İnsanlar neden böyle

Çocuk gelince eve kedileri bir odaya kapatıp kapiyi kilitleyin, yanlarına kumunu mamasını falan koyarsanız en azından güvende dururlar. Ben de çocuk gelince kuşumu ya odaya kapatıyorum ya da en azından kafese kapatıyorum, çünkü çocuklar özellikle kuş gibi küçücük bir canlıysa vahşice öldürebiliyor bile hayvanı.

Kardeşimde oğlunu her konuda koruyor ,kimseye laf ettirmiyordu simdi 7 yasinda aşırı şımarık, oda şuan pişman, çocuk her konuda korunmaz, yaptığı hataları yanlışları bilecek, uyaracaksiniz, ceza verceksiniz ama dövme vurma tabiki olmaz. Kendinin büyüklere karşı saygılı olmayı bağırmadan konusmayi ogretceksiniz, yarın oburgun sizde çok pişman olursunuz. Destek alın muhakkak

Çocuklar sınır ister yetişmeleri için gereklidir otorite. Siz karşınızda yetişkin gibi konuşarak hallediyoruz zannediyorsunuz ama bu değil..Okul hayatında öğretmene karşı arkadaşlarına karşı aynı beklenti oluşur onda

Küçük olan kediyi seviyor dokunuyor kedilerim bebeğe çocuğa alışsın istiyorum büyük olan bir süre sonra zıvanadan çıkıyor o zaman kapatmak zorunda kalıyorum malesef küçüğü taşıyorum sonra sürekli kedi olan odaya

Şımarık ve prenses prens modundaki çocuklardan bık geldi biraz yani aileler aman benim dolapsu kızım en birinci en zeki modunda genelde öyle duyuyor görüyoruz

Belki siz de böyle mi gözüküyorsunuz acaba arkadaşlarınız tarafından bilemedim

Hm farklı bir durum sanırım çocuklarınızı eziyor abiniz ve çocukları

BİZİM akrabada da başka yanlış yetiştirilmiş çocuk var anne ve baba aşırı tutumlu olduğundan çocuk ta küçükken sofrada aç gözlülük yapıp saldırıyordu halen aç gözlü ama aile iyi bir yatırım yaptı ev,otomobil, dükkan
çocuk yetiştirme konusunda sıfır veriyorum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…