İnsanlar neden benden kaçıyor

kötünün yeri var kötü olun bakın nasil seviliyorsunuz

bence sorun fazla hanimefendi olmaniz cevrenizde sizin gibiler yoksa yalnizlasirsiniz dogal olarak

insan ne kadar farkli olsa da kendine yakin karakterlerle daha iyi anlasiyo. istisnalar olabilir tabiki
aynen etraftakiler senin gibi olmayı beceremediği için senden kendini uzak tutuyor çünkü onlara ne olduklarını (!) hissettiriyorsun :) boşveer rahat ol kimse umrunda olmasın okul arkadaşlarını ara eski günlerden konuşun hadi gel bi kahve içelim deyin.

Guleryuz pozitif enerji cok onemli
Istedigin kadar iyi bir insan ol guleryuzlu sicak degilsen olmuyor

bence iki açıklaması var. 1.olarak iyi olduğunu belli etmeyeceksin bu devirde insanlar kullanmasını iyi biliyor 。2.olarak da biri sizin arkanızdan ortalığı karıştırıyor.

Yüzeysel insanlar hassas , dürüst , ince ruhlu insanlarla pek samimi olmazlar.Aslında çoğu insan birbiriyle samimi değil , sadece dışarıdan öyle görünüyorlar.Yani onlar birbiriyle konuşup gülüşüp sizle bunları yapmıyorlarsa bu sebepten olabilir.

Okul ortamında bunu çok gördüm ben mesela.Evet seviyorlar sizin gibi insanları , onlara kötülük de yapmıyorlar ama bu tür insanlarla oturup sohbet de etmiyorlar.Kendileri gibi insanlarla sohbet ediyorlar.Siz onlardan farklı olduğunuz için sizi yakın görmüyor olabilirler kendilerine.N'apılır bilmiyorum.Sırf diğer insanlar için karakter de değiştirilmez ki.

bence annenize sorun. anneler cok dogru tespitlerde bulunuyor. en en yakın arkadasına sorsan bile senin iyiligin icin dürüst cevap vermeyebilir. sonucta annen senin kötülüğün icin bir sey yapmaz

Ya kimseye yanlış anlaşılmamak için özen göstermeyin salın olduğunuz gibi... haksızlığa uğradığınızda da sesinizi fazlasıyla çıkarın iyi olucam diye pasif olmayın. ayrıca sizden kaçan sizin kadar iyi olmadığını düşündüğü içindir belki!

Aramızda "Ben var ya ben, suratsız, içi fesat, dedikoducu, huysuz, bana habire laf sokan, geçimsiz insanlarla arkadaşlık etmeye bayılırım. " diyen var mı? Bir düşünün şu hayatta sevdiklerinizi, arkadaşlarınızı ve arkadaş kriterlerinizi? Doğru düzgün insanlar mı istersiniz hayatınızda, yoksa yukarda saydığım özellikler mi? Ben cevapları biliyorum gerçi.

Buraya bir konu açılıyor. Arkadaşı zart dese ona bile, " o gerçek arkadaş değilmiş, sil hayatından" diye tavsiyeler veriliyor.

E be kardeşim, o zaman niye bu kadına " sen çok iyisin canım, kötü ol bak nasıl çevren olacak" önerileri yapılıyor? Bu nasıl bir çelişkidir? Siz kaç tane insan gördünüz ki sevimsiz, şirret bir tip ama seveni çok?

Bazı yorumlar inanılmaz samimiyetsiz ve dar bakış açılı. İkide bir bildiri geliyor diye konuyu takip ediyorum ister istemez. Yüzeysel düşünmeyin, ufkunuzu açın bence.

İnsani özellikleri çok olan insanlar sevilir. Kötü yönü çok olan insanlardan kaçınılır. Bu kadar basit. "İyisin, mikemmelsin, o yüzden çevren yok, kötü olmalısın" gibi şeyler gerçekdışı ve gülünç. Koskoca insanlarız şurda, neyin ne olduğunu bilmeniz lazım.

Seni gormeden oturup iki muhabbet etmeden ne desek boş. Reel de nasil birisin gormek lazim yakin kiz arkadasin falan yok mu? Onlar ne diyor? Benim anladigin kadariyla sen yanlizliga ve umutsuzluga duşmuşsun valla uzulme bende 31 yasinda bekae biriyim benide arayan soran yok is yerinde bende cok sevilen bi tip degilim. Ama sebebi onlarla kafamin uymamasi onlara cok sokulmuyorum bu seferde dislanmis gibi oluyorum ama brn zaten cok hoslanmiyorum insanlarla icli disli olmayi.

