sevmemekte.Anahtar bu sanki.Güzel olmak iyi iş sahibi olmakla insanların sizi sevmemesi arasında bir bağ yok ki. Bence şunu sorgulayın ben mutlu muyum hayatımda? Eğer mutlu değilseniz birşeyler yanlış demektir onları değiştirin, siz mutlu olursanız kendinizi severseniz gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Bu da doğru.Guleryuz pozitif enerji cok onemli
Istedigin kadar iyi bir insan ol guleryuzlu sicak degilsen olmuyor
Aynen böyle.is yerinde bu ikisini öyle bir yaşadım ki.Iflahimi kuruttu serefsizler.Kurtuldum simdi ordan.Saygi gibisi yok.Burda da ufak tefek sorunlar var ama idare ediyorum saygi var enazindan haksizlik birazcik yine olsa da.Sorumlu iyi soft insan olduğumu anladı üzerime gelmeye başladı yalnız ilk zamanlar daha bir diktim.Ki dik keskin biri değilim oyle pek.Ama kendime saygim ve insanlar arasi ilişkilere dair prensiplerim vardir.Softlastikca kadin bindirmeye başladı.Burdan pay biçin.Oyle herşey kibirlisin demekle olmuyor.insanlar şirret seviyor hiç mi gormediniz demek istiyorum.Kiz görmediğiniz için kendini anlatmış kibirlisin demişiniz arkadaşlar.Kibirli diye sevmeyebilirler ama onun bir özgüveni vardır ki desturla yaklaşır insanlar.Anlatamadim ama anlatilmaz yasanir:)bence iki açıklaması var. 1.olarak iyi olduğunu belli etmeyeceksin bu devirde insanlar kullanmasını iyi biliyor 。2.olarak da biri sizin arkanızdan ortalığı karıştırıyor.
SEVDE'cigim onlar yakin arkadaslikta geçerli.Yoksa sosyal ilişkilerde özellikle iş ilişkilerinde belki de eş ailesi gibi mecburi iliskilerde böyle değil.Oralarda ayrı kurallar geçerli.Zaten insanın nazi sevdiklerine geçer yakın arkadaşına ailesine kocasına geçer.O benim en yakınım bunu nasıl yapar der.Bu ikisi ayrı şeyler.Sahsen ben yakın ilişkilerden bahsetmiyordum bu konuyu irdelerken.Aramızda "Ben var ya ben, suratsız, içi fesat, dedikoducu, huysuz, bana habire laf sokan, geçimsiz insanlarla arkadaşlık etmeye bayılırım. " diyen var mı? Bir düşünün şu hayatta sevdiklerinizi, arkadaşlarınızı ve arkadaş kriterlerinizi? Doğru düzgün insanlar mı istersiniz hayatınızda, yoksa yukarda saydığım özellikler mi? Ben cevapları biliyorum gerçi.
Buraya bir konu açılıyor. Arkadaşı zart dese ona bile, " o gerçek arkadaş değilmiş, sil hayatından" diye tavsiyeler veriliyor.
E be kardeşim, o zaman niye bu kadına " sen çok iyisin canım, kötü ol bak nasıl çevren olacak" önerileri yapılıyor? Bu nasıl bir çelişkidir? Siz kaç tane insan gördünüz ki sevimsiz, şirret bir tip ama seveni çok?
Bazı yorumlar inanılmaz samimiyetsiz ve dar bakış açılı. İkide bir bildiri geliyor diye konuyu takip ediyorum ister istemez. Yüzeysel düşünmeyin, ufkunuzu açın bence.
İnsani özellikleri çok olan insanlar sevilir. Kötü yönü çok olan insanlardan kaçınılır. Bu kadar basit. "İyisin, mikemmelsin, o yüzden çevren yok, kötü olmalısın" gibi şeyler gerçekdışı ve gülünç. Koskoca insanlarız şurda, neyin ne olduğunu bilmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?