Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bişey olmasına gerek yok akan gözyaşımin sebeplerilerNiye ki?
Konu yok depresif nasıl oluyor. İçine kapanık bir insanım yalnızım hiç arkadaşım yok konuşan insanlar iş yerindeki kuzenim kutuhanedeki görevlisi ve öğrencilerKonu nedir yani anlayamadım. İnsanların konuşmasına sebep nedir? Konuşan insanlar kim? Akan gözyaşım falan ne demek yani depresif bir insan mısınız? Yaşınız kaç nasıl bir hayatınız var?
duymamazlıktan gelin.Konu yok depresif nasıl oluyor. İçine kapanık bir insanım yalnızım hiç arkadaşım yok konuşan insanlar iş yerindeki kuzenim kutuhanedeki görevlisi ve öğrenciler
Gözüme sokuyorlarduymamazlıktan gelin.
Durup dururken kim neden arkanızdan bu şekilde konuşsun konunuzda detaylar eksik. İçine kapanık, kimseye karışmayan etmeyen insanın yanına gelip salak neden desinler? Üstelik kuzeniniz bile konuşuyormuş. Doğru dürüst detay vererek anlatın yani konu çok eksik. Psikoloğa gidebilirsiniz ayrıca.Gözüme sokuyorlar
ZayıfKilolu musun?
Bilmece gibi bir konu. Verilen kelimeden konuyu biz tamamlıyoruzKilolu musun?
Ya kütüphane görevlisi geldiğimden beri gözü bende karşı karşıya kaldık bana direkt salak dedi gözümün icine bakarakDurup dururken kim neden arkanızdan bu şekilde konuşsun konunuzda detaylar eksik. İşine kapanık, kimseye karışmayan etmeyen insanın yanına gelip salak neden desinler? Doğru dürüst detay vererek anlatın yani konu çok eksik. Psikoloğa gidebilirsiniz ayrıca.
Tabletten yazmak zor oluyor büyükBilmece gibi bir konu. Verilen kelimeden konuyu biz tamamlıyoruz![]()
Alinganim sinir oluyorumFazla alıngansın o zaman. Herkes herkese bir şey der. Ben de dönüp onlara diyorum mesela. Sen de cevap ver tersle.
Offf tanımadığın etmediğin bir kütüphane görevlisi yüzüne bakıp salak mı dedi yani? Durup dururken ortada hiçbir şey yokken?Ya kütüphane görevlisi geldiğimden beri gözü bende karşı karşıya kaldık bana direkt salak dedi gözümün icine bakarak
KıskanıyorOfff tanımadığın etmediğin bir kütüphane görevlisi yüzüne bakıp salak mı dedi yani? Durup dururken ortada hiçbir şey yokken?
offffffKıskanıyor
Neoffffff![]()