- 4 Şubat 2015
- 6.339
- 12.763
- 448
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
kötünün yeri var kötü olun bakın nasil seviliyorsunuzSanırım haklısınız ama gerçekten dayanacak gücüm kalmadı sanırım peşimde gezip beni beğenen benim için çaba gösteren erkekler bile yüzüme bakmıyor artık arkadaşlarımda aynı şekilde hep bir mesafe neyden kaybettiğimi çözemiyorum
arada banada geliyorlar icimden bir canavar cikiyor sanki :))beni de çok yumuşak zannedip kullanmaya kalkıyorlar tersimi yiyip oturuyorlar dsdsa
kolay kolay tersimi göstermem ama tersim de terstir hani
aynen etraftakiler senin gibi olmayı beceremediği için senden kendini uzak tutuyor çünkü onlara ne olduklarını (!) hissettiriyorsun :) boşveer rahat ol kimse umrunda olmasın okul arkadaşlarını ara eski günlerden konuşun hadi gel bi kahve içelim deyin.bence sorun fazla hanimefendi olmaniz cevrenizde sizin gibiler yoksa yalnizlasirsiniz dogal olarak
insan ne kadar farkli olsa da kendine yakin karakterlerle daha iyi anlasiyo. istisnalar olabilir tabiki
Guleryuz pozitif enerji cok onemliGerçekten abarttığımı düşünebilirsiniz ama durum böyle. İş yerinde saçma sebeplerle yer değişiklikleri yaşadım hiç bir yanlışım olmamasına rağmen haksızlığa uğrayan ben oldum mesela
bence annenize sorun. anneler cok dogru tespitlerde bulunuyor. en en yakın arkadasına sorsan bile senin iyiligin icin dürüst cevap vermeyebilir. sonucta annen senin kötülüğün icin bir sey yapmazSanırım haklısınız ama gerçekten dayanacak gücüm kalmadı sanırım peşimde gezip beni beğenen benim için çaba gösteren erkekler bile yüzüme bakmıyor artık arkadaşlarımda aynı şekilde hep bir mesafe neyden kaybettiğimi çözemiyorum
bir komşum var bayan...çoook güzel bir bayan, acayip çeneli bir insan, aşırı derecede eli açık, eviyle ilgiliiyiakşamlar herkese. 29 yaşındayım. Kendine davranışlarına dikkat eden herkesin bakımlı ve güzel bulduğu eğitimimi tamamlamış iyi bir işte çalışan biriyim. İnsanlara karşı her zaman sevecen ve iyiyimdir kötü kalpli biri asla olmadım ama uzun zamandır farkında olduğum ve aşamadığım bir sorun var nedenini asla anlamıyorum ama insanlar beni sevmiyor arkadaşlarımdada sosyal hayatımdada üzerimde çok olumsuz bir durum söz konusu. Her zaman bir mesafe koyuluyor araya itici bir davranışta bulunmuyorum asla aksine yanlış anlaşılmamak için dikkatli davranıyorum ama olmuyor lütfen bana yardım edin ben bu işin içinden çıkamıyorum örnek vereyim normalde beğenilen biriyimdir ama yıllardır kimsenin yüzüme baktığı bile yok iş dışında sosyal hayatım kalmadı. Geçen gün tanıdıklar vasıtasıyla görücü gelenler bile sanki kaçarcasına gittiler ne oluyor anlamıyorum bana destek verin ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
çok güzel anlatmışsın, aynen katılıyorum...Ben nedense bu tür konulara pek inanamıyorum. 31 yıllık hayatımda anlattığınız kişisel özelliklere sahip olup da, sevilmeyen bir insana pek rastlamadım.
Kendi hayatımdan bir örnek vereyim. Bir çocukluk arkadaşım var. Görünüşte fazlaca sevecen, ilgili ve konuşkandır. Lakin esasında bencil, yapışkan ve gevezedir. Samimiyetsizlik akar her yerinden. Ben bu arkadaşla yıllardır alakamı kesmeye çalışıyorum. Bir kötülüğü olmadı bana, sadece arkadaşlık yapabileceğim bir insan değil. Mesajlarına cevap vermiyorum. Sürekli aramaya mesaj atmaya devam ediyor. Dün iki kere aradı açmadım. Mesela bana biri bunu yapsa, gururumdan bir daha asla aramam. Lakin o ne yapacak? Yarın yine arayacak. "seni hayırsız çok mu yoğunsun açmıyorsun telefonları canım ya" şeklinde dünyanın en samimiyetsiz çıkışını yapacak. Bir şey olmamış gibi konuşmaya devam edecek. Ona sorsan insanlar çok vefasız, kendisi vefalı. İnsanlar çok kötü, kendisi iyi. Değil işte yahu. Demek ki insanları iten bir yanın var ve sen ısrarla bunu görmüyorsun. Yani benim arkadaş görmüyor.