“Acaba kokuyor olabilir misiniz?” diyen üyeye verdiğiniz cevap sayesinde ben anladım sizin çok iyi kalpli, kimseyi kırmak istemeyen biri olduğunuzu asjfhd

Bence de kesin kıskanıyorlar. Hatta ben bile kıskandım şimdi biraz. Erkekler de kesin; “Bu kız bana fazla.” diye düşünerek uzak duruyorlardır. Ne çektiysek bu kıskanç kadınlardan çektik bacım.

bir komşum var bayan...çoook güzel bir bayan, acayip çeneli bir insan, aşırı derecede eli açık, eviyle ilgili
herşeyini anlatır (cinsellik dahil), insan seçmez (önüne kim gelirse arkadaşıdır onun için) herkesin herşeyine koşar(hastalık, düğün, mevlüt gibi) çevresi çok kalabalık anlıycan, gece gündüz birileri olur hem evinde, hem işyerinde (kendi dükkanı var )

Ben nedense bu tür konulara pek inanamıyorum. 31 yıllık hayatımda anlattığınız kişisel özelliklere sahip olup da, sevilmeyen bir insana pek rastlamadım.

Kendi hayatımdan bir örnek vereyim. Bir çocukluk arkadaşım var. Görünüşte fazlaca sevecen, ilgili ve konuşkandır. Lakin esasında bencil, yapışkan ve gevezedir. Samimiyetsizlik akar her yerinden. Ben bu arkadaşla yıllardır alakamı kesmeye çalışıyorum. Bir kötülüğü olmadı bana, sadece arkadaşlık yapabileceğim bir insan değil. Mesajlarına cevap vermiyorum. Sürekli aramaya mesaj atmaya devam ediyor. Dün iki kere aradı açmadım. Mesela bana biri bunu yapsa, gururumdan bir daha asla aramam. Lakin o ne yapacak? Yarın yine arayacak. "seni hayırsız çok mu yoğunsun açmıyorsun telefonları canım ya" şeklinde dünyanın en samimiyetsiz çıkışını yapacak. Bir şey olmamış gibi konuşmaya devam edecek. Ona sorsan insanlar çok vefasız, kendisi vefalı. İnsanlar çok kötü, kendisi iyi. Değil işte yahu. Demek ki insanları iten bir yanın var ve sen ısrarla bunu görmüyorsun. Yani benim arkadaş görmüyor.

Diyeceğim o ki, gerçekten hiçbir itici yönünüz olmasa insanlar sizden kaçmaz. Evet kötü bir millet olduk lakin sebepsizce insan sevmeyecek kadar değil.

çok güzel anlatmışsın, aynen katılıyorum...

Ama bu durum psikolojimi etkilemeye başladı malesef ne kadarda sorun etmemeye çalışsamda takılıyorum
İnsanlardan o kadar çok zarar gördümki bende hiç kimseyi görmesem kimsede beni görmese memnunum herşey kendiliğinden yoluna girecektir eminim dogru insanlar çıkacaktır karşına bu konuda canını sıkma bence gün gelir etrafında kimseyi istemessin dibine dibine girerler hayattaki tecrübesizliginden üzülüyorsun bu duruma bence. Arkadaş edinmek için kendini kullandırma gibi hatalara düşme iyiligin için söylüyorum sonra pişman olup keşke dersin yukarıda yapılan yorumlar daki gibi düşünülür hakkında baktın istemiyor seni zorlama sen arama işi düşünce onlar seni arar merak etme

Son düzenleme:
Tam yazmayi dusundum kisiyi yazmissiniz. Ayni kisi mi diye dusunmeden edemedim. Ya da boyle kisilerden cok var
Konu sahibi arkadas; kokuyu hatirlatip yardimci olmaya calisan kisiye verdigin cevapla, kiskanma uzerine verdigin cevaplara bakarak kibirli birisi gibi duruyorsun.

Sizi yüzyüze tanımadan anlamamız zor. Genelde güzel ve ortalama üstü iseniz kıskanılıyor ve yalnız bırakılıyor olabilirsiniz. Bunu yaşadım ben, önce kendimde kusur arardım şimdi cevabı bulunca ben kaçıyorum insanlardan ve çok daha kıymetliyim. Ama umrumda değil, çünkü insan seçiyorum.

Bence bir danışmana gidin o anlayacaktır sorun ne. Burdan çok zor.

Kibirli olsa bu konuda dert yanmaz tersine insanlardan uzak durması gerektiğini bilir arkadaş aramaz saf kalpliginden ve tecrübesizliginden kibirli insanların kimseye iyi davranma yada arkadaş olma çabasını görmedim ben kalp kırmak hobileridir genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…