- 16 Temmuz 2023
- 7.318
- 19.275
- 178
- 30
Psikolog sizi dinler ve sorunun kaynağını çözmeniz için yardımcı olur.Psikolog lar çözüyor, mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolog sizi dinler ve sorunun kaynağını çözmeniz için yardımcı olur.Psikolog lar çözüyor, mu
gerçek gibi değil ya, bizi kafalıyoAğlayarak çıkacağın bir durum yok, anlatmıyorsun ki ne öneri sunalım? Müneccim şeyi yemedik nerden bilelim? Sonra kötü insan çok burda bla bla bla
Psikiyatri desteği al bence sosyal anksiyeten falan var galiba.
Ben anlatmayi beceremiyorum susmaya devam yok anlatınca işler daha boka sarıyorgerçek gibi değil ya, bizi kafalıyo
Bence de öyle yarım saat olmuş üyelik alalı, yeminle bezdim uykum kaçtıgerçek gibi değil ya, bizi kafalıyo
googledan öğrenmiş konu açmayı, ben forumu öğrenene kadar hafta geçmiştiBence de öyle yarım saat olmuş üyelik alalı, yeminle bezdim uykum kaçtı![]()
Her insan bir değildir bazıları daha sosyalken bazıları çekingen olabilir insanlarla fazla iletişim kuramadığınız ve hatta doğru iletişim kuramadığınız için yalnız ve kırılgansınız kesinlikle bukadar kafaya takılacak bi durum yok kendi duvarlarınızı biraz yıktığınızda çok güzel dostluklar kurabilirsiniz önyargılı olmayın herkes kötü kalpli değilOlmuyorum ama yalnizim kiriliyorum ben çabuk kiriliyorum
ben yeni yeni çözüyorumgoogledan öğrenmiş konu açmayı, ben forumu öğrenene kadar hafta geçmiştibu tarz şeyleri kullanmasalar keşke, insanlar gerçekten içine kapanık olanlarla da dalga geçiyor sonra
Ne iş yapıyorsun ? Kaç yaşındasınOlmuyorum ama yalnizim kiriliyorum ben çabuk kiriliyorum
SyneBence de öyle yarım saat olmuş üyelik alalı, yeminle bezdim uykum kaçtı![]()
20 normal sayma mümkünseYaş kaç ? 13 se kütüphane görevlisinin seni kıskandığını normal sayıcam söz.
20 yks hazırlıkNe iş yapıyorsun ? Kaç yaşındasın