İnsanlar neden böyle yapıyor

Niye bozuluyorsun kız kötü birşey demedim ki, yarası olan gocunur. Yazdıklarını okuyunca tedaviye ihtiyacın olduğunu anladım da senin benim tedaviye ihtiyacım olduğunu anlamam için elinde hiçbir veri yok. Sana gerçekten çok acıdım, epey zor durumdasın belli.

Bu konu geçenlerde açılmıştı. Yeni üyelik mi aldınız? Siz mi kadına taktınız o mu size belli değil.

Niye bozuluyorsun kız kötü birşey demedim ki, yarası olan gocunur. Yazdıklarını okuyunca tedaviye ihtiyacın olduğunu anladım da senin benim tedaviye ihtiyacım olduğunu anlamam için elinde hiçbir veri yok. Sana gerçekten çok acıdım, epey zor durumdasın belli.
Ya yeter ya dalga geçmekten vazgeçin tedavi olun çok kırıcı Bir Kelime

35 dk. önce foruma üye olup konu açmayı nasıl öğrendiniz ? bana çok karışık gelmişti ilk zamanlar çözememiştim bence görevli bana salak demeli xşxkzlzn
Üye aynı konuyu açmıştı geçenlerde farklı bir hesapla. O hesabı banlı şuan.

Bence asıl sorun kendinizi yalnız hissediyorsunuz herkes herkes hakkında yorum ne yazık ki yapıyor bunu ne kadar önemsiyorsunuz bu önemli özgüvensizlik var sizde kesinlikle çok yakın bi arkadaşınız bile sizi eleştirebilir bu çok normal ben psikolojik bi durum olduğunu asla düşünmüyorum biraz çekingen olabilirsiniz bunlar çok normal şeyler insanlara yaklaşmaya korkmayın

Back
X