Diyeceğim o ki, gerçekten hiçbir itici yönünüz olmasa insanlar sizden kaçmaz. Evet kötü bir millet olduk lakin sebepsizce insan sevmeyecek kadar değil.
İnsanlardan o kadar çok zarar gördümki bende hiç kimseyi görmesem kimsede beni görmese memnunum herşey kendiliğinden yoluna girecektir eminim dogru insanlar çıkacaktır karşına bu konuda canını sıkma bence gün gelir etrafında kimseyi istemessin dibine dibine girerler hayattaki tecrübesizliginden üzülüyorsun bu duruma bence. Arkadaş edinmek için kendini kullandırma gibi hatalara düşme iyiligin için söylüyorum sonra pişman olup keşke dersin yukarıda yapılan yorumlar daki gibi düşünülür hakkında baktın istemiyor seni zorlama sen arama işi düşünce onlar seni arar merak etmeAma bu durum psikolojimi etkilemeye başladı malesef ne kadarda sorun etmemeye çalışsamda takılıyorum
Tam yazmayi dusundum kisiyi yazmissiniz. Ayni kisi mi diye dusunmeden edemedim. Ya da boyle kisilerden cok varBen nedense bu tür konulara pek inanamıyorum. 31 yıllık hayatımda anlattığınız kişisel özelliklere sahip olup da, sevilmeyen bir insana pek rastlamadım.
Kendi hayatımdan bir örnek vereyim. Bir çocukluk arkadaşım var. Görünüşte fazlaca sevecen, ilgili ve konuşkandır. Lakin esasında bencil, yapışkan ve gevezedir. Samimiyetsizlik akar her yerinden. Ben bu arkadaşla yıllardır alakamı kesmeye çalışıyorum. Bir kötülüğü olmadı bana, sadece arkadaşlık yapabileceğim bir insan değil. Mesajlarına cevap vermiyorum. Sürekli aramaya mesaj atmaya devam ediyor. Dün iki kere aradı açmadım. Mesela bana biri bunu yapsa, gururumdan bir daha asla aramam. Lakin o ne yapacak? Yarın yine arayacak. "seni hayırsız çok mu yoğunsun açmıyorsun telefonları canım ya" şeklinde dünyanın en samimiyetsiz çıkışını yapacak. Bir şey olmamış gibi konuşmaya devam edecek. Ona sorsan insanlar çok vefasız, kendisi vefalı. İnsanlar çok kötü, kendisi iyi. Değil işte yahu. Demek ki insanları iten bir yanın var ve sen ısrarla bunu görmüyorsun. Yani benim arkadaş görmüyor.
Diyeceğim o ki, gerçekten hiçbir itici yönünüz olmasa insanlar sizden kaçmaz. Evet kötü bir millet olduk lakin sebepsizce insan sevmeyecek kadar değil.
iyiakşamlar herkese. 29 yaşındayım. Kendine davranışlarına dikkat eden herkesin bakımlı ve güzel bulduğu eğitimimi tamamlamış iyi bir işte çalışan biriyim. İnsanlara karşı her zaman sevecen ve iyiyimdir kötü kalpli biri asla olmadım ama uzun zamandır farkında olduğum ve aşamadığım bir sorun var nedenini asla anlamıyorum ama insanlar beni sevmiyor arkadaşlarımdada sosyal hayatımdada üzerimde çok olumsuz bir durum söz konusu. Her zaman bir mesafe koyuluyor araya itici bir davranışta bulunmuyorum asla aksine yanlış anlaşılmamak için dikkatli davranıyorum ama olmuyor lütfen bana yardım edin ben bu işin içinden çıkamıyorum örnek vereyim normalde beğenilen biriyimdir ama yıllardır kimsenin yüzüme baktığı bile yok iş dışında sosyal hayatım kalmadı. Geçen gün tanıdıklar vasıtasıyla görücü gelenler bile sanki kaçarcasına gittiler ne oluyor anlamıyorum bana destek verin ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Kibirli olsa bu konuda dert yanmaz tersine insanlardan uzak durması gerektiğini bilir arkadaş aramaz saf kalpliginden ve tecrübesizliginden kibirli insanların kimseye iyi davranma yada arkadaş olma çabasını görmedim ben kalp kırmak hobileridir geneldeTam yazmayi dusundum kisiyi yazmissiniz. Ayni kisi mi diye dusunmeden edemedim. Ya da boyle kisilerden cok var
Konu sahibi arkadas; kokuyu hatirlatip yardimci olmaya calisan kisiye verdigin cevapla, kiskanma uzerine verdigin cevaplara bakarak kibirli birisi gibi duruyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?