- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 75.971
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi karanfilmerve
Bu kaçıncı üyelik Merve?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadersiz Nurten hshshsSınırlar, görgü ve saygı üzerine bir farkındalık paylaşımı yapman beni şok etti kadersiz Kadriye
Digerleri kapandı bu tek üyelik başka yokBu kaçıncı üyelik Merve?
Boşverin.Kadersiz Nurten hshshs![]()
Tırnak işareti ile başlamayı bilmiyorum da noktalı virgül ben çok kullanıyorum.
ikinizle de uzun yillarli mazimiz var kkda. böyle yazmiyorsunuz.Bunları bazen ben de kullanıyorum yav
Söz ver başka üyelik açmayacaksın değil miDigerleri kapandı bu tek üyelik başka yok
Tamamdır tamamdırSöz ver başka üyelik açmayacaksın değil mi
Burada da kullanıyordum gençliğimde,gerçekten.ikinizle de uzun yillarli mazimiz var kkda. böyle yazmiyorsunuz.
herkes virgül, noktali virgul, tırnak isareti kullanir ama bu kor goze parmak sokar gibi
Yanlış anladınız mutfağa gelip çocuğuyla pogaca aradılar etrafa bakındılar ve bu şahıs başka gittiği yerde Merve pogaca yapmamıştı çocuk ağladı falan demiş bende ondan dolayı pogaca yaptım diye söylemişTamam ikram önemli değil de biri gelirken poğaça yapmışsa da bunu dile getirebilir ve mutfağa gelip poğaça getirmiştim onu çıkaralım istersen vs diyebilir. Böyle mi gelişti bilmiyorum ai ile yazdığın için tam anlaşılmıyor.
Biri getirdiği ikramdan bahsediyorsa bu neden garip olsun ki o söylemeden siz söylemeliydiniz Ayşe de poğaça getirmiş sağolsun yoksa evde bir şeyim yoktu gibi. Bu ayıp değil. Kompleks yapmışsınız sonra da yapay zekadan gazı alıp yürümüşsünüz gibi anladım ben.
Ben insanları kırmak istemediğim için insanların kötü niyetinden olmasın oO değil de insanlar evinize nasıl davetsiz gelebiliyorlar? Bu sizin sınırlarınızı koruyamadığınız anlamına gelir. Benim evime çok yakın arkadaşlarım dışında kimse davetsiz gelemiyor, onlar bile gelmeden geliyorum diye arıyorlar. Yaşadığınız problemler tamamen sizin kendi sınırlarınızı koruyamamanızdan kaynaklanıyor.
Ben yanlış anlamadım. Siz ai ile anlatmayı tercih ettiğiniz için anlaşılmıyor detaylarYanlış anladınız mutfağa gelip çocuğuyla pogaca aradılar etrafa bakındılar ve bu şahıs başka gittiği yerde Merve pogaca yapmamıştı çocuk ağladı falan demiş bende ondan dolayı pogaca yaptım diye söylemiş
İyi niyetli insanlar olduğu gibi kötü niyetli insanlar da vardır. Kimleri yanımızda, yakınımızda tutacağımız bizim elimizdedir. İnsanları kırmak istememek sınırlarımızı korumamak anlamına gelmez, sınırlarımızı korumak birilerini kırmamızı gerektirmez.Ben insanları kırmak istemediğim için insanların kötü niyetinden olmasın o
Bu yeni mi çıktı nasıl oluyor bu?Sesli şekilde sorup cvp alıp mi yazıyorlar anlamadimneden chatgpt ile yazdin?
sen derdini samimi bir şekilde yazmaya üşenirken biz niye okuyup samimi yorum yazalim ki?
Başta benim getirdiğim pogacayi koy demek normal evet ama başkalarının yanında bunu da ben yaptım demek bana göre rencide ediciTamam ikram önemli değil de biri gelirken poğaça yapmışsa da bunu dile getirebilir ve mutfağa gelip poğaça getirmiştim onu çıkaralım istersen vs diyebilir. Böyle mi gelişti bilmiyorum ai ile yazdığın için tam anlaşılmıyor.
Biri getirdiği ikramdan bahsediyorsa bu neden garip olsun ki o söylemeden siz söylemeliydiniz Ayşe de poğaça getirmiş sağolsun yoksa evde bir şeyim yoktu gibi. Bu ayıp değil. Kompleks yapmışsınız sonra da yapay zekadan gazı alıp yürümüşsünüz gibi anladım ben